Çok sinirlendim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşyalarınızı alınca ölseymiş keşke halanın gelinin annesi.. Tövbe tövbe.. Cenazesine gitmek istemiş gitmiş. Ölüyü gömecekler eşyaları yakmıyorlar ya.
Zaten 1 ay sonra gelecekmiş, bir ay 1 gün sonra gelsin hatta az sıkıştırın 2 gün erken getirirler. Hiç dert gibi değil de şımarıklık gibi.

Ben de halime şükrediyorum da işte bazen insan ne oluyorsa sinirleniyor.. Ünv de başka şehirde okumuştum ben..
Bende başka şehirde okudum geçen yaz geldim eve şu an başka eve gecmem için ya başka şehre ya da evlenmem gerekiyor insan tek yaşamaya alışınca çok zor alışıyor aileniz çok düşünceliymiş yaşınız kaç acaba mesleğiniz nedir

Bende başka şehirde okudum geçen yaz geldim eve şu an başka eve gecmem için ya başka şehre ya da evlenmem gerekiyor insan tek yaşamaya alışınca çok zor alışıyor aileniz çok düşünceliymiş yaşınız kaç acaba mesleğiniz nedir

Yaşım büyük, bekarım, yüksek lisans yapıyorum şu an.. Kpss ye de çalışıyıorum 2 yılda bir oluyor sınav.

Evi kendileri aldılar ben alın demedim.. Eşya almak da istiyorlar da sözleşmemiş olsak sinirlenmezdim ya da haberim olsa..
Yapacak bişey yok ne kadar anne kız bile olsak herkesin karakteri farklı sen haber beklerken annen haber vermeyi unutmuş demek ki. Cok üzülme derim

Kendileri aldılar ben alın demedim.

Ya bence sen bir seylere bu kadar kolayca kavusabildigin icin bu alinan seyleri kucucuk goruyosun ki ustune gecikmelere sinirlenebiliyosun. Az bi'elin evinde kendi paranla kiraya cik ozaman pamuk gibi olursun.

Ya bence sen bir seylere bu kadar kolayca kavusabildigin icin bu alinan seyleri kucucuk goruyosun ki ustune gecikmelere sinirlenebiliyosun. Az bi'elin evinde kendi paranla kiraya cik ozaman pamuk gibi olursun.

Öğrenciyken İstanbul'daydım.. Ailemden uzaktım.. Çok parasız kaldım..

Ailen esyalarin parasini sana verselermis keske. Koskoca kadinsin neden eline para vermeye guvenemiyorlar ki

Ailen esyalarin parasini sana verselermis keske. Koskoca kadinsin neden eline para vermeye guvenemiyorlar ki

:) Öyle bi durum yok yahu.. Babam emekli esnaf pazarlık yapar. Gittiğimizde pazarlık yapacak..

Esyayi onu bunu birak. Ailen ev almis.
Oh missss. Hemde yanyana. Kendine ait evin kapin olacak. Yemek derdi de kalkar ortadan. Ailende yersin arada ohhh.
Icini karartma kalk yarin erkenden esya ne lazimsa al kendine döse evini istedigin gibi.
:halay:

• Beğen
Reactions: mb1
Burada sıkınıtını yazınca rahatlıyorsun ya.. Teşekkür ederim hepinize..

Ailenin kıymetini bil bence canım :KK200:

Bence boşyere geriliyorsun; sonuçta aç değilsin açıkta değilsin..
Üzerine bir de ev sahibi olmuşsun. :)
Sen al dememişsin evet ama seni düşünüp almışlar işte. Bu inceliğin üzerine; bir eşyadan kaçınacaklarını da düşünmüyorum.
Cenazeden geldikten sonra halledilir.

• Beğen
Reactions: mb1
Arkadaşlar geçen gün burada konuşunca iyi hissetmiştim ama hala geçmedi benim olay.. O gün sinirliydim bu gün de üzgün..

Back
X