Çok sinirlendim napayım ben ?

Gün içinde o kişiye yada yakın ark olan birine sinir gidecek bişey mi yaptırıp dediniz mesela gıcık olmuş olabilir

Yeniyim diyorsunuz. Sizin tepkinizi görmek için bile böyle davranmış olabilir. Yarın gidip hassasiyetiniz yüzünden vereceğiniz aşırı tepki aynı gösterdiğiniz gereksiz samimiyet kadar o işyerinde ki işinizi zorlayacaktır. Topuklarınızı yere vura vura ben yöneticiyim herkes haddini bilecek tavrı sizi sadece komik duruma düşürür. Bunun yerine ilk olarak size neden bu şekilde davrandığınısorgulayıp daha sonra da bunu profesyonel bir şekilde çözmeniz gerekir. Dengenizi sağlayın. Güler yüz göstermek, samimi davranmak iyi ve saygın bir yönetici olmanızı sağlamaz. Mesafenizi koruyun ve uç tepkilerden kaçının. Üç beş kere aman bu yemek işi de pek güzel oldu demeyin. Hiç teşekkür etmemekle 5 kere teşekkür etmek birdir bence. Tek yeterlidir.

Şimdi gördüm yöneticiymişsiniz.Böyle şirketlerdeki çaycı,temizlikçi kadroları bazen iyi niyetli ve kibar insanlardan oluşsa da bazende dedikodu taşıyan,kaba insanlar olabiliyor.Ben olsam yönetici olarak yetkim varsa performansını bahane ederek kovardım.Hem diğer çalışanlara göz dağı olurdu hem de kendinden üst pozisyonda ki biriyle takışmaması gerektiğini öğrenirdi.

Aklıma gelen tek şey önceki yemeğin parasını vermeyi unutmuş olabilir misiniz? Bizim de iş yerimizde biri vardı yemek söylerdik yemekler gelip ücret ödeneceği zaman ortadan kaybolurdu onunkini mecburen hep başkası öderdi ve geri de ödemezdi. Bu yüzden kimse o varken yemek siparişi vermek istemezdi

Yemek istemek görevi değilken , sürekli yemek istemeyi görev edinmiş kişi bağırarak soruyor herkese ve sırf özellikle sormadığını için kovulmayi hak ediyor öyle mi ?

Bir insanın ekmegiyle oynamak ne kadar basitmiş meğer .

Yahu ben adama hiç ego yapmadım ki !!! Hal hatır sordum devamlı güleryüz gösterdim. Diğer yönetici kadar mesafe göstermedim. Zaten o yüzden sinir oldum ya !

güleryüzü falan geçin bundan sonra. kadın yönetici olarak daha sert durmanız lazımdı. linç yeme pahasına söylüyorum, küçük yerde hele astlarınıza fazla saygılı davranmamalısınız. adam yerine koymazlar. hiçbir iş yaptıramaz hale gelirsiniz.

duygusal davranmayalım gerçekleri konuşalım tşk.

Neden bu kadar takıldınız? Gün gelir size söyler, gün gelir başkasına söyler. Norml şeyler bunlar. Ağlanacak birşey yok. Demek ki bugün size söylemek istememiş.

şunu erkekler diyince kızıyoruz, kadın kadına yapmasak keşke. kendimizi aşağılamış oluyoruz

He desene ben yöneticiyim o kim ki bana söylemiyor diye

Bu kadar takılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Karşınızdaki kişi ile iş yerindeki genel muhabbetiniz nedir? Belki o kişi de sizin farkında olmadığınız bir davranışına kırılmıştır ve bu şekilde tepki gosteriyordur.

Ağlanacak ne var diyen hanımlara katılmaya geldim. Hala bi sebep arıyorum ben olsam neye ağlardım diye.
Dışlanmış hissetti bence. İnsan yerine konmamış hissetmiş de olabilir. Hak verdim o konuda. Benim anlamadığım yer başka :)
——
Ama eve gelip ağlayarak makarna haşladım vs vs ciddi anlamda ruhsal sıkıntınız olduğunu gösterir. Hiç mi dışardan yemek yemediniz? Hiç mi kimseye nereden yemek söylüyorsunuz nereyi tavsiye edersiniz diyemediniz? Dünyaya yeni mi ayak bastınız hadi orada yenisiniz?

ben bu kadar alıngan insanlardan gerçekten çok sıkılıyorum.

ben bir psikoloğa görünün derim. Ağır bir depresyondan falan kaynaklanabiliyor bu alınganlık. Bende de bir dönem olmuştu.

gerçi üstüne basa basa, diğer “yönetici“ arkadaş demeniz bana insan olarak ayrıldığınızı düşündüğünüz değil de ben saksı değilim sloganı attığınız izlenimi verdi.

Konuyu anladınız mı, ironi falan yapıyorsunuz değil mi?
Gerçekse bu sözleriniz apartman yöneticisi bile olmamanızı dilerim...

Yemekhane dururken dışarıdan “güvenli” bulup yemek söyleyerek yemek işini halleden bir şirketin yemekhanesi yoktur. Kurumsal şirket yemekhanesiz olmaz. (Hiç görmedim diyeyim daha doğrusu)
Diyeceğim şu ki; 3-5 kişilik ekip yöneterek “yönnnnettttticcccci” olmanız pek anlam ifade etmiyor:)

Valla ilk aklıma gelen buydu da konu sahibi belli ki biraz hassas bir günde daha üstüne gitmek istemedim.
Şu yabancı plaza sistemini aldık her ölçekteki kuruma uyarlamaya çalışıyoruz. Sonra böyle büyük, orta, küçük, en küçük yöneticiler oluyor. Çaycı dediği kişiye sorsan o da "ikram hizmetleri yönetmeni" falan olabilir kendine göre. Ay valla yazmayacaktim şu şekilde ama benim içimden geçeni yazan biri olunca dayanamadım.

12 sayfa boyunca boyle bir durum karşısında nasıl davranilacagina dair gayet makul ve akıllıca cevap verilmiş. Ama konu sahibi o cevaplara donupte aa evet, aslında böyle de olabilir. Böyle bir ihtimal de var dememiş asla.

Sürekli yönetici olduğunu ve onu kucumsemedigini belirtmiş. Bu iki kombinasyonun surekli tekrar edilmesi de sanki icten ice kucumsenmesi gerekiyor ya da cogunluk kucumsuyor ama ben lutuf ediyorum gibi alt metin veriyor.

.
Magdurumda magdurum diye aglamissiniz. Adam sesli şekilde ortada söylemiş zaten. Bi kafanızı uzatıp soyleseydiniz . Nedir bu ego yav.

Siz sorun ettiğiniz şeyi cozmek istemiyorsunuz ki sadece haklı olduğunuza inanmak ve tersle onu gibi cevaplar duymak istiyorsunuz.
Cunku ne yapmalıyım sorusuna gerçekten olabilecek en mantıklı cevapları vermiş çoğu üye ve umursamamissiniz bile.

En iyisi ben saksi degilim diyip isterseniz istifa edin

Benim iş ortamında maruz kaldıklarımı yaşasanız kim bilir ne halde olurdunuz diye düşünmeden edemedim şu an.

Yukarıda hep yazılmış ama söyleyeyim yine de, bu gerçekten üzerinde durulması gereken bir konu değil. Bundan sonra toplu yemek söyleneceği zaman gidip siz de açık açık isteğinizi belirtin ki atlanmasın.

Ayrıca “Ben yöneticiyim.“ egosu dışarıdan çok negatif algılanıyor. Söylemeden edemeyeceğim. Bir keresinde yöneticim “Günaydın” demişti, cevap vermiştim ve duymamıştı. Yarı yoldan beni durdurup “Günaydın dedim duymadın galiba?” dedi bağırarak. Çok trajikomik bir tabloydu. Üzülmüştüm kendisine. Çünkü ben onu neden görmezden geleyim ki? Buna ihtimal veriyorsa kendi özgüvensizliği.

Böyle kendinizi hasta edersiniz. Yapmayın.

Yoo ben olsam bende çok üzülür kirilirdim herhangi bişey g ctimi aranızda son günlerde onun canını sıkan ?

şunu erkekler diyince kızıyoruz, kadın kadına yapmasak keşke. kendimizi aşağılamış oluyoruz
Ne alakası var yahu kadın olduğum için sordum zaten kendimden bildiğim için. Zannettiğiniz gibi dalga geçmedim, ciddi ciddi sordum o yüzden mi fazla alıngan diye. Kaldı ki erkek arkadaşım da sorsa normal bir soru bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…