Evet cok haklisiniz. Genel olarak adamla ilgili güven sorunu varsa elbette ki cok da düsünecek bir sey yok demektir. Tesekkür ederim yorumunuz icin.Güzel yazmışsınız beğendim yorumunuzu.defne-28 nin savını siz açıklamışsınız.
Katkısı var mı kesinlikle var. İnsanların eğilimlerine göre de onlara izletilen şeyler şekilleniyor.
Geçenlerde The Economist dergisinde bir makale yayımlanmış . Irak'ta boşanmaların arttığı sebeplerinden birinin de Türk dizileri olduğu söylenmiş.
Dizilerin bazı fikirleri aşıladığı bir gerçek, hiç etki alanları yok dersek yanılmış oluruz.
Zaten kimse duygsusal yönden etkilenmiyor olsa izlediği şeyde kendine dair bir şeyler bulmuyor olsa, neden izlesin o diziyi.
Neyse konuyla ilgili yorumum da şu; gözü kaymış diye adamı sapık ilan etmek yanlış.
Gerçekten bakmayla, gözü takılmak arasında ciddi fark vardır zannımca.
Evet cok haklisiniz. Genel olarak adamla ilgili güven sorunu varsa elbette ki cok da düsünecek bir sey yok demektir. Tesekkür ederim yorumunuz icin.
Polemik için yazmıyorum sakın yanlış anlamayınİnsanın kardeşinin eşine gözü nasıl kayar ya yengesi değil oda kardeşi sayılır kardeşinin karısına bakan kimlere bakmaz cek kenara uyar canim
2-3 ünv yi yukardaki kişiye cevaben verdim .Hiç bahaneye gerek yok ahlaksızlık hep vardı.
Erkekler bakmamayı öğrenecek! Ve biz kadınların en büyük görevi erkek çocuğumuzu bu konuda iyi egitmek öyle 2 -3 üniversite bitirmemize de gerek yok ..Ahlak insanın beynindedir
Açık g.te herkes bakar boşver adamın günahı ne acanin vay halineeYa abartiyormuyum kizlar.
Eltimin uzerinde v yaka bir tşort vardi.
Ve esimin 2 üc kere gözunun kaydıgini gordum az once ve çok sinir oldum.
Soylesem sacmala diyecek uste cikacak.
Ama sinir oldum
Yorumunuzdan ben utandım. Çok yazık!Açık g.te herkes bakar boşver adamın günahı ne acanin vay halinee
Ne kadar çirkin bir yorum.Kadının düşmanı yine kadın..Açık g.te herkes bakar boşver adamın günahı ne acanin vay halinee
İki "prens" annesi bu vizyonla nasıl kırolar katacak topluma acaba?Açık g.te herkes bakar boşver adamın günahı ne acanin vay halinee
Hajhaaİki "prens" annesi bu vizyonla nasıl kırolar katacak topluma acaba?
İki "prens" annesi bu vizyonla nasıl kırolar katacak topluma acaba?
Ben saklsmisim demekki ruhum cocukluktan sapikmis:))Ben sokakta, kafede, avm de, otobüste, evde...vs. Kimsenin göğsünü, kalçasını, bacağını, çatalını veyahut orasını burasını hiç görmüyorum denk geldiysemde hafızamda 20 yıl saklamıyorum. Burada öyle yorumlar var ki inanılmaz. Bence bazı kişilerin bilinçaltına inilip cinsellik geçmişleri araştırılmalı. Bugün yürüyüşe çıkarken v yaka tshirt giydim ve inşallah bu tip düşünceleri olan insanlarla aynı toprağa basmamışımdır.
Estağfurullah asla sapık demek istemedim. Ima ettiğim şey; ülkemizde cinselliğin bir tabu olması bebeklikten başlıyor. E tabi bu da bastırılan bir cinselliği getiriyor. Ondan sonrasını zaten biliyoruzBen saklsmisim demekki ruhum cocukluktan sapikmis:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?