- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.381
- 798
İş yaşamaya gelince babaya hanıma sırt dayama, yapmaya gelince çocuk ama bakmaya eve yardima gelince rahatına düşkün.Evet çabalamıyor rahatına düşkün ben de çok çalışmayı seven biriyim
Eşimi dert ediyorum tabiki çok bu konuda kavgalarımız oldu iş mi var diyor ne yapayım diyorİş yaşamaya gelince babaya hanıma sırt dayama, yapmaya gelince çocuk ama bakmaya eve yardima gelince rahatına düşkün.
Ve siz hala çevrenin lafını dert edip eşinizi dert edinmiyorsunuz.
Enteresan...
Evet suç şikesinde zaten çık rahat sağol canımSanırım ailesi tarafından rahat yetiştirilmiş biri eşiniz oyuzden çalışmıyor ve suandada budurumdan rahtsizda deil ne diyim Allah yardımcın olsun
Neler dedim git diyor çok rahat anlatamamMadem oyle ayrilmakla tehdit et. Ben bakarim coxuklarima dersin. Belki gozu korkar
Eşim yardımcı biri değil biraz rahat ama işte insanların yorumları beni üzen eşim de iş bulmak için de çaba göstermiyor çok rahat bir insan
şu cümleden sonra çevrendeki yorumlara hak vereceğim. eşin hem çalışmıyor hem rahat hem yardımcı değil. sen hem çalış hem çocuklara bak hem ev işi. bu nasıl bir evlilik bana söyler misin? hakkaten olmuş artık neyse de böyle kocaya böyle evliliğe 2. çocuk..... allah akıl fikir versin.
o yuzdenmi calismiyor acabaCanım ailesinin durumu iyi benim de maaşım iyi şükür
Eşim yardımcı biri değil biraz rahat ama işte insanların yorumları beni üzen eşim de iş bulmak için de çaba göstermiyor çok rahat bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?