Çok sinir oldum resmen sinirden catliyorum ya.Esim ve gordügu dekolte

Benim de gözüm kayardı hem cinsim olmasına rağmen, şimdi ben sapık mıyım? Lezbiyen miyim? Hayır. Yengesine göz koyacak bir eşiniz olduğunu sanmıyorum ama insanoğlu farklı şeylere daha dikkat kesilebiliyor. Mesela plajda bikinili birini gördüğünüzde sürekli bakma ihtiyacı hissetmezsiniz ama kapalı giyinilen ortamlarda bacağının bir kısmı, göğsünün minicik parçası dikkatinizi çeker. Bakmayacağım dedikçe bakmıştır psikolojik olarak bence. Art niyetli baktığını düşünmüyorum ama eşinizi en iyi siz tanırsınız...

Bakmayacak efendim. Ben bir erkeğin cinsel organına bakmıyorsam eşim denen adam da bakmayacak.
İstem dışı bir kere olur üç kere değil.
Memeler şov yapıyor cümleniz bile çok irite edici.
Hala bu arada Mehmet günsur örneklemenizi anlayabilecek kapasitedeyim.

Aa var öyle dejavu,kv evinde bir çatalı alıp masaya koymayı,"prensiplerini çiğneme"olarak görüp,sonra o masaya yayılmayı kendine en büyük hak bulanlar,hizmet edilme egosunu tatmin edenler.
Düşünemiyorum, kimi yazmış"ben bir odaya kapattım kendimi,bayramın geçmesini bekliyorum
Valla ben de kvnin prensesi değilim,mesafeli ve saygılı görüşürüz.Fakat biliyorum ki orada sofraya oturulacak,yoksa kalbi kırılır,gayette güle konuşa yaptık,getirdik götürdük,hem ben mutlu oldum,hem onların gönlü oldu.Oturup 2 3 çatal yedim,aç değildim çünki,o da dikkat çekmedi zaten sohbet arasında.

adam penisini açıp gezmediği için bakmazsınız tabi

ben yalnızca kadını suçlamıyorum sadece adamın es kaza baktıgı ihtimalini değerlendiriyorum

konu sahibine senin kocan sapık yengenize askıntı oluyor demekten daha iyi bir ihtimali
degerlendiriyorum

Ya ne demek karşısında ...şow yaparsa.Kadın tişortle yerde oturuyormuş sadece ,şow var da ben mi kaçırdım

dekolte giymiş zaten birde aşağı oturursa show olur tabi

ben de oturuyorum ama kimse görmüyor

ben sadece kadını suçlamıyorum onun yapması gereken belli

adamın gözü ne niyetle kaydı ya da denkmi geldi o ihtimale bakıyorum

Bugün dekoltemi kapatsam yarın tamamen kapanmak zorunda kalırım. İsteyen istediği gibi giyinebilir, kadın kocasının bakışlarına hakim olamıyor diye ya da dikkatleri üzerine çektiği için kıskanılıyor diye ben kendimden taviz veremem. Dekolte de giyerim yeri geldi mi, taciz edici bakışlara da "Ne bakıyorsun ulan" deyip bakışını yere indirmesini de bilirim. Kocasının bakıyor olması dekolte giyen kadının değil karısının yanında başka kadınları süzen kocanın iğrençliğidir. Ha kocanız her gördüğü kadına atlayacak kadar "şeyinin" doğrultusunda giden ilkel beyinli biriyse onu bilemem, böyle bir tiple evlenmek de sizin probleminiz oluyor.

Erkek tabi ki bakar. O elit YÖK mü o elti. Vay zilli v yaka giyip ortalıkta masum, namuslu erkekleri ayartıyor.
Aman kocişlere bir şey olmasın. Ham yaparlar onları.
Canım lafi biryerlerinizden algiliyorsunuz galiba nse sizinle uğraşacak boş vaktim yok bys

Şunu da yazmadan geçemeyeceğim.Daha önce sözlenmeyi düşündüğüm kişinin ailesi,tanışmak için evimize geldiğinde,buna benzer bir olay yaşadım.Salon ve mutfak karşısına düşen duvarda ayna vardı,salondan bakan mutfağı,mutfaktan bakan salonu görüyordu.Dolaptan bardak ve tabakları alırken ani bir hisle döndüm ve aynadan dikkatle bana bakan"kayın"adayıyla gözgöze geldim.O kadar yılda dünya kadar misafirde böyle birşey görmemiştim,bir kaç defa daha bakışlarını yakalayınca müthiş rahatsız oldum,halbuki benim açıkta görünen hiç bir yerim yoktu,uzun kol uzun etek,oturmayan kıyafet.Yani kısacası bakan bakıyor,dekolteye de gerek yok.Sözlü adayının "ex"olmasında en büyük etkendir bu olay.Şimdi ki kayınlarımın maşallahı var,büyüğü abim,küçükler kardeşim gibi davranır,olması gerektiği gibi.

Ya abartiyormuyum kizlar.
Eltimin uzerinde v yaka bir tşort vardi.
Ve esimin 2 üc kere gözunun kaydıgini gordum az once ve çok sinir oldum.
Soylesem sacmala diyecek uste cikacak.
Ama sinir oldum
Edebiz giyinilirse herkes her şeye bakar. Ben bile mini etekli kız görünce ilk defa bi gözünü alıyor insanın gerisini düşünün

Eyvah ki eyvah.
V yaka tişört yani,başka ne giyebilir ki bir kadın normal tişört işte

eski konularından konu sahibesinin her türlü aşırı kıskançlığı belli.
destek alıp iyileşmesini tavsiye edecekleri yerde körükle gidenler hemde herkesin giydiği bir v yaka tişört yüzünden.

Allah aşkına hemen dekolte giymiş aşağı oturmuş show ne demek sonra da kadında suç.yok diyorsunuz kadın v yaka giymiş saece ve eğilen de elti değil konu sahibinim eşi çocuğu almak için eğilmiş kadın öyle otururken ne gözükecek? konu sahibi evet bakışlarını takip ediyorum güvenmiyorum demiş bir insan eşim eltime bakacak mı diye bile takip ediyorsa bu kadar kötü düşünceye bile girdiyse ayrılsın zaten yani.bayramın ilk gününden beri.eltiye kaynına takmış konular açmış şimdi de bunu bulmuş

İnsanın bir sefer gözü kaymış olabilir kendine hemen ceki düzen veririr kalkar yerinden gider nebileyim arkasını döner birşey yapar yani ne bu 2yada3 sefer olması nebicim insan bu böyle şiddette karşıyım ama böylerin kafasını ezicen yengesi ya tövbe yarabbim

ben kadında suç yok demedim orası burası açılıyorsa giymesin

hangi kadının eşi dekoltesini başka erkeklerin görmesini ister?

konu sahibine gelince bundan şüphe duyabiliyorsa ve kaldırabiliyorsa bunu

o zaman eşinin masumiyetine dair kanıtlar arasın ki aile faciası yaşanmasın

kocasının kasti baktıgını düşünse zaten kavga çıkarır

birilerinden akıl almaz

pff konu nerelere gelmiş.
v yaka tişört altı üstü
tiksinerek bakanlar falan

Lütfen duyarlı olun V yaka tişört bile giymeyin mümkünse boğaz hizasında giyin sonra kocişler size bakıyor kocişlerine tiksinerek bakamayan hanımlar da size tiksinerek bakıyor hahsjsjs.

açarsan bakarlar
bakan masum değil
ama bakarlar

bizi alakadar eden kimşn suçlu kimin masum oldugu değil

çoğu bakar
o zaman baktırmam

kaç erkeği dizginleyeceksiniz??

yetiştirilme tarzları bu çogunun

koskoca bir toplumu değiştiremiyorsam

önlem alırım!

Lütfen duyarlı olun V yaka tişört bile giymeyin mümkünse boğaz hizasında giyin sonra kocişler size bakıyor kocişlerine tiksinerek bakamayan hanımlar da size tiksinerek bakıyor hahsjsjs.

gelip benim üstüme kussunlar o vakit zira askılı da giyiyorum..
kocişini doğru seçemedi diye.

gelip benim üstüme kussunlar o vakit zira askılı da giyiyorum..
kocişini doğru seçemedi diye.

Siz de açın, size de baksınlar anacım. Madem kocanı dizginleyemiyorsun bakıyor, sen aç sana baksın bari. Ne diyeyim öyle bir tipi başına almış koca diye getirmiş, herkesin kocası bakıyor diye kendini kandırmaktan iyidir.

şöyle bi dusununce eltinde düşüncesiz biriymis bi bayan biliyosaki dekoltesini koruyarak giymeli egiliyosa bi zahmet eliyle tutmali zaten bilincli bi bayan dekolte giymeye cesaret eden bi bayan nasil oturup kalkcagini nasil egilip dogrulcani bilir .akrabalarin yaninda. Eşinize gelincede bi kez insanlik hali farkinda olmadan gormusse olabilir ama bakip bakip duryosa kusura bakma kardesim o gözü oyarım kardeşinin hanımı bu hic yabanci biride olsa gecerli ikisindede suç war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…