çok sinir oldum ama ya:(((

mayısta 4 yaşına girecek ana okuluna burda kreş yok canım bir kreş olsa açan paraya para demez hep memur çocukları mağdur:2:

1 yıl daha sabredıcenız mecbur
bakıcıyla konus, çocukla ılgılensın bıraz. oyunlar oynnatsın, masallar okusun, resımler yaptırsın.
bunları yapıp, yaptırsaydı zaten cocuk severdı onu çoktan.
sonucta babasının hayrına bakmıyor

valla canım işte söylüyoruz ama bir yerde mecburiyetimizi biliyor hep akrabalar uzakta gelemezler onuda bilior Allahım her şeyin hayırlısını versin(

Keske hic bi anne calismak zorunda kalmasa. Ben calisan anne cocugu olarak cok eksikligini hissederek buyudum. Cocugunuzun psikolojisini anliyorum. Bakici annenin yerini tutmaz ki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabiki tutamaz elin ciğeri ele ucuz gelir derler canım

çalışmak zorundamıyım yani mağlum yine onun geleceği için evet bide bu devirde canım.
O halde arkadaslarn dedgi gbi bakici degstrin cocukk isinamiyosa bakiciya :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
bana göre bakıcıyı sevmemesinden değil çocuğunuzun size gitme demesi, sizden ayrı kalmak istemediği için öyle yapıyor bence...

benim çocuklarıma bebekliklerinden bu yana bakıcım bakıyor sabahları kadın geldiğinde içeri almak istemiyorlar çünki kadın geldiğinde ben gidiyorum ve benim işe gitmemi onları yalnız bırakmamamı istiyorlar... fakat akşam olduğunda ise kadını bırakmıyorlar bu sefer onun için ağlıyorlar gitme teyze diye...

inanın bu çocuklar bizi ellerinde oynatıyorlar her şeyinde farkındalar.. mecbur olmasak bizlerde çalışmak zorunda kalmazdık yapacakta başka birşeyimiz olmadığına göre onlarda bizlerde alışacağız bu olumsuzluklara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…