Çok sinirlendim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Edit: Merhaba arkadaşlar konuyu geçen gün açmıştım burada konuşunca biraz iyi hissettim kendimi ama bu kadar üzüleceğimi sanmıyordum, çok üzülmüşüm.. Annem benimle sözleşip ertesi gün bir aramayıp bile te Adana'ya görümcesinin dünürünün annesinin cenazesine gitmesine üzülmüşüm.. Bir gün sonra da alınırdı sorun değil de üzülmüşüm yani.. Annem bugün yemek pasta getirmiş kapının önüne koydum.. İstemedim hiç görmek ve yemek..

Merhaba arkadaşlar, dün annemle bir olay oldu çok sinirliyim. Kendi annem, bekarım.. Şimdi annemler yan yana 2 daire aldılar, biri küçük biri daha büyük. Küçük olanda ben oturacağım inşallah da, evi satın alırlarken hiç görmedim.. Kataloğunu evin nasıl olduğunu, adını bile bilmiyordum. Onlar da örnek daireyi mi ne görmüşler neyse.. Evler beklentiden küçük oldu.. Hem onlarınki hem benim oturacağım ev küçük.. Neyse bu evi de bulamayanlar var diye halime şükrettim neyse dedim.. O konu kapandı da ev eşyası alınacak benim ev için. Onlar aldılar taşındılar.. Benim sınavım olduğu için ben sınavdan sonra taşınabilirim dedim. Ağustostan beri taşınacam.. Eşyaları topladım.. Duruyorlar öyle.. Bir benim odadakiler kaldı.. Kendilerine de eşya aldıklarından kartlar doldu bişeyler oldu biraz daha bekledim.. Eşya beğendik.. Neyse artık geçenlerde eşya baktık.. Geçen gün de eşyalar sığacak mı diye gittim ev de ölçtük.. Ertesi gün için de sözleştik.. Hep onların bir işi çıkıyor ya benim işim oluyor ya da onlar başka yerde oluyorlar aylardır taşınacam.. Ertesi gün için sözleştik.. Gidip alıcaz eşyaları.. Ertesi gün hazırlanıcam.. Hadı çıkalım diye aradım..
Halamın gelini var onun ananesi ölmüş.. Başka şehirdeler.. Onun cenazesine gidiyorlarmış Adanaya.. Halam kendi dünürünün cenazesine daha gitmemiş annem kendi görümcesinin dünürünün cenazesine gidiyor.. Allah rahmet eylesin, cenaze önemli bir durum da biz bir gün önce sözleştik kesin gidiyoruz eşya alıcaz o eşyalar zaten bir ayda anca gelecekler satın alsak bile diye.. Cenazeye bir hafta sonra ya da halamlar ne zaman gideceklerse o zaman gitsen olmaz mıydı yanı? Gideceklerinden haberim olsa sinirlenmezdim de mesaj yazmış biz Adanaya gidiyoruz diye.. Şimdi telefonlarda da mesaj geldi mi gelmedi mi belli değil yüzlerce mesaj içinden belli olmuyor.. Çok sinirlendim.

Son düzenleme:
Dert bile değul,biraz gerilmişiniz taşınma stresinden..bence sakin karşılayın

Bi geliriniz varsa siz kendiniz alın. Ya ayrı yaşamayı yada size eşya almayi pek istemiyor gibiler.

Evi kendileri aldılar ben alın demedim.. Eşya almak da istiyorlar da sözleşmemiş olsak sinirlenmezdim ya da haberim olsa..

Evi ailen mi aldi? Esyalari da onlar mi alacak? Eger oyle cok soylenemezsin. Bir kere mecbur degiller cunku. Para onlardan cikacagi icin sen onlara uyacaksin maalesef.

Kendileri aldılar ben alın demedim.

Kendileri aldılar ben alın demedim.
Ya tamam demedin de almışlar sonuçta değil mi. Buna da şükür de otur. Belli ki gönülsüzler eşya alma konusunda. Sen bi almıyorsanız almayın ben de kendim alırım de bakalım ne diyecekler? Tamam sen al biz sıkışığız derler öyleyse, alacakları varsa da en azından biraz daha erken davranırlar.

halanın gelininin anneannesi... bildiğin dıdının dıdısının dıdısı yani... sözleşmemiş olsanız bile anlamsız geldi

halanın gelininin anneannesi... bildiğin dıdının dıdısının dıdısı yani... sözleşmemiş olsanız bile anlamsız geldi

Halamın gelininin annesi işte te Adanadan Annemler hacca gidip döndüklerinde yemek getirmiş, her seferinden bişey yapmış annem de öyle yaptı diye gittim diyor.. Halamın gelininin kocasıyla sorunları olmuştu annem babam o kıza sahip çıktılar da o kadın o yüzden bizimkilere öyle yemek içmek getirip ağırlamaya çalışıyor.. Kızına sahip çıktılar bizimkiler diye..

Cenazeye giden insanlara hani bana eşya denmez. Eşya bekler.Bir insan vefat etmis.Size ev alınmış eşyasini da calisip kendiniz alın.Mecbur değiller.Söz verdilerse de çemkirmeden usulünce bekleyeceksiniz.

Öyle bi konu değil ya.. Evi kendileri aldılar almadınız eşya demiyorum.. Almayacak değiller öyle bir konu değil. Aylardır bekliyorz eşya alınacak diye ertesi gün için sözleştik sözünde durmayıp uzun yola gitmiş ona sinirlendiyorum..

Niye ailenizle yasamıyorsunuz peki aynı şehirde yan yana iki daire merakımdan soruyorum maruz görün

Merhaba arkadaşlar, dün annemle bir olay oldu çok sinirliyim. Kendi annem, bekarım.. Şimdi annemler yan yana 2 daire aldılar, biri küçük biri daha büyük. Küçük olanda ben oturacağım inşallah da, evi satın alırlarken hiç görmedim.. Kataloğunu evin nasıl olduğunu, adını bile bilmiyordum. Onlar da örnek daireyi mi ne görmüşler neyse.. Evler beklentiden küçük oldu.. Hem onlarınki hem benim oturacağım ev küçük.. Neyse bu evi de bulamayanlar var diye halime şükrettim neyse dedim.. O konu kapandı da ev eşyası alınacak benim ev için. Onlar aldılar taşındılar.. Benim sınavım olduğu için ben sınavdan sonra taşınabilirim dedim. Ağustostan beri taşınacam.. Eşyaları topladım.. Duruyorlar öyle.. Bir benim odadakiler kaldı.. Kendilerine de eşya aldıklarından kartlar doldu bişeyler oldu biraz daha bekledim.. Eşya beğendik.. Neyse artık geçenlerde eşya baktık.. Geçen gün de eşyalar sığacak mı diye gittim ev de ölçtük.. Ertesi gün için de sözleştik.. Hep onların bir işi çıkıyor ya benim işim oluyor ya da onlar başka yerde oluyorlar aylardır taşınacam.. Ertesi gün için sözleştik.. Gidip alıcaz eşyaları.. Ertesi gün hazırlanıcam.. Hadı çıkalım diye aradım..
Halamın gelini var onun ananesi ölmüş.. Başka şehirdeler.. Onun cenazesine gidiyorlarmış Adanaya.. Halam kendi dünürünün cenazesine daha gitmemiş annem kendi görümcesinin dünürünün cenazesine gidiyor.. Allah rahmet eylesin, cenaze önemli bir durum da biz bir gün önce sözleştik kesin gidiyoruz eşya alıcaz o eşyalar zaten bir ayda anca gelecekler satın alsak bile diye.. Cenazeye bir hafta sonra ya da halamlar ne zaman gideceklerse o zaman gitsen olmaz mıydı yanı? Gideceklerinden haberim olsa sinirlenmezdim de mesaj yazmış biz Adanaya gidiyoruz diye.. Şimdi telefonlarda da mesaj geldi mi gelmedi mi belli değil yüzlerce mesaj içinden belli olmuyor.. Çok sinirlendim.
Yüzlerce msj takıldım ben.

Niye ailenizle yasamıyorsunuz peki aynı şehirde yan yana iki daire merakımdan soruyorum maruz görün

Rica ederim, annemler taşınmadan önce aynı evdeydik, sonra dublex daire olsun bi katında ben oturayım bi katında onlar otursun gibi konuşuyorduk da ayrı ev ortada yoktu. Onlar almışlar..

Rica ederim, annemler taşınmadan önce aynı evdeydik, sonra dublex daire olsun bi katında ben oturayım bi katında onlar otursun gibi konuşuyorduk da ayrı ev ortada yoktu. Onlar almışlar..
Özgürlüğünüzü düşünmeleri bile çok güzel çok sanslısınız

• Beğen
Reactions: mb1
Back
X