çok ayıp etmiş adama. kızmakta haklısın
dimi ama canım ya:)
bi yerde eşinde haklı senden korkmuş adam
bugün öğlen arası eve gittiğimde oğlum evde yoktu bakıcısı parka çıkarmış bende yanlarına gideyim dedim gittim oğluşumun yanına neyse oğlum başladı ağlayarak anne işe gitme bak herkesin annesi yanında sende kal diye söylemeye tabi benim moral yerlerde neyse işte ben anlatıyorum oğlum sana oyuncak alıcam bilmem ne alıcam para kazanıp filan dedim bira sustu gitti çöp tenekesinin yanına oynama diorum çöple oynuyor çeketini çıkardı hava zaten rüzğarlı beni hiç dinlemedi yerlere yattıor bende kızdım işe gitmek için arabaya bindim eşime anlatıorum şöyle yaptı böyle yaptı die o sırada eşim yolda birini gördü durdu bende dedimki o adam tam ters yönde zaten geç kaldık nie durdun dedim iki üç adım gitti adamı yolda indirdi biz geç kaldık die bu duruma daha çok sinirlendim madem durdun nie adamı bırkamadın yerine die bağırdım bu sefer senin yüzünden düşün bin parça die indirdim dio halbuki ben kendisine kızdım madem aldın nie indirion yarı yolda adamı dalga geçer gibi ya(( 2:
Bu evlilikte calisirken cocuk probleminden cok korkuyorum ya boyle olmasindan isteama bi yandan da calismak lazim sizi blmyrm ben zaten evde kalamam cok bunalirim. Ee cocuk olncada brakmak istemem bilmiyorumm ya cok ozluyosunzdr cocgnuzu calsmak zornda msnz yoksa sizde evde otrmaktan mi yana deglsiniz ?
.
Konu icinde konu.
Kime kızdınız, cocuğa mı babaya mı yoldan alıp bıraktığınız adama mı?
bakıcıyı değiştirin.
genelde çocuklar bakıcısını sevdıklerınde kolay kolay anneyı aramazlar
helekı oyun esnasında
cnm bence bütün olay oğlunun sana "anne gitme herkesin annesi yanında" demekten kaynaklanıyor
çocuktan böyle bir durum beklememişin galiba
aslında seninki sinir değil sadece çocuğundan ayrılmak
eşininki de sana sadece destek olmak
evet canım bunu sürekli düşünüorum oğlum bu kadını sevmio die ama yok bakıcı yok kreş yok burası küçük bir ilçebakcıyada sinirlendim galiba oturmuş laf edior oğlumda yerlerde idi (
adama hiç kızamadım hakkımda yok zaten çocuğa üzülüp eşimden aldım heralde sinirimi:2:
bakıcı cocukla ılgılenseydı çocuk kendını yalnız hıssedıp sana o cumleyı kurmazdı.
hatta bakıcıdan cok abla lazım çocuga.
akrabalarınızdan kımse yok mu?
işine devam edeceksen bır yolunu bulup ılgılı bır abla bulman lazım
aklın hep cocukta kalır
cocugunda psıkolojısı bozulur
yok bu kadını bile zor zar bulduk kendi başına yeyip içse tuvaletini yapsa okula göndercem inş seneye
İyi yapmışsın azıcık paralamak iyidir
kaç yasında kı okula gıdecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?