- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi Limonsarisi
Çok ayıp etmişler ama bu moralinizi bozmasın. Kocanla otur ye iç sohbet et. Mutlu yıllarr..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun eğlenmek değil saf yerine konup yarı yolda birakilmak ama sırf onlar yüzünden gecemi mahvedememArkadaşlarıyla bir daha görüşmeyin ama bugünü kendinize zehir etmeyin.. Evde olan malzemelerden yemek yapın eşiniz gelirken pasta alsın yapamazsanız yeni yıla evde baş başa girin:) Şahsen ben evlenince ilk yılbaşımı evde başbaşa kutlamayı düşünüyorum daha çok eğleneceğimiz kesin![]()
Teşekkür ederim size de mutlu yıllar :)Çok ayıp etmişler ama bu moralinizi bozmasın. Kocanla otur ye iç sohbet et. Mutlu yıllarr..
Arkadaşlarınız ayıp etmiş gerçekten ben olsam bir daha görüşmem,artık siz de evinizde geçirin hem başbaşa olursunuz.Çorba,fırında tavuk,pilav,salata,zeytinyağlı yemek ve börek yapın,çerez pasta falan başbaşa olursunuz belkide daha iyi olur böylesi sizin için.Yeni yıla eğlenerek gülerek girmek istedim.
Eşimin arkadaşlarıyla uludağa gitmek üzere plan yapmıştık 2 hafta önce. Bugün arayip Teyzeleri de gelecekmis arabada bize yer yokmuş onu haber veriyorlar son gün. Bütün planimizi ona göre yapmıştık. Annemlerin davetine reddettim sırf oraya gidicez diye.
Eşim söyleyince sesim bozuldu anladı uzuldugumu bende Üzgünüm aynen böyle devam et dedi kapattı telefonu. Evde hiç bir hazırlığım yok ne yapcam ben şimdi bu saatte. Çok sinir oldum ya bir daha yüzlerine bakmak istemiyorum o arkadaşlarının
ne pişkin insanlarmış .Yeni yıla eğlenerek gülerek girmek istedim.
Eşimin arkadaşlarıyla uludağa gitmek üzere plan yapmıştık 2 hafta önce. Bugün arayip Teyzeleri de gelecekmis arabada bize yer yokmuş onu haber veriyorlar son gün. Bütün planimizi ona göre yapmıştık. Annemlerin davetine reddettim sırf oraya gidicez diye.
Eşim söyleyince sesim bozuldu anladı uzuldugumu bende Üzgünüm aynen böyle devam et dedi kapattı telefonu. Evde hiç bir hazırlığım yok ne yapcam ben şimdi bu saatte. Çok sinir oldum ya bir daha yüzlerine bakmak istemiyorum o arkadaşlarının
Benim için yılbaşı bahane. Eşim çok çalışıyor ben de hep evdeyim yarın tatil ya değişiklik olur düşüncesi bizdekiSinir bozucu gerçekten benimde başıma gelse bende çok bozulurdum ne kadar düşüncesiz insalar yahuhaklısınız bende görüşmem bir daha demek ki onların gözünde siz çok da değerli değilmişsiniz bunu anlamış oldunuz, boşverin takmayın alt tarafı yıl başı o kadar önemsemiyorum ben ya
![]()
Büyük ihtimalle son anda teyzeleri gelmek istedi onlar da sizden vazgeçtiler. Gecenizi mahvetmeyin eşinizle güzel vakit geçirin bir dahada görüşmeyin umarım eşinizde böyle düşünüyordur :)Sorun eğlenmek değil saf yerine konup yarı yolda birakilmak ama sırf onlar yüzünden gecemi mahvedemem
O teyze zaten her zaman herşeye maydanoz olur yapısı bu. Inşallah eşim de akillanmistirBüyük ihtimalle son anda teyzeleri gelmek istedi onlar da sizden vazgeçtiler. Gecenizi mahvetmeyin eşinizle güzel vakit geçirin bir dahada görüşmeyin umarım eşinizde böyle düşünüyordur :)
Yılbaşı bahane zaten ben değişik birseyler yapmak istemiştimarkadaşların ayıp etmişler etmesinede yılbaşında illaki bişeyler yapılacak diye bişeyde yok yani.
Vallah biri aciklasa ayaginin altını opecem.Bu yeni yıl mevzusu neden bu kadar abartiliyor ya?![]()
Vallah biri aciklasa ayaginin altını opecem.
Yeni bir yil, bu kadar yani. Istersen köprü altinda gir.
Korkuyorum dillendirmeye irticaci diyolla sonra![]()