- 22 Mayıs 2020
- 110
- 365
- 33
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
Valla bende yoneticiyim ama bu kadar abartacak bir durum değil hıc bir zaman böyle egolarim olmadı kimse sizin peşinizden koşmak zorunda değil adam çıkmış koridorda söylemiş bı kafanızı uzatıp bende yiyecegim diyebilirsiniz bence kendinizi sorgulayın bazen bizdede aynı durum oluyor gidiyorum oturuyorum bende biseyler bulup yiyorum bı karın doyurma değil mi abartmanin anlamı yok bunu düşünen bütün arkadaşlara katiliyorumYa bakın herkese sordu herkese. Dışardan söylüyorlar salgın hastalık var canımızı riske atmayalım diye. Benim sinir olduğum görmezden gelmesi dışlaması buna sinir oldum. Ben de yöneticiyim burda ve saygı duymuyor ben bunu haketmedim. Ben bu kişiye her defasında güleryüz gösterdim halini hatrını sordum para topladı para verdim. Ama beni görmezden geldi resmen.
Bu daha mı güvenli?dışardan söylüyorlar çünkü salgın hastalıkta dışarı çıkmayalım çanımızı riske atmayalım diye ve herkese sordu herkese
Sizin adınıza sevindim ya ne guzel, baska derdiniz tasanız yok işyerindeki felanca kişi yemek söylemedi diye ağlayabilecek naifliktesiniz.Görmezden gelmesine sinirlendim. Bir de dışardan yemek söylüyorlar Çünkü koronavirüs salgınından dolayı dışarı çıkmak istemiyorlar. Ben burda yeniyim yalnızım evde her daim yemek yapamıyorum, ki geçen sefer ne kadar mutlu olduğumu gördü dışardan yemek gelince. Diğer yönetici arkadaşa soruyor bana sormuyor.
Çoğu yoruma katılıyorum... Yemeğinizi kendiniz isteseydiniz , Ya da beni de unutmayın diye seslenebilirdiniz.
Yönetici kararlı , emin , sorun çözücü olmalıdır. Ayakları sağlam basmayanlar yöneticilik yapmamalı.
Ayrıca tecrübe edindiğim bir konu ; işyerinde çaycı caycidir , yönetici yönetici, çalışan çalışandır.
Herkes kendi sınırları dahilinde iletişim kurmalı . Isyerinde fazla samimiyetler hiç bir zaman iyi olmaz.
Bunda gocunacak bir durum yok.
Bir alt kademede çalışan kişiyi hor görüp ezmek değildir bu.
Her işin ve kademenin bir sınırı vardır , o çizgiden gecirmeyeceksiniz kimseyi hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?