Özgürlüğünüzü düşünmeleri bile çok güzel çok sanslısınız
Ben de halime şükrediyorum da işte bazen insan ne oluyorsa sinirleniyor.. Ünv de başka şehirde okumuştum ben..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özgürlüğünüzü düşünmeleri bile çok güzel çok sanslısınız
Bende başka şehirde okudum geçen yaz geldim eve şu an başka eve gecmem için ya başka şehre ya da evlenmem gerekiyor insan tek yaşamaya alışınca çok zor alışıyor aileniz çok düşünceliymiş yaşınız kaç acaba mesleğiniz nedirBen de halime şükrediyorum da işte bazen insan ne oluyorsa sinirleniyor.. Ünv de başka şehirde okumuştum ben..
Bende başka şehirde okudum geçen yaz geldim eve şu an başka eve gecmem için ya başka şehre ya da evlenmem gerekiyor insan tek yaşamaya alışınca çok zor alışıyor aileniz çok düşünceliymiş yaşınız kaç acaba mesleğiniz nedir
Yapacak bişey yok ne kadar anne kız bile olsak herkesin karakteri farklı sen haber beklerken annen haber vermeyi unutmuş demek ki. Cok üzülme derimEvi kendileri aldılar ben alın demedim.. Eşya almak da istiyorlar da sözleşmemiş olsak sinirlenmezdim ya da haberim olsa..
Kendileri aldılar ben alın demedim.
Ya bence sen bir seylere bu kadar kolayca kavusabildigin icin bu alinan seyleri kucucuk goruyosun ki ustune gecikmelere sinirlenebiliyosun. Az bi'elin evinde kendi paranla kiraya cik ozaman pamuk gibi olursun.
Ailen esyalarin parasini sana verselermis keske. Koskoca kadinsin neden eline para vermeye guvenemiyorlar ki
:) Öyle bi durum yok yahu.. Babam emekli esnaf pazarlık yapar. Gittiğimizde pazarlık yapacak..