• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Sinirli,Sadece kendi doğrusuna inanan erkekle evlenilir mi?

sanırım bende böyle biririym,çok sinirliyim,bitakım takıntılarım var ve bunları nasıl aşıcamı bilmiyorum,eşimi yalan söylediği için suçluyorum ama sanırım buna sebep olan ben oluyorum,sonra yine küsüyorum yada kavga ediyorum,aslında çok uyumlu bir çiftiz ama hayatı zindan ediyoruz birbirimize,ama tabiki onunda hataları fazla,ikimizde empati kuramıyoruz,soruna gelince ise sanırım ben benim gibi birine pek tahammül edemzdim

ne guzel iste farkindasin
kendini duzeltmenin ilk adimi farkindaliktir zaten

ilerde göz göre göre mutsuz olma riskini göze alıyorsan evet ama bana göre hiç düşünmeden aslaaaaa.
Çevremde böyle bir evlilik var kadın 15 yıllık evli ama sinir hastası ve bazı dönemlerde sakinleştirici kullanmadan kendne gelemiyor.15 yıldır niye ve nasıl çektiğinide anlamış değilim:uhm:

maddi sebepler, cevre , cocuklar...
bunlardan biri veya birkaci olabilir

Evlenmeyi Geç Benim Böyle Bir Arkadaşim Bile Olamaz Geçki Gel öyle Bir Adamla Nasil Hayat Geçerrr

bence çok zor ben evlendiğin ilk ay eşim bir konuda bana böyle davrandı ve inanamadım severek evlendik hemde.Bu adamın huyu bumu ben ne yaptım diye düşündüm ve tam 2 gün kavga ettik ama sonunda yanlışının farkına vardı ve kendini düzeltti inan sadece 2 gün bile böyle bir adama katlanamazdım şimdi çok iyiyiz şükürler olsun o huysuzluğundan eser kalmadı.Ama devamlı böyle bir adamsa düşünmek lazım.

Ben evlenmezdim
ileride ayrılıkla sonlana bilir böyle bir evlilik
ne kadar saygı görterirsen ne kadar alttan alırsan al değişmez
sonu hüsran olur...

walla çok zor olmalı ben evlı değilim ama arkadaşlarım böyle evlılıkler yaptı cevremde göruyorum walla sevgı falan sanıyorlar ama evlenınce saygı ve anlayış beklenıyor ben bunu gözlemledım çocuk oyuncagı değil bu ömür vehanı ınsanlar diyo ya unuttamam ayrılamam walla yalan onlar kıss, hayat kısa zehır etme ailenı nede kendını uzme,iyi düşün bence...:kahve::kahve::kahve::kahve:

ya arkadaşlar.bende hemen hemen böle biri ile nişanlıyım çok sinirli sayılmaz ama tam bi karadeniz erkeği.inadı inat.bizde çok kavga ettik etmediğimiz kavga kalmadı.ama şunu anladımki birazda biz bayanlar bir erekeğe nasıl yaklaşmamız gerektiğini bilmiyoruz sanırım.bir şeyi söylemenin bir iyi birde kötü yolu var ve biz çoğu kez hislerimize kapılıp sinirlenerek ters bir şekilde söylemek istediğimizi söyleyebiliyoruz.(ben öyleyim çoğu kez)bu seferde yanlış anlaşılma vede istediğin şeyi karşındakine anlatamamaya neden oluyoruz.bence söylemekten söylemeye fark var.bence cansum erkek arkadaşını iyi tanı ve ona göre konuşma tarzını belirle.

eşim tarif ettiğin gibi. Çok seviyorum ama çokda sıkıntı ve acı çekiyorum. Çok zor hemde çokkk.

arkadaşlar herşeye sinirlenen ,kendisi haklı ise inat yapan,Bi kendi bildiği doğru başkalarının doğrularını göz ardı eden erkekle evlenince geçim olur mu?Aranızda bole bir yapıda sahip eşi olan var mı?:uhm:

Herkesin huyu suyu farklıdır.Kimi insan evlendikten,yıllar geçtikten sonra olgunlaşır,yumuşacık helva gibi bir insan olur çıkar,kimisi de nuh der peygamber demez,yedisinde neyse yetmişinde de odur.Bu insanın artı değerleri,meziyetleri, olumlu yönleri yok mu hiç.Bu açıdan da değerlendirilmeli diye düşünüyorum.Bazen öyle güzel ve bulunmaz meziyetler vardır ki bin tane kusuru bile örtecek kadar değerlidir,bu seçim yapacak kişinin tercihidir.
Benim ağabeyim bu türde bir insan ama eşi çok uyumlu çok geçimli bir kız,yıllardır gül gibi geçinip gidiyorlar ama bak mesela kayınbiraderim de aynen böyle karakterde idi ve ilk eşi dayanamayıp ondan boşandı.Şimdi ikinci evliliğinde ama gayet güzel sürüyor evliliği.
Biraz da insanları idare edebilme yeteneğine bağlı kişinin.Yani herkesin mutlaka bir pin kodu vardır,onu çözdün mu,her şey kolay.

kızlar saolun yorumlarınız için hepiniz farklı farklı yorumlar yapmışsınız çoğuda ayrılmamı önermiş bu kolay olsaydı çoktan ayrılabilirdim.Çok seviyorum onu aslında sürekli aksi sinirli bi adam değil kıskançlıktan yapıyor hemen sinirleniyor ama mantıklı konuşursan geçiyor siniri.Ne bilim evlenince kıskançlıkları azalıyor falan diyorlar bende sizlerden bilgi edinmek istedim.Ama olumsuz görüşler çoğunluktan kafam karıştı :( En iyi karşıma alım adam gibi konuşma benden ne beklediğini,benim ondan ne beklediği elbet ortak yol bulunur.Yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim .

Ay çok afeders,n cnm ama sinirlencek ne var anlamadım bence sürekli sinirli gezen tiplerin kesin hasta ruhlular benmde öyle bir erkek arakdaşım olmustu ay sinir sinir ortada bişi yok sinirlencek savdım basımdan gitti oh dedim 1 yıl kafamı dinledim şimdi evliyim eşimde çok mantıklı biridir evimizde kavga gürültü olmaz konusrask çözeriz hatta ben sinirli yada üzgün olunca o beni sakinleştirir hoşuma gidecek şeyler yaptırı bana
ay nolur tatlım çok gençsin henüz çok sevsende hayatını karartma balık baştan kokuyo canım bak tecrübelerime dayanarak söylüyorum inan buna ve üzülme belki şimdi de üzüleceksin ayrılırsan ama ayrılmazsan da ömür boyu üzülme olasılıgın çok yüksek sevgiyle mutlulula kalın

bence evlenilmez cünku bi sure sonra sevgin bazı olayları kapatamayabilir..zaten bu sekilde olan bir erkek,sevginide zamanla yıpratır..ve içinden cıkılmaz bir hal alır..bende gelecekkorkusuna katılıyorum,iyi huy herseyden daha onemli..sevgiyle kal

Sakın evlenme derim canım.Benim eşim sinirli değil.Ama kendi doğrusuna gider hep.Bunu baştan da biliyordum ben ama o zaman aşk gözümü kör etmiş.Evlenince aşk meşk de kalmıyor zaten.En iyisimi başına bela etme.Yol yakınken dön.HAAAA bu arada oğlum da aynı babasına çekmiş.Burnunun dikine gidiyor.Bir tane de yetişiyor anlayacağın.Birken ki oldular.AYYYYYYYYYY DELİRİCEM YA

bende bundan bir tane var, çocuklarım olmasa 1 dk katlanamiyacağım, zor iş güzelim

aman allahım aynı benim eski sevgilimi tarif etmişin kafamçokkarıştı hatırladıkça tüylerim diken diken oluyo valla. belki benimki uç bi örnek, sende böyle bişey olur illaki demiyorum ama böylelerini alttan almazsan, sen de inatçıysan hiç beklemediğin bi yüzünü görebilirsin şiddet gibi:1no2:

ben sevmıyorsam zengınse ve ılla benle evlenmek ıcın can atıyorsa hehehehhe evlenırdım sonra bosanırdım bırazcık mal yapıp:))) saka tabi.

cvp:hayır evlenmem cunkı boyle bırını sevemem.ben acı cekmeyı sevmem.evlendıysemde sıkayet etmem lüks olur .bılerek evlenmek durumu yani

o tarif ettiğin adamın bir benzeri bendede var
başlarda çok zor oldu tabi insana hayatı zehier ediyorlar ama
sonra biraz sabırla ve daha yakından tanıdıkça idare etmeyi öğreniyorsun biraz kaba bir tabir oldu ama gerçekten öyle
şimdilerde oldukça iyi bir evliliğimiz ve önceye göre daha az sinirl ve daha anlayışlı bir eşe sahibim çok şükür
bana başlarda kök söktürdü ama artık eskisi gibi değil
sanada kolay gelsin yeterince sevmiyorsan ve sabırsız biriysen işin çok zoooooooooooor

bu durumu bende bazen yaşıyorum kesin emin olduğum konuda bile eşim benim dediğim doğru der.ama çok zor böyle bir insanla yaşamak emin ol iyi düşün.ve şunu da unutmaki insanlar kolay kolay değişmez.değişenlerde istisnadır bunda da ancak senin sabrınla olur bazı şeyler ve sen yıpranırsın

canım insan sevince bi takım huylarını sevgilisinin isteği doğrultusunda farkında olmadan değiştirir onu üzmemek kırmamak için ama bazı huylar vardır yerlermiştir iyice ve çok istesede sevsede vazgeçemez bu huyundan ne kadar zamandır bahsettiğin insanlar birliktesin bilmiyorum ama bi kağıt kalem al artılarını ve eksilerini yaz eğer eksiler çoksa ve kaldıramayacağın eksilerse bence iyice bi düşün belki şimdi çok seviyosundur anlayabiliyorum çünkü insan sevince değişir düzelir diye umuyo ama ben 4 sene kadar sevdiğim için değişmesini umduğum için biriyle çıktım insanların uyarmalarını duymamazlıktan geldim beni seviyor ve değişecek dedim en sonunda benide kendisinide yıpratmaya başladı ve baktımki bu ilişki faydadan çok zarar getirecek bana 5-6 ay neler çektim unutabilmek için hala içimde bi yerlerde sızısı var ama bir ömür kolay değil evlilik gerçekten çok zor Allah herkese hayırlı eşler nasip eder inşallah ama evlilikle ilgili bi karar verirken bir ömür bu adamla aynı yastığa başkoyucam bu huylarını bu hatalarını kaldırabilirmiyim diye düşün bence

Back
X