Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle biriyle evlenilir mi?tatlicadiarzuAman Allah korusun böyle bir insanla kadın erkek arkadaşlık bile kurmam ben değil evlenmek:dilcikar::1closedeyes:arkadaşlar herşeye sinirlenen ,kendisi haklı ise inat yapan,Bi kendi bildiği doğru başkalarının doğrularını göz ardı eden erkekle evlenince geçim olur mu?Aranızda bole bir yapıda sahip eşi olan var mı?:uhm:
evet canım yukarıdakiler az gelir.Ben saydığın gibi bir adamla 10 aydır evliyim lanet okuyorum şu mübarek günde asla evlenme delirirsin,benimki kendi haksızda olsa inant yapan,haksız olamasına rağmen küsen asla barışmayan birdir.Asla mutlu OLAMAZSIN başını yakma erkekmi kalmadı
Ben aynen böyle bir adamla geçen hafta pazar gününe kadar evliydim. Şimdi boşanma kararı aldım. Daha öncede bir şans vermiştim ama artık bitti, ne kadar sevsende sevilsende bitiyor sonunda. Tabiii bizde sadece kendi değil bide ailesinin etkiside vardı. Yüzüme gülüyolardı arkamdan kocama olmadık laflar, geçen hafta pazar günü tartıştık malum annesinin yanından geldii ama geliş ne geliş sonuç tartıştık ailesini çağırdı ve beni hep beraber evden kovdular. benim bebeğim olmuyoo tüp bebek tedavisindeydik. Kocam olacak adam senin çocuğun olmuyoo ben seni bu halinle bile kabul ettim bana diz çökmen gerek dedi ve bittii. Arkadaşım anlayacağın olmuyooorrrr ben denedim sabrettim özveride bulundum ama olmadı . şimdi benden kalan yıkıntıı başka bi şey değil sadece kırgınım. Ona diyecek hiç bir sözüm yok o nasıl olsa her zaman haklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı haksızlığını asla kabul etmez.