- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 53
- 38
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
Beni nasıl görmezden gelir, beni benii Bihterini!! tadında bir konu olmuş.
Yaw güzel kardeşim, adamın seslediğini duymuşsun aç telefonu birine de, benim için de kebap ekleyin bi tane diye.
Olmadı, adamı gördün, Hasaan niye beni es geçtin ya, ben insan değil miyim de...
Ağlayarak öğle yemeğine eve gelmek nedir? Böyle mi kendinizi saydıracaksınız?
Hem de bi avokado için, sanarsın mango tadında ananaas...Ah gençlik, kolajen bomballı yıllarımızBenim de böyle bir anım var, neden avokado alayım mı diye sormadın bana diye ağlamıştım arkadaşıma.
Ama fark ben yatılı okulda 14 yaşında dikkat çekmeye, olay çıkarmaya çalışan bir ergenustum.
Ömrümde yememiştim, şımarıklığın zirvesi, çocukluk işte
Bir gece de canım ekler pasta kreması istiyor diye yurdu ayağa kaldırdım, bakın tatlı yok ortada eklerin içindeki pastacı kreması.ergenliğinde 2. paket cips için, daha fazla bilgisayar oyunu için ya da arkadaşlarımla gezmek için sizden izin almıycam hıhhh diyenlere denk geldim de avokado diye trip atanı görmemiştimtşkkrlr sipirmin
Çok haklısınız ben bu adamı her gördüğümde sohbet muhabbet ettim güleryüz gösterdim odama geldiğinde ikram yaptım ama bana saygı duymuyor diğer mesafeli yöneticiye saygı duyuyor Eminim o geçen gün de bana "yemek ister misiniz" diye sormayacaktı, es kaza şansa diğer yönetici arkadaşın odasında olduğum için sormak durumunda kaldı.
Çok haklısınız ben bu adamı her gördüğümde sohbet muhabbet ettim güleryüz gösterdim odama geldiğinde ikram yaptım ama bana saygı duymuyor diğer mesafeli yöneticiye saygı duyuyor Eminim o geçen gün de bana "yemek ister misiniz" diye sormayacaktı, es kaza şansa diğer yönetici arkadaşın odasında olduğum için sormak durumunda kaldı.
Siz odanızdaysanız ayağınıza gelip sürekli yemek istiyor musun diye mi soracak oranın çaycısı sadece yani size yemek söylemek zorunda değil her defasında ayrıca o an siz oradaymışnız ortaya sormuş size özel dememiş zaten ben isterim demişsiniz söylemiş o anda da başka yerdeymiş orada olanlara söylemiş, yemeği söyledikten sonra da sizi görünce belki bilmenizi istemedi sizi pas geçtiği için ne var bunda ağlayacak yahu. İnsanların mı sizi sürekli düşünüp yemek söylemesi lazım siz açıp söyleseydiniz kendi yemeğinizi adam oda oda dolaşıp yemek siparişimi soracak bir alemsiniz bu kadar özel ilgi neden istiyorsunuz?
Bakın diğer yönetici arkadaşa sordu sesini duydum koridorda "yemek söylüyoruz" diye bas bas bağırıyordu benim odam hemen yan tarafta, odamdayım gelip sorabilirdi. İş olunca geliyor para toplarken gelmeyi biliyor bunda mı soramıyor ? Üstelik salgın hastalık var kendimizi koruyalım diye dışardan söylüyor.
Aklima ne geldi taa seneler once servis soforumuz degisik yilisik bir adamdi mesafeliydim beni sevisle biryere birakmasi gerekiyordu birakti donuste de sahilde gezeriz demisti (gezecekmis benimle eşşo....)acmadim telefonu ertesi sabah servis beni almadan basmis gitmisti sanayide yolu yurumek zorunda kalan ben sinirlenip saydirmistim gorunce pek bir saygiliydi sonrasinda ..bu tacizdir bence evli oldugunu soylememe gerek sanirim
Öz güven eksikliği var sizde. Üstüne yalnızlık eklenince böyle tepkiler ortaya çıkabiliyor. Neden es geçti diye öğrenmek istiyorsanız yarın sorun
Sıkmayın canınızı, değmez. Sizi üzen olay tamamen sizin algınızda bitiyor. Hayır adamın gerçekten size kastı olsa bile gününüze mahvetmeye değer mi? O kim? Onun size ne değer verdiği çok mu önemli? Konuşur derdi neymiş öğrenirsiniz en fazla.Adam diğer yönetici arkadaşa soruyordu, "herkese soruyor, bana da gelir herhalde" diye bekledim gelmedi.
Çıkarken adamı gördüm evet, ama adam beni farkeder farketmez tamgaz öbür tarafa yürüdü. Resmen kaçtı yanı. Sinirim bozuktu zaten, topukladığını görünce daha da katmerlendi.
Evet ayıbını bir şekilde yüzüne vurmak istiyorum.
Koridorda bağırmış yemek söylicem diye senden gizli iş çevirecek olsa sesli sormadı herkese.. Bi zahmet çık koridora bende istiyorum deyiver ne olacak yani. İllaki ayağına Gelipte mi sorması gerekiyor..Ya bakın herkese sordu herkese. Dışardan söylüyorlar salgın hastalık var canımızı riske atmayalım diye. Benim sinir olduğum görmezden gelmesi dışlaması buna sinir oldum. Ben de yöneticiyim burda ve saygı duymuyor ben bunu haketmedim. Ben bu kişiye her defasında güleryüz gösterdim halini hatrını sordum para topladı para verdim. Ama beni görmezden geldi resmen.
Evet ayıbını bir şekilde yüzüne vurmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?