Çok sinir oldum resmen sinirden catliyorum ya.Esim ve gordügu dekolte

Estağfurullah asla sapık demek istemedim. Ima ettiğim şey; ülkemizde cinselliğin bir tabu olması bebeklikten başlıyor. E tabi bu da bastırılan bir cinselliği getiriyor. Ondan sonrasını zaten biliyoruz
Takildim zatende.. ya biz bikini giyen hemcinsimize bile bakip ay fizigi guzel amaan neyine guvenmiste giymis diyebiliyoruz.... sen ben demeyiz belki ama gercekten boyle konusan cok kadin var.. kadinken boyleyse durum erkeklerdeki hormonlari dusunursek bakmasi normal geliyo bana. Ha konudaki sahis yengesi durum igrenc o baska ama..

Ah canım
Öyle bir dünya varsa o dünyadan bizi de haberdar et olur mu?

V yaka tişört ne kadar dekolte içerebilir ki yani.. Eşin Hıc meme catalı falan gormedımı de 30 kere baktı.

Çark eden bir üye daha

Konu yine kadının üsturuplu giyinmesi mi oldu, son durum nedir?
Nasıl giyinecekmişiz kadınlar olaraktan karar çıktı mı?

Sadece gözlerin görünmeli hatta onu da kapatalım eşlerımız yol tarifi yapsın sağa git sola dön. Nefes alamaz olduuuuuk..

Bir de eşin bakışlarını takip etmek ne yani bunu farketmeniz için eltime bakıyor mu diye takip etmeniz lazım 2 3 kere dibine mi.girdi.yani eşiniz işiniz gücünüz yok bir bayramda bugünle birlikte 4 konu açıp orada oturduğunuz yok ne çok gözlem yapıp tüm aileyi.afaroz ettiniz yani..Eltiyi de aşağıdan aşağıdan yerdiniz v yaka giymiş diye.

eltimi seviyorlar kaynım yemeğe çağırmadı ee siz gelinsiniz öyle oturup yemeğin hazırlanmasını ve onca insan varken kaynının mı yemeğe davet etmesini beklediniz?diğer konulara istinaden diyorum yani ama pardon siz sofra kurulurken bayram günü muhabbet edilirken burada ha bire konu açıp yorum yapmakla meşguldünüz o arada eşinizin bakışları da kontrol ettiniz.. sıra eşinize gelmşti onu da elti sapığı yaptınız tam oldu!!

Olabilir hep başkalarının başına gelmez bazende bizim başımıza gelir
Ne yapmalı baktı diye zan altında bırakamazsınız kanıtınız yok sadece itham edersiniz oda sizin alehinize dönebilir
Sesiz gözlemden yanayım

Nikah dusuyo biliyorum ben düşünce olarak dedim yanlış yaptığı için kadın .Ne iyi olarak dikkat etmeliyse konu sahibinin kocası daha çok dikkat etmeli ayrıca kadın mi suçlu oluyo hep anlamadım

Çocuğu alırken ve verirken gözgöze gelmemek için çene kısmına bakmıştır sende göğsüne baktı sanmışsındır.
Yani kocana güvenmiyorsan ayrı mesele ama v yakada ne kadar manzara olabilir ki sen abartmışsın bence. Pislik falan demişsin yorumlarında adama. Eşini sevdiğin de yok.

İnsan bir kere bakar ne biçim giymis dyceksede 2 3 kere bakmaz

Yokkk artık daha nelerrrr ben gözümle bile görsem inanmam ayrıca hicte kıskanasım gelmez boyle birseyin ihtimali bile dusunulmez cnku at o adamı evden at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…