- 3 Ağustos 2019
- 466
- 552
- 103
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
Şimdi gördüm yöneticiymişsiniz.Böyle şirketlerdeki çaycı,temizlikçi kadroları bazen iyi niyetli ve kibar insanlardan oluşsa da bazende dedikodu taşıyan,kaba insanlar olabiliyor.Ben olsam yönetici olarak yetkim varsa performansını bahane ederek kovardım.Hem diğer çalışanlara göz dağı olurdu hem de kendinden üst pozisyonda ki biriyle takışmaması gerektiğini öğrenirdi.
Yahu ben adama hiç ego yapmadım ki !!! Hal hatır sordum devamlı güleryüz gösterdim. Diğer yönetici kadar mesafe göstermedim. Zaten o yüzden sinir oldum ya !
Muayyen gününüz falan mı bunun nesine ağladınız? Belki size öyle gelmiştir neden bilinçli olarak herkese sorarken size sormasın? Acaba parasını mi odemediniz bir öncekinin? Anca öyle Bi şey geldi aklıma. Bir de çaycı kişisi kadın mı erkek mi?
He desene ben yöneticiyim o kim ki bana söylemiyor diyeYa bakın herkese sordu herkese. Dışardan söylüyorlar salgın hastalık var canımızı riske atmayalım diye. Benim sinir olduğum görmezden gelmesi dışlaması buna sinir oldum. Ben de yöneticiyim burda ve saygı duymuyor ben bunu haketmedim. Ben bu kişiye her defasında güleryüz gösterdim halini hatrını sordum para topladı para verdim. Ama beni görmezden geldi resmen.
Dışlanmış hissetti bence. İnsan yerine konmamış hissetmiş de olabilir. Hak verdim o konuda. Benim anlamadığım yer başka :)Ağlanacak ne var diyen hanımlara katılmaya geldim. Hala bi sebep arıyorum ben olsam neye ağlardım diye.
Yaaaa gagaahhahahah tam yazdım gönderdim baktım 6 dk önce LİBİDOllam yazmış aynısınıHe desene ben yöneticiyim o kim ki bana söylemiyor diye
Konuyu anladınız mı, ironi falan yapıyorsunuz değil mi?Şimdi gördüm yöneticiymişsiniz.Böyle şirketlerdeki çaycı,temizlikçi kadroları bazen iyi niyetli ve kibar insanlardan oluşsa da bazende dedikodu taşıyan,kaba insanlar olabiliyor.Ben olsam yönetici olarak yetkim varsa performansını bahane ederek kovardım.Hem diğer çalışanlara göz dağı olurdu hem de kendinden üst pozisyonda ki biriyle takışmaması gerektiğini öğrenirdi.
Valla ilk aklıma gelen buydu da konu sahibi belli ki biraz hassas bir günde daha üstüne gitmek istemedim.Yemekhane dururken dışarıdan “güvenli” bulup yemek söyleyerek yemek işini halleden bir şirketin yemekhanesi yoktur. Kurumsal şirket yemekhanesiz olmaz. (Hiç görmedim diyeyim daha doğrusu)
Diyeceğim şu ki; 3-5 kişilik ekip yöneterek “yönnnnettttticcccci” olmanız pek anlam ifade etmiyor:)
Ne alakası var yahu kadın olduğum için sordum zaten kendimden bildiğim için. Zannettiğiniz gibi dalga geçmedim, ciddi ciddi sordum o yüzden mi fazla alıngan diye. Kaldı ki erkek arkadaşım da sorsa normal bir soru benceşunu erkekler diyince kızıyoruz, kadın kadına yapmasak keşke. kendimizi aşağılamış oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?