- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
birincisi örneğim sembolikti anlatmak istediğim başka birşeydi
ayrıca adam kasten bakmamış olabilir
saatlerce otururlar kadın eğildiğinde gözü ister istemez çarpmış olabilir tahrik var çünkü
demek istediğim benim mehmet günsüre bayılmam değil
yakışıklı bir adama benim de gözüm çarpar bu ondan haz duydugum anlamına gelmez
karşımda oturursa gözüm çok çarpar
memeler adamın karşısında show yapıyorsa gözü çarpabilir
bilerek baktıysa ona bişey diyemem
ama adamın istem dışı bakma ihtimali var
kadın eğilmiş çünkü
Aa var öyle dejavu,kv evinde bir çatalı alıp masaya koymayı,"prensiplerini çiğneme"olarak görüp,sonra o masaya yayılmayı kendine en büyük hak bulanlar,hizmet edilme egosunu tatmin edenler.Bir de eşin bakışlarını takip etmek ne yani bunu farketmeniz için eltime bakıyor mu diye takip etmeniz lazım 2 3 kere dibine mi.girdi.yani eşiniz işiniz gücünüz yok bir bayramda bugünle birlikte 4 konu açıp orada oturduğunuz yok ne çok gözlem yapıp tüm aileyi.afaroz ettiniz yani..Eltiyi de aşağıdan aşağıdan yerdiniz v yaka giymiş diye.
eltimi seviyorlar kaynım yemeğe çağırmadı ee siz gelinsiniz öyle oturup yemeğin hazırlanmasını ve onca insan varken kaynının mı yemeğe davet etmesini beklediniz?diğer konulara istinaden diyorum yani ama pardon siz sofra kurulurken bayram günü muhabbet edilirken burada ha bire konu açıp yorum yapmakla meşguldünüz o arada eşinizin bakışları da kontrol ettiniz.. sıra eşinize gelmşti onu da elti sapığı yaptınız tam oldu!!
Bakmayacak efendim. Ben bir erkeğin cinsel organına bakmıyorsam eşim denen adam da bakmayacak.
İstem dışı bir kere olur üç kere değil.
Memeler şov yapıyor cümleniz bile çok irite edici.
Hala bu arada Mehmet günsur örneklemenizi anlayabilecek kapasitedeyim.
Ya ne demek karşısında ...şow yaparsa.Kadın tişortle yerde oturuyormuş sadece ,şow var da ben mi kaçırdım
Canım lafi biryerlerinizden algiliyorsunuz galiba nse sizinle uğraşacak boş vaktim yok bysErkek tabi ki bakar. O elit YÖK mü o elti. Vay zilli v yaka giyip ortalıkta masum, namuslu erkekleri ayartıyor.
Aman kocişlere bir şey olmasın. Ham yaparlar onları.
Edebiz giyinilirse herkes her şeye bakar. Ben bile mini etekli kız görünce ilk defa bi gözünü alıyor insanın gerisini düşününYa abartiyormuyum kizlar.
Eltimin uzerinde v yaka bir tşort vardi.
Ve esimin 2 üc kere gözunun kaydıgini gordum az once ve çok sinir oldum.
Soylesem sacmala diyecek uste cikacak.
Ama sinir oldum
pff konu nerelere gelmiş.
v yaka tişört altı üstü
tiksinerek bakanlar falan
Eyvah ki eyvah.
V yaka tişört yani,başka ne giyebilir ki bir kadın normal tişört işte
dekolte giymiş zaten birde aşağı oturursa show olur tabi
ben de oturuyorum ama kimse görmüyor
ben sadece kadını suçlamıyorum onun yapması gereken belli
adamın gözü ne niyetle kaydı ya da denkmi geldi o ihtimale bakıyorum
Allah aşkına hemen dekolte giymiş aşağı oturmuş show ne demek sonra da kadında suç.yok diyorsunuz kadın v yaka giymiş saece ve eğilen de elti değil konu sahibinim eşi çocuğu almak için eğilmiş kadın öyle otururken ne gözükecek? konu sahibi evet bakışlarını takip ediyorum güvenmiyorum demiş bir insan eşim eltime bakacak mı diye bile takip ediyorsa bu kadar kötü düşünceye bile girdiyse ayrılsın zaten yani.bayramın ilk gününden beri.eltiye kaynına takmış konular açmış şimdi de bunu bulmuş
pff konu nerelere gelmiş.
v yaka tişört altı üstü
tiksinerek bakanlar falan
Lütfen duyarlı olun V yaka tişört bile giymeyin mümkünse boğaz hizasında giyin sonra kocişler size bakıyor kocişlerine tiksinerek bakamayan hanımlar da size tiksinerek bakıyor hahsjsjs.
gelip benim üstüme kussunlar o vakit zira askılı da giyiyorum..
kocişini doğru seçemedi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?