Takildim zatende.. ya biz bikini giyen hemcinsimize bile bakip ay fizigi guzel amaan neyine guvenmiste giymis diyebiliyoruz.... sen ben demeyiz belki ama gercekten boyle konusan cok kadin var.. kadinken boyleyse durum erkeklerdeki hormonlari dusunursek bakmasi normal geliyo bana. Ha konudaki sahis yengesi durum igrenc o baska ama..Estağfurullah asla sapık demek istemedim. Ima ettiğim şey; ülkemizde cinselliğin bir tabu olması bebeklikten başlıyor. E tabi bu da bastırılan bir cinselliği getiriyor. Ondan sonrasını zaten biliyoruz
İki "prens" annesi bu vizyonla nasıl kırolar katacak topluma acaba?
Ah canımBen sokakta, kafede, avm de, otobüste, evde...vs. Kimsenin göğsünü, kalçasını, bacağını, çatalını veyahut orasını burasını hiç görmüyorum denk geldiysemde hafızamda 20 yıl saklamıyorum. Burada öyle yorumlar var ki inanılmaz. Bence bazı kişilerin bilinçaltına inilip cinsellik geçmişleri araştırılmalı. Bugün yürüyüşe çıkarken v yaka tshirt giydim ve inşallah bu tip düşünceleri olan insanlarla aynı toprağa basmamışımdır.
Öyle bir dünya varsa o dünyadan bizi de haberdar et olur mu?Ben sokakta, kafede, avm de, otobüste, evde...vs. Kimsenin göğsünü, kalçasını, bacağını, çatalını veyahut orasını burasını hiç görmüyorum denk geldiysemde hafızamda 20 yıl saklamıyorum. Burada öyle yorumlar var ki inanılmaz. Bence bazı kişilerin bilinçaltına inilip cinsellik geçmişleri araştırılmalı. Bugün yürüyüşe çıkarken v yaka tshirt giydim ve inşallah bu tip düşünceleri olan insanlarla aynı toprağa basmamışımdır.
Konum atayım mıAh canım
Öyle bir dünya varsa o dünyadan bizi de haberdar et olur mu?
Çark eden bir üye dahaYa ben bayanın lafını ti ye almak için yazdım ama farklı anlaşıldığı için sildim yorumumu yanlış anlaşılmasın. Aslında bunu düşünen bayan olduğunu düşündüğüm için o yorumu yazdım tabi ki öz düşüncem değil. Eltisinin göğsü acıkmış da kocası bakmış. Aslında elti kiskanilmis eş degil. Yani asıl kadın düşmanı bu konuyu açan bayan olduğunu düşündüğüm için bu yorumda bulundum.
Dekoltede bir yere kadar aile içinde yakışık almıyor . Kocada edepsizKocası edepsizse eltisi neden üsturuplu giyenecek pardon?
Dekoltede bir yere kadar aile içinde yakışık almıyor . Kocada edepsiz
Konu yine kadının üsturuplu giyinmesi mi oldu, son durum nedir?
Nasıl giyinecekmişiz kadınlar olaraktan karar çıktı mı?
Nikah dusuyo biliyorum ben düşünce olarak dedim yanlış yaptığı için kadın .Ne iyi olarak dikkat etmeliyse konu sahibinin kocası daha çok dikkat etmeli ayrıca kadın mi suçlu oluyo hep anlamadımPolemik için yazmıyorum sakın yanlış anlamayın
Ama kardeşi sayılmıyor
Nikah düşüyor
Ki bazı bölgelerde malum abi vefat edince diğer erkek kardeş yengesi ile evlendiriliyor
Yani kardeş olma durumu yok
Bir hanım olarak elti dikkat etmeli oturup kalkmasına ve giyinmesine evvela
Fakat bir aşırılık vs olmadığı halde bakan bir kayın varsa bu da çok kötü bir şey
İnsan bir kere bakar ne biçim giymis dyceksede 2 3 kere bakmazSaka degilim gercegim
Esine dusmez tabi eltinin ne giydigi.
Demek istedigim o degil ki.
Demek istedigim adamin kotu gözle degil de belki de..suna bak ne bicim.giyinmis..diye dusunerek baktigidir.
Yani kiskanilacak birsey olmayabilir.yani cinsel anlamda hemen kocasi eltiyi arzulayip degil de kizginlikla da bakmis olabilir.
Sonucta tabii ne giyerse giyer kimseyi ilgilendirmez.
Simdi anlasilir yazdim mi?
Ha yine begenmediyseniz yorumumu kusurabakmayin hala boyle bir ihtimal oldugunu dusunuyorim
Adam olan bakmazAçık g.te herkes bakar boşver adamın günahı ne acanin vay halinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?