- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
ayyy mesleki kıdeminizi kullanmayın egonuzu bir kenara bırakın. sizin derdiniz şimdi belli oldu. yöneticiye nasıl sorulmaz ne istediği değil mi? siz yöneticisiniz ya hani? te allahım ya.Ya bakın herkese sordu herkese. Dışardan söylüyorlar salgın hastalık var canımızı riske atmayalım diye. Benim sinir olduğum görmezden gelmesi dışlaması buna sinir oldum. Ben de yöneticiyim burda ve saygı duymuyor ben bunu haketmedim. Ben bu kişiye her defasında güleryüz gösterdim halini hatrını sordum para topladı para verdim. Ama beni görmezden geldi resmen.
Teknoloji den yararlana bilirsin. Kendi siparişini kendin ver ağlanacak bir durum yok ortada. Demekki birşey oldu adam sana sipariş sormadı? Teşekkür etmeyi mi unuttun acaba? Yada kaba mı davrandın?
koridorda yemek soyluyoruz diye bağırmış , siz de kafanizi uzatip ben de istiyorum deseydiniz ya? illa ayağınıza gelmedi diye mi bu alınganlık, digerlerinin de ayağına gidilmemiş belli ki, sinsi sinsi oda gezmemiş sonucta, bas bas bağırmış adamBakın diğer yönetici arkadaşa sordu sesini duydum koridorda "yemek söylüyoruz" diye bas bas bağırıyordu benim odam hemen yan tarafta, odamdayım gelip sorabilirdi. İş olunca geliyor para toplarken gelmeyi biliyor bunda mı soramıyor ? Üstelik salgın hastalık var kendimizi koruyalım diye dışardan söylüyor.
E sesini duymuşsunuz "Yemek söylüyorum" demiş ,Kızlar çok sinirlendim hatta ağlamamak için zor sıkıyorum kendimi. Ben işyerinde orta kademe yöneticiyim ve başka şehirdeyim yalnızım çok olmadı, birkaç ay oldu. Ofiste bir çaycı var iyi bir insan, şehre dair birşey sorarsan yardımcı olur, Güleryüzlü vs. bir insan. Neyse bu kişi organizasyoncudur da aynı zamanda, geçen dışardan yemek söyledi. Ben de diğer yönetici arkadaşımın odasındaydım geldi sordu, ben isterim dedim ve yemek geldi, çok da hoşuma gitti bunu da söyledim. Peki sonra noldu? Bu kişi bugün tekrar yemek söyledi, sesini duydum "yemek söylüyoruz" diye, muhtemelen diğer yönetici arkadaşa sordu beni esgeçti !!! Şok oldum o an birşey demedim ama. Sonra çıktım bir baktım bu işyerinin önünde yemek bekliyor !!!!! Beni görünce öbür tarafa yürüyüp görmezden geldi çünkü ben merhaba hayırdır neden bekliyorsunuz diyeceğim, bundan kaçtı .İnanılmaz sinirim bozuldu eve geldim makarnamı haşlıyorum ve ağlamamak için zor tutuyorum. Bu şahsım ayıbını yüzüne vurmak istiyorum bu yaptığının ayıp olduğunu yüzüne söylemek istiyorum.
Not: dışardan söylüyorlar çünkü salgın hastalıkta dışarı çıkmayalım çanımızı riske atmayalım diye ve herkese sordu herkese
Siz de disaridan söyleyin illa birinin sormasına gerek yok ki. Sizi üzmek bu kadar kolay olmamalı
Valla öyle değil ise ... Havada Aşk kokusu var ne diyim başkaHayır asla. Tam tersi ne kadar mutlu olduğumu dile getirdim çok iyi oldu bu dedim birkaç kere.
Tamam görmezden geliversin nolmuş yani. Siz de madem illa toplu söyleniyor kendisine gidip yemek söylenirken bana da sesleniver deyin. Ağlmayan bebeğe süt vermezler.Yemeksepeti diye uygulama var. Onu da geçtim illaki yakınlarda restaurant vardi numarasini aliverinBurda 1 kişi toplu organizasyon yapıyor bütün çalışanlar adına sipariş veriyor. Ve ne hikmetse beni görmezden gelip kabalık yapıyor.
hayır ayağına kadar gelip yönetici hanım ne yersiniz diyecekti.Tamam görmezden geliversin nolmuş yani. Siz de madem illa toplu söyleniyor kendisine gidip yemek söylenirken bana da sesleniver deyin. Ağlmayan bebeğe süt vermezler.Yemeksepeti diye uygulama var. Onu da geçtim illaki yakınlarda restaurant vardi numarasini aliverin
Bence bende yöneticiyiim bende bende havanız rahatsız etmiş olabilir. Kimse size yemek söyleyip gidip almak zorunda değil. istediğininkini alır istemediğininkini almaz.Ya bakın herkese sordu herkese. Dışardan söylüyorlar salgın hastalık var canımızı riske atmayalım diye. Benim sinir olduğum görmezden gelmesi dışlaması buna sinir oldum. Ben de yöneticiyim burda ve saygı duymuyor ben bunu haketmedim. Ben bu kişiye her defasında güleryüz gösterdim halini hatrını sordum para topladı para verdim. Ama beni görmezden geldi resmen.
Üye işyerinde yeniymiş çaycı çekinmiş olabilir ne olacak bundanhayır ayağına kadar gelip yönetici hanım ne yersiniz diyecekti.
Belki sen yanlış anladın. Yemek istiyorum deseydin.Görmezden gelmesine sinirlendim. Bir de dışardan yemek söylüyorlar Çünkü koronavirüs salgınından dolayı dışarı çıkmak istemiyorlar. Ben burda yeniyim yalnızım evde her daim yemek yapamıyorum, ki geçen sefer ne kadar mutlu olduğumu gördü dışardan yemek gelince. Diğer yönetici arkadaşa soruyor bana sormuyor.
Bence bende yöneticiyiim bende bende havamız rahatsız etmiş olabilir. Kimse size yemek söyleyip gidip almak zorunda değil. istediğini ki ni alır istemediğininkini almaz. Siz bu ben yöneticiyi egosuna kendinizi fazla kaptırdığınız için adama itici gelmişte olabilirsiniz. Bence biraz da kendinizi sorgulayın
Bakın diğer yönetici arkadaşa sordu sesini duydum koridorda "yemek söylüyoruz" diye bas bas bağırıyordu benim odam hemen yan tarafta, odamdayım gelip sorabilirdi. İş olunca geliyor para toplarken gelmeyi biliyor bunda mı soramıyor ? Üstelik salgın hastalık var kendimizi koruyalım diye dışardan söylüyor.
Bakın benimde böyle bir arkadaşım var çok nazik güleryüzlüdür ama ben yöneticiyim halini ilikilerinize kadar hissettirir. İnanılmaz itici oluyor insan. Ve kendi farkında bile değil. O yüzden diyorum biraz kendinizi de eleştirin çünkü burda sürekli bende yöneticiyim vurgusu yapıyorsunuz.Yahu ben adama hiç ego yapmadım ki !!! Hal hatır sordum devamlı güleryüz gösterdim. Diğer yönetici kadar mesafe göstermedim. Zaten o yüzden sinir oldum ya !
Neden bu kadar konu sahibinin üstüne gelindiğini anlayamadım ama kadına ayıp edilmiş. Görmemezlikten gelmek ne demek. Bence usulünce adama söyleyin. Yemek isteneceği zaman bilgim olsun geçen gün unuttunuz galiba deyin.
Ya bakın herkese sordu herkese. Dışardan söylüyorlar salgın hastalık var canımızı riske atmayalım diye. Benim sinir olduğum görmezden gelmesi dışlaması buna sinir oldum. Ben de yöneticiyim burda ve saygı duymuyor ben bunu haketmedim. Ben bu kişiye her defasında güleryüz gösterdim halini hatrını sordum para topladı para verdim. Ama beni görmezden geldi resmen.
Bu kadar küçük şeyleri bu kadar büyütüyor musunuz ya. Hayatı inanılmaz zorlaştırır bu durum. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?