1 yıl daha sabredıcenız mecbur
bakıcıyla konus, çocukla ılgılensın bıraz. oyunlar oynnatsın, masallar okusun, resımler yaptırsın.
bunları yapıp, yaptırsaydı zaten cocuk severdı onu çoktan.
sonucta babasının hayrına bakmıyor
1 yıl daha sabredıcenız mecbur
bakıcıyla konus, çocukla ılgılensın bıraz. oyunlar oynnatsın, masallar okusun, resımler yaptırsın.
bunları yapıp, yaptırsaydı zaten cocuk severdı onu çoktan.
sonucta babasının hayrına bakmıyor
Keske hic bi anne calismak zorunda kalmasa. Ben calisan anne cocugu olarak cok eksikligini hissederek buyudum. Cocugunuzun psikolojisini anliyorum. Bakici annenin yerini tutmaz ki...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Keske hic bi anne calismak zorunda kalmasa. Ben calisan anne cocugu olarak cok eksikligini hissederek buyudum. Cocugunuzun psikolojisini anliyorum. Bakici annenin yerini tutmaz ki...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana göre bakıcıyı sevmemesinden değil çocuğunuzun size gitme demesi, sizden ayrı kalmak istemediği için öyle yapıyor bence...
benim çocuklarıma bebekliklerinden bu yana bakıcım bakıyor sabahları kadın geldiğinde içeri almak istemiyorlar çünki kadın geldiğinde ben gidiyorum ve benim işe gitmemi onları yalnız bırakmamamı istiyorlar... fakat akşam olduğunda ise kadını bırakmıyorlar bu sefer onun için ağlıyorlar gitme teyze diye...
inanın bu çocuklar bizi ellerinde oynatıyorlar her şeyinde farkındalar.. mecbur olmasak bizlerde çalışmak zorunda kalmazdık yapacakta başka birşeyimiz olmadığına göre onlarda bizlerde alışacağız bu olumsuzluklara...