Çok sinir oldum resmen sinirden catliyorum ya.Esim ve gordügu dekolte

Evet cok haklisiniz. Genel olarak adamla ilgili güven sorunu varsa elbette ki cok da düsünecek bir sey yok demektir. Tesekkür ederim yorumunuz icin.

İnsanın kardeşinin eşine gözü nasıl kayar ya yengesi değil oda kardeşi sayılır kardeşinin karısına bakan kimlere bakmaz cek kenara uyar canim
Polemik için yazmıyorum sakın yanlış anlamayın
Ama kardeşi sayılmıyor
Nikah düşüyor

Ki bazı bölgelerde malum abi vefat edince diğer erkek kardeş yengesi ile evlendiriliyor
Yani kardeş olma durumu yok

Bir hanım olarak elti dikkat etmeli oturup kalkmasına ve giyinmesine evvela
Fakat bir aşırılık vs olmadığı halde bakan bir kayın varsa bu da çok kötü bir şey

2-3 ünv yi yukardaki kişiye cevaben verdim .
Bizde bahane üretmedik galiba sanırım yukarda Yazılan Açıklamaları okumadınız.

Belki size oyle gelmistir konu sahibi cunku sureklo bir derdiniz var surekli konu acmissiniz daldan dala atlamak gibi durmadan kafaniza bir sey takmayin bence esinize guvenin siz daha iyi bilirsiniz tanirsiniz onu ben kocamin eltime o gozle baktigina emin olsam o adamla evli kalmam..

Ya abartiyormuyum kizlar.
Eltimin uzerinde v yaka bir tşort vardi.
Ve esimin 2 üc kere gözunun kaydıgini gordum az once ve çok sinir oldum.
Soylesem sacmala diyecek uste cikacak.
Ama sinir oldum
Açık g.te herkes bakar boşver adamın günahı ne acanin vay halinee

Kardeşinin hanımına o gözle bakacak kadar adi aşağılık bir adam mı eşiniz?
Önce bunu bi düşünün.
Çok çirkin bir suçlama.

Belki gözü kaymıştır.
Bakıyor ama görmüyordur,hani olur ya.
Kaldı ki dekolte görünce ben bilem bakıyorum ne yalan söyleyeyim
Ama yani bu çok çirkin......

Derler ya.. ilk kez bakmak gormektir digerlerleri bakmaktir :)) bir kereden fazlaysa bile isteye bakmis oluyo..

Bi komsu vardi cocuklariyla egilip kalktikca gogusleri gozukurdu.. ha ben bunu hatirliyorum ama..yasim kucuktu.. bakin hala hatirliyorum.. haa lezbiyen filanda degilim:) kadin dikkat etcek erkekte..

Ben sokakta, kafede, avm de, otobüste, evde...vs. Kimsenin göğsünü, kalçasını, bacağını, çatalını veyahut orasını burasını hiç görmüyorum denk geldiysemde hafızamda 20 yıl saklamıyorum. Burada öyle yorumlar var ki inanılmaz. Bence bazı kişilerin bilinçaltına inilip cinsellik geçmişleri araştırılmalı. Bugün yürüyüşe çıkarken v yaka tshirt giydim ve inşallah bu tip düşünceleri olan insanlarla aynı toprağa basmamışımdır.

Ben saklsmisim demekki ruhum cocukluktan sapikmis:))

Siz abartıyor olabilir misiniz?
Gergin bir bayram gecirmissiniz belli.Dünden beri iki üç konu açılmış.
Belki o an gozü takılmıştır bir anlık.
Eminmisiniz defalarca baktığına?
Ben sizi biraz aileye ve eşinize karşı takıntılı gördüm.

Maalesef bu devirde o benim abim Ablam o benim yengem o benim arkadaşım deyipte aldatanlarla dolu.
İnşallah doğru değildir yan gözle bakmıştır diyemem ama bu devirde artık insan güvenemiyor

Ya ben bayanın lafını ti ye almak için yazdım ama farklı anlaşıldığı için sildim yorumumu yanlış anlaşılmasın. Aslında bunu düşünen bayan olduğunu düşündüğüm için o yorumu yazdım tabi ki öz düşüncem değil. Eltisinin göğsü acıkmış da kocası bakmış. Aslında elti kiskanilmis eş degil. Yani asıl kadın düşmanı bu konuyu açan bayan olduğunu düşündüğüm için bu yorumda bulundum.

Ben saklsmisim demekki ruhum cocukluktan sapikmis:))
Estağfurullah asla sapık demek istemedim. Ima ettiğim şey; ülkemizde cinselliğin bir tabu olması bebeklikten başlıyor. E tabi bu da bastırılan bir cinselliği getiriyor. Ondan sonrasını zaten biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…