Çok sinir oldum resmen sinirden catliyorum ya.Esim ve gordügu dekolte

Erkek bu gözü kaymıştır öyle mi nasılda basitleşti konu birden kardeşinin eşi diyor okudunuz mu yazdıgınızı nasıl bir zihniyettir bu erkek yapar erkek bakar cehalet baska bisey degil

ne kadar dağıtılmış konu yine..
neyse.konu sahibi, eşinin baktığı şey (doğruysa) eltin değildir, meme çatalıdır o. yani oraya meme çatallı bir babane koysan eşin bakabilir. neden?ülkemizde böyle çeşitli çatallara kitlenme durumu çok yaygındır, banane deyip geçilmez işine bakılmaz asla..çünkü cinsel açlığın afrikasıyız biz.. 20 yıl önceki meme dekoltesini unutmayan kadınlar var şaka gibi..

1.sinde gozune carpti 2.snde bakti.
Evet esim goz hapsimde cunki ona zerre kadar guvenmiyorum

Oldu bu halde olmam onun sucu

Esinize soylemeyin kavga cikar hemde baya hakli cikarir kendini yuh kardesimin karisi falan der ... yapacak bisey yok sizde o tarz giyin

Yeri geliyor bazı kadinlar öyle bir giyiyor ki bizler kadın olduğumuz halde tiksinerek bakiyoruz gözümüz mü kayıyor bilmiyorum ama ister istemez bakıyoruzEşiniz de illaki gözü kaymıştır ya da bilerek bakmıştır buraya fazla takılmiyorum çünkü sizin eltiniz üzerindeki kıyafete göre hareket etseydi orası burası da açılmazdi ya da gözükmezdi yerinizde olsam eltinize gogusunun gözüktüğünü çok itici durduğunu söylerdim

gözümün önünde sürekli bir çift meme olsa kadın halimle benim bile kayar

kasten bakmadığı hissiyatı neden hiç oluşmamış doğrudan adamı sapık ilan etmişsiniz?

karşımda mehmet günsür otursa oturdugu sürece üç değil 300 kere kayar mesela

şimdi ben kocasını aldatmaya meyilli arsız bir kadınmıyım?

Kıskanarak, imrenerek değil tiksinerek baktığınız kesin. Zaten mantıken insan tiksindiği şeylerden kafasını çevirmek yerine bakar değil mi? Kıskandığı için göz diken kadınlar yok kesinlikle. Dekoltenin tiksinç durduğu da bir gerçek, o yüzden erkekler bayılıyor kadınlar da seve seve kullanıyor.
Yalan konuşmayı becermek bi ve kendinle çelişmemek de ayrı bir zeka gerektiriyor işte.

Pardon da cnm bütün erkeklerin orana burama bakmasınin neyini kıskana bilirim gerçekten çok gereksiz ve boş konusuyorsun nse işine...

Pardon da cnm bütün erkeklerin orana burama bakmasınin neyini kıskana bilirim gerçekten çok gereksiz ve boş konusuyorsun nse işine...
Güzel ve ilgi çekici olmalarını kıskanıyorsunuz. Erkeklerin bakmasını değil. Ayrıca konuşma tarzınızın banalliği sosyokültürel seviyenizin düşüklüğünü net bir şekilde ele veriyor. Sizin gibilerin böyle basit düşünmesi normal.

Siz arsız bir kadın değilseniz (ki bir adama 300 kere bakmak ! masumane bir şeydir) o zaman Mehmet Günsur sizi baştan çıkartmaya çalışan zampara yada uturuşuna dikkat etmeyen hödük mü oluyor?

Erkek tabi ki bakar. O elit YÖK mü o elti. Vay zilli v yaka giyip ortalıkta masum, namuslu erkekleri ayartıyor.
Aman kocişlere bir şey olmasın. Ham yaparlar onları.

Siz arsız bir kadın değilseniz (ki bir adama 300 kere bakmak ! masumane bir şeydir) o zaman Mehmet Günsur sizi baştan çıkartmaya çalışan zampara yada uturuşuna dikkat etmeyen hödük mü oluyor?

birincisi örneğim sembolikti anlatmak istediğim başka birşeydi

ayrıca adam kasten bakmamış olabilir

saatlerce otururlar kadın eğildiğinde gözü ister istemez çarpmış olabilir tahrik var çünkü

demek istediğim benim mehmet günsüre bayılmam değil

yakışıklı bir adama benim de gözüm çarpar bu ondan haz duydugum anlamına gelmez

karşımda oturursa gözüm çok çarpar

memeler adamın karşısında show yapıyorsa gözü çarpabilir

bilerek baktıysa ona bişey diyemem

ama adamın istem dışı bakma ihtimali var

kadın eğilmiş çünkü

Ben tesettürlüyüm,uzun etek ve uzun kollu giyinirim insanların yanında,buna kayınlarım da dahildir.Eltilerim benim kadar dikkat etmez dekolte vermese de.Fakat rahatsızmıyım,kesinlikle hayır...
Dekolte bile giyinse kendi tercihidir,hem neden tiksinerek bakalım,kadınlar güzeldir bir kere
.Kadın ne yapmış,V yaka tişortle yere oturmuş,çocuğuyla ilgileniyormuş.Aman ne ayıp...
Kuzen eşleri de hep böyle giyinir,eğer aynı ülkede yaşıyorsak bu farklılıklara alışmış ve(hoşgörme sözünü bile itici buluyorum)doğal karşılıyor olmanız gerekirdi.

Ya ne demek karşısında ...şow yaparsa.Kadın tişortle yerde oturuyormuş sadece ,şow var da ben mi kaçırdım

çok güzel söylediniz aynı fikirdeyim..ama bu bizim ülkemize yorulmasını şiddetle karşı çıkıyorum bu genel erkeklerin yapısı..

vallahi bende bakıyorum...mini etekli ,dekolteli bayanlara...iyi ya da kötü yorumda yapıyorum..aaa buna yakışmış..aaa bu kendini aynada görmedimi gibisinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…