• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirlendim napayım ben ?

Beni nasıl görmezden gelir, beni benii Bihterini!! tadında bir konu olmuş. :KK70:

Yaw güzel kardeşim, adamın seslediğini duymuşsun aç telefonu birine de, benim için de kebap ekleyin bi tane diye.

Olmadı, adamı gördün, Hasaan niye beni es geçtin ya, ben insan değil miyim de...

Ağlayarak öğle yemeğine eve gelmek nedir? Böyle mi kendinizi saydıracaksınız?

Adam diğer yönetici arkadaşa soruyordu, "herkese soruyor, bana da gelir herhalde" diye bekledim gelmedi.

Çıkarken adamı gördüm evet, ama adam beni farkeder farketmez tamgaz öbür tarafa yürüdü. Resmen kaçtı yanı. Sinirim bozuktu zaten, topukladığını görünce daha da katmerlendi.

Benim de böyle bir anım var, neden avokado alayım mı diye sormadın bana diye ağlamıştım arkadaşıma.
Ama fark ben yatılı okulda 14 yaşında dikkat çekmeye, olay çıkarmaya çalışan bir ergenustum.
Ömrümde yememiştim, şımarıklığın zirvesi, çocukluk işte😂😂
Hem de bi avokado için, sanarsın mango tadında ananaas...Ah gençlik, kolajen bomballı yıllarımız :KK72:

ergenliğinde 2. paket cips için, daha fazla bilgisayar oyunu için ya da arkadaşlarımla gezmek için sizden izin almıycam hıhhh diyenlere denk geldim de avokado diye trip atanı görmemiştim :KK70: :KK70: tşkkrlr sipirmin
Bir gece de canım ekler pasta kreması istiyor diye yurdu ayağa kaldırdım, bakın tatlı yok ortada eklerin içindeki pastacı kreması.
Müdürü falan evinden getirttiler, ailem arandı şehir dışından.
Ertesi gün kutu kutu herkes bana tatlı getirdi.
Ne iğrenç bir ergendim, dayak manyağı olmadığıma şükürler olsun hem aile hem okul😂🤣

Bazılarımız o premsesliği atlatamıyor demek ki...

Çok haklısınız ben bu adamı her gördüğümde sohbet muhabbet ettim güleryüz gösterdim odama geldiğinde ikram yaptım ama bana saygı duymuyor diğer mesafeli yöneticiye saygı duyuyor Eminim o geçen gün de bana "yemek ister misiniz" diye sormayacaktı, es kaza şansa diğer yönetici arkadaşın odasında olduğum için sormak durumunda kaldı.

Yazılanları diğer üyeler yazmış fakat siz sadece sizi destekleyen 3 - 5 yoruma cevap vermişsiniz , yazdığınız konunun üzerine tık layan , zaman ayırıp konunuzu okuyan , hatta yorum yazanlara ne bir beğeni ne bir yorum dahi göremedim sizden. O vakit siz de mi saygısız oluyorsunuz bizlere karşı ve o vakit biz de mi oturup ağlayalım ? Hayır madem korona var madem riske atmak istemiyorsunuz kendinizi o zaman evden yemeğinizle geleceksiniz. Sizin kendisine saygılı olmanız çaycıya karşı gösterdiğiniz bir lütuf değil ki insan olduğunuzu bir göstergesi yahu, ayrıca yöneticiyim bana da yemek siparişi vermeli diye bir konu olamaz ki görev tanımı içinde yer almıyorsa tabi. Hee yer alır o ayrıdır ki o durumda bile emir veremezsiniz rica edersiniz .

Son düzenleme:
Daha önce yaşadıklarınizdan dolayı bu kadar hassassınız sanırım. Ama bu hassasiyetle nasıl yöneticilik yapacaksınız?
Yemek isteme olayına gözleriniz dolup, ağlayacak haldeyseniz yardım almanız lazım bu konuda. Yoksa daha çok üzülürsünüz ve sağlıklı bir iletişim kurmanız mümkün değil bu şekilde.

Ayrıca adam sizi görüp kaçmamistir neden kaçsın yahu nasıl bir açıklaması olabilir bunun?

Çok haklısınız ben bu adamı her gördüğümde sohbet muhabbet ettim güleryüz gösterdim odama geldiğinde ikram yaptım ama bana saygı duymuyor diğer mesafeli yöneticiye saygı duyuyor Eminim o geçen gün de bana "yemek ister misiniz" diye sormayacaktı, es kaza şansa diğer yönetici arkadaşın odasında olduğum için sormak durumunda kaldı.

Bence şu an 'saygı duyulmamak' ve 'dışlanmak' ile ilgili şemalarınız tetiklenmiş, o yüzden diğer bütün yorumlara kapalısınız. Bu şekilde yöneticilik yapmakta çok zorlanırsınız şema terapisi yapan bir terapist ile görüşmenizi ve 'Hayatı Yeniden Keşfedin' , 'İyi Hissetmek' isimli terapi kitaplarını okumanızı samimiyetle tavsiye ederim.

Siz odanızdaysanız ayağınıza gelip sürekli yemek istiyor musun diye mi soracak oranın çaycısı sadece yani size yemek söylemek zorunda değil her defasında ayrıca o an siz oradaymışnız ortaya sormuş size özel dememiş zaten ben isterim demişsiniz söylemiş o anda da başka yerdeymiş orada olanlara söylemiş, yemeği söyledikten sonra da sizi görünce belki bilmenizi istemedi sizi pas geçtiği için ne var bunda ağlayacak yahu. İnsanların mı sizi sürekli düşünüp yemek söylemesi lazım siz açıp söyleseydiniz kendi yemeğinizi adam oda oda dolaşıp yemek siparişimi soracak bir alemsiniz bu kadar özel ilgi neden istiyorsunuz?

Yahu ben manyakmıyım durup dururken böyle birşey isteyeyim ??? Yahu adam zaten hevesli bir şekilde organizasyon yapıyor oda oda geziyor. Sekreterinden şoförüne, evrak görevlisinden ofisboya diğer yöneticiye kadar herkese soruyor ?? Beni neden esgeçiyor neden ??? Ben bu arkadaşa asla tepeden bakmadım devamlı Güleryüzlü muhabbet ettim zaten aramın kötü olduğu biri olsa bu kadar üzülmem sallamam, ama iyi olduğunu düşündüğüm biri neden bu ayıbı yapıyor bana ?????

Aklima ne geldi taa seneler once servis soforumuz degisik yilisik bir adamdi mesafeliydim beni sevisle biryere birakmasi gerekiyordu birakti donuste de sahilde gezeriz demisti (gezecekmis benimle eşşo....)acmadim telefonu ertesi sabah servis beni almadan basmis gitmisti sanayide yolu yurumek zorunda kalan ben sinirlenip saydirmistim gorunce pek bir saygiliydi sonrasinda ..bu tacizdir bence evli oldugunu soylememe gerek yok sanirim

Bakın diğer yönetici arkadaşa sordu sesini duydum koridorda "yemek söylüyoruz" diye bas bas bağırıyordu benim odam hemen yan tarafta, odamdayım gelip sorabilirdi. İş olunca geliyor para toplarken gelmeyi biliyor bunda mı soramıyor ? Üstelik salgın hastalık var kendimizi koruyalım diye dışardan söylüyor.

Peki siz niye duyduğunuzda dişariya cikmadiniz ve "aa yemekmi sipariş ediliyor, o halde bende şunu şunu isterim demediniz?

Yoksa koooskoca bir yönetici ofisinden cikip caycinin ayağina gitmezmi? Güler yüz gösteriyorum diyorsunuz da, burdan bile bana antipatik geldiniz. Muhtemelen cayci ve diger is arkadaslarda ayni havayi, enerjiyi sezdi. Eger gruptan kabul görmek istiyorsaniz, gercekten onlara yüksekten bakmamayi deneyin, sadece yapmacik bir sekilde degil.

Aklima ne geldi taa seneler once servis soforumuz degisik yilisik bir adamdi mesafeliydim beni sevisle biryere birakmasi gerekiyordu birakti donuste de sahilde gezeriz demisti (gezecekmis benimle eşşo....)acmadim telefonu ertesi sabah servis beni almadan basmis gitmisti sanayide yolu yurumek zorunda kalan ben sinirlenip saydirmistim gorunce pek bir saygiliydi sonrasinda ..bu tacizdir bence evli oldugunu soylememe gerek sanirim

Sizin durum apaçık saygısızlık, taciz ve mobbing ama, konu sahibinin durumu ile karşılaştırılamaz bile. Servis şöförü işini ne olursa olsun yapmak zorunda, size sahili gezelim diye bir teklif yapamaz ve evden sizi almadan gidemez.. Keşke şikayet de etseydiniz.

Adam diğer yönetici arkadaşa soruyordu, "herkese soruyor, bana da gelir herhalde" diye bekledim gelmedi.

Çıkarken adamı gördüm evet, ama adam beni farkeder farketmez tamgaz öbür tarafa yürüdü. Resmen kaçtı yanı. Sinirim bozuktu zaten, topukladığını görünce daha da katmerlendi.
Sıkmayın canınızı, değmez. Sizi üzen olay tamamen sizin algınızda bitiyor. Hayır adamın gerçekten size kastı olsa bile gününüze mahvetmeye değer mi? O kim? Onun size ne değer verdiği çok mu önemli? Konuşur derdi neymiş öğrenirsiniz en fazla.

Üstün Dökmen'in bu bağlamda çok güzel yazıları, videoları var. Tavsiye ederim ;)

Ya bakın herkese sordu herkese. Dışardan söylüyorlar salgın hastalık var canımızı riske atmayalım diye. Benim sinir olduğum görmezden gelmesi dışlaması buna sinir oldum. Ben de yöneticiyim burda ve saygı duymuyor ben bunu haketmedim. Ben bu kişiye her defasında güleryüz gösterdim halini hatrını sordum para topladı para verdim. Ama beni görmezden geldi resmen.
Koridorda bağırmış yemek söylicem diye senden gizli iş çevirecek olsa sesli sormadı herkese.. Bi zahmet çık koridora bende istiyorum deyiver ne olacak yani. İllaki ayağına Gelipte mi sorması gerekiyor..

Back
X