Çok sinir oldum resmen sinirden catliyorum ya.Esim ve gordügu dekolte

Tavir almayin, küsmeyin, gormezden gelin. Ama sadece şimdilik. İzleyin eşinizi. Eltinizle ayni ortamda olduğunda caktirmadan izleyin. Hatta eltinizin fiziğini giyinisini övün tepkisine bakin. Şimdi siz yok göğsüne baktin diye yaygara cikartirsaniz inkar edecek siz suçlu durumuna düşeceksiniz akilli ve saglam adımlar atin. Onu röntgenledigine emin olunca ne tepki verecekseniz verirsiniz.

Ayrıca v yaka tshirtler malesef ki çok frikik verdiriyor. Geçen akşam iftara yemeğe çıktık karşımızda oyun parki vardi. Bi anne çocuğunu oynatiyor ama bütün göğüsleri bütün restoran gördü nerdeyse. Eşim ters açıdaydi ama bi cok erkek art niyetle izledi kadını. Ayrica simdi beni taşlayanlar olucak bu örneği verdiğim için ama durum bu dikkat çekiyor malesef ki. Ve eşiniz dekolteyi ilk farkettigi anda ortami terk etmeliydi veya eltinizi görmezden gelmeliydi.

ya altı üstü V yaka bir tshirt. öyle ünlülerin falan giydiği karına kadar V yaka olanlardan değildir herhalde.
ne abartılmış...
açarsa bakarlar falan

Ya abartiyormuyum kizlar.
Eltimin uzerinde v yaka bir tşort vardi.
Ve esimin 2 üc kere gözunun kaydıgini gordum az once ve çok sinir oldum.
Soylesem sacmala diyecek uste cikacak.
Ama sinir oldum
Behlül mü eşiniz?

ya altı üstü V yaka bir tshirt. öyle ünlülerin falan giydiği karına kadar V yaka olanlardan değildir herhalde.
ne abartılmış...
açarsa bakarlar falan
Hee duyanda straplez falan giymiş sanar çarşıda pazarda satılan komşu teyzenin ve benim giydipim tarzda bir v yaka yani. sorun sizin kafanızın içinde bence. Foto çekip atın demiştim gelmedi nedense artık

Benim eltimin frikikleri olsa demkki eşinizin ağzı açık kalacaktı

Kasıtlı yaptığını düşünmüyorum oturmayı kalkmayi düşünmüyor diyeyim kısaca

Basenleri geniştir kendisinin TV nin önünden bişey alacağı zaman cömelip almaz hanımefendi boyu da uzun herkes onun totusunu görmek zorunda kalır

Eşimin hiç denk gelmedim baktığına gelseydim gorusmezdim o bahane olurdu :)

Oturmayi kalkmayi bilmiyor yazacaktım düzenlemeyi unutmuşum :/

Erkeklerin değil bayanların bile gözü kayabiliyor bazen. Eşiniz keşke kafasını falan döndürseymiş hoş olmamış.

Ya abartiyormuyum kizlar.
Eltimin uzerinde v yaka bir tşort vardi.
Ve esimin 2 üc kere gözunun kaydıgini gordum az once ve çok sinir oldum.
Soylesem sacmala diyecek uste cikacak.
Ama sinir oldum
Sinir olma .ıç agzina haketmis

ikisi de 20 yyın başları 19 yy sonları türk edebiyatına ait kitaplar toplumun yapıso her zaman böyle şeylere ilgi duymuş ki böyle kitaplar yazılmış
Evet binevi aynı düşünmüşüz hem ta o zamanlardan beri var hem kitaba ve ekrana dökülmüş. E o yüzden bukadar tutulmuş ki halen ekranlarda ve açıkçası ben kaç izledim hatrlamıyorum

Evet binevi aynı düşünmüşüz hem ta o zamanlardan beri var hem kitaba ve ekrana dökülmüş. E o yüzden bukadar tutulmuş ki halen ekranlarda ve açıkçası ben kaç izledim hatrlamıyorum

Millet olarak bayılıyoruz entrikalı işlere aşkı memnu hala her yaz izleniyor işin kötüsü türk dizilerinin satılma paylarına bakınca dünyayı da peşimizden sürüklüyoruz uzak doğudan balkanlara herkes bihter behlülü tanıyor

Eğilirken göğüslerine baksın diye mi eğiliyor ,hep suçlu kadın olur zaten demi erkek hiç o niyetle bakmaz ama kadın o niyetle eğilir, eşleriniz aynı durumda olsa direk yengeyi suçlardınız eminim
Konuya değil de yazılanlara yorumum benim.ya hu siz hiç eşinizle ailesiyle denize gitmiyor musunuz?Ne giyiyorsunuz plajda?v yaka tshort ya hu
Herkes aynı dünya görüşünde olmadığına göre eşinin ailesinin yaninda denize girmeyenler de vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…