Behlül mü eşiniz?Ya abartiyormuyum kizlar.
Eltimin uzerinde v yaka bir tşort vardi.
Ve esimin 2 üc kere gözunun kaydıgini gordum az once ve çok sinir oldum.
Soylesem sacmala diyecek uste cikacak.
Ama sinir oldum
Hee duyanda straplez falan giymiş sanar çarşıda pazarda satılan komşu teyzenin ve benim giydipim tarzda bir v yaka yani. sorun sizin kafanızın içinde bence. Foto çekip atın demiştim gelmedi nedense artıkya altı üstü V yaka bir tshirt. öyle ünlülerin falan giydiği karına kadar V yaka olanlardan değildir herhalde.
ne abartılmış...
açarsa bakarlar falan
Eltim yerde otutuyordu.
Kizimi almaya geldi bi tepeden bakti.
Kizini sevdi sonra birakirken yine bi bakti resmen gidip bogmak istiyorum sinir oldum.
Kocanın etliye bakarken fotosu yani.Foto çek mesaj olarak gönder edep yahu diye de yaz.
Oturmayi kalkmayi bilmiyor yazacaktım düzenlemeyi unutmuşum :/Benim eltimin frikikleri olsa demkki eşinizin ağzı açık kalacaktı
Kasıtlı yaptığını düşünmüyorum oturmayı kalkmayi düşünmüyor diyeyim kısaca
Basenleri geniştir kendisinin TV nin önünden bişey alacağı zaman cömelip almaz hanımefendi boyu da uzun herkes onun totusunu görmek zorunda kalır
Eşimin hiç denk gelmedim baktığına gelseydim gorusmezdim o bahane olurdu :)
Onlar gerçek hayattan esinlenmişti ama uydurma değildi.Hep yaprak Dökümü , Aşkı memnu gibi diziler yaptı insanları böyle
DoğrudurOnlar gerçek hayattan esinlenmişti ama uydurma değildi.
Offf eminsem ortaligi dagitirim. Cnku bu kardesinn karisina bakana neler denirr neler?Eltim yerde otutuyordu.
Kizimi almaya geldi bi tepeden bakti.
Kizini sevdi sonra birakirken yine bi bakti resmen gidip bogmak istiyorum sinir oldum.
ikisi de 20 yyın başları 19 yy sonları türk edebiyatına ait kitaplar toplumun yapıso her zaman böyle şeylere ilgi duymuş ki böyle kitaplar yazılmışOnlar gerçek hayattan esinlenmişti ama uydurma değildi.
Sinir olma .ıç agzina haketmisYa abartiyormuyum kizlar.
Eltimin uzerinde v yaka bir tşort vardi.
Ve esimin 2 üc kere gözunun kaydıgini gordum az once ve çok sinir oldum.
Soylesem sacmala diyecek uste cikacak.
Ama sinir oldum
Evet binevi aynı düşünmüşüz hem ta o zamanlardan beri var hem kitaba ve ekrana dökülmüş. E o yüzden bukadar tutulmuş ki halen ekranlarda ve açıkçası ben kaç izledim hatrlamıyorumikisi de 20 yyın başları 19 yy sonları türk edebiyatına ait kitaplar toplumun yapıso her zaman böyle şeylere ilgi duymuş ki böyle kitaplar yazılmış
Evet binevi aynı düşünmüşüz hem ta o zamanlardan beri var hem kitaba ve ekrana dökülmüş. E o yüzden bukadar tutulmuş ki halen ekranlarda ve açıkçası ben kaç izledim hatrlamıyorum
Eğilirken göğüslerine baksın diye mi eğiliyor ,hep suçlu kadın olur zaten demi erkek hiç o niyetle bakmaz ama kadın o niyetle eğilir, eşleriniz aynı durumda olsa direk yengeyi suçlardınız eminim
Herkes aynı dünya görüşünde olmadığına göre eşinin ailesinin yaninda denize girmeyenler de vardirKonuya değil de yazılanlara yorumum benim.ya hu siz hiç eşinizle ailesiyle denize gitmiyor musunuz?Ne giyiyorsunuz plajda?v yaka tshort ya hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?