• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Sinirli,Sadece kendi doğrusuna inanan erkekle evlenilir mi?

benim eşimde böle biri ama aşmaya çalışıorz işte surat yaparak kavga ederek bu huylarını ekarte etmeye çalışıorum yaşlılığını merak ediorum kocamın:)

Gereksiz herseye aninda sinirlenen insanlar benim gözümde hastadir..:1closedeyes: Herkesin kendisine göre savundugu,ona göre yasadigi dogrulari vardir.. Fakat önemli olan,kendi dogrularinla yasarken karsindaki insanin dogrularina da saygi göstermektir..

Benim sevgilim arada bir böyle ukalalik yapar..:mymeka: Kendi düsüncelerini bana kabul ettirmeye calisir.. Ister ki hep onun gibi düsüneyim.. Ama ben kendi dogrularimdan eminsem bu konuda babami bile takmam,yine bildigimi okurum :1closedeyes:

Ben aynen böyle bir adamla geçen hafta pazar gününe kadar evliydim. Şimdi boşanma kararı aldım. Daha öncede bir şans vermiştim ama artık bitti, ne kadar sevsende sevilsende bitiyor sonunda. Tabiii bizde sadece kendi değil bide ailesinin etkiside vardı. Yüzüme gülüyolardı arkamdan kocama olmadık laflar, geçen hafta pazar günü tartıştık malum annesinin yanından geldii ama geliş ne geliş sonuç tartıştık ailesini çağırdı ve beni hep beraber evden kovdular. benim bebeğim olmuyoo tüp bebek tedavisindeydik. Kocam olacak adam senin çocuğun olmuyoo ben seni bu halinle bile kabul ettim bana diz çökmen gerek dedi ve bittii. Arkadaşım anlayacağın olmuyooorrrr ben denedim sabrettim özveride bulundum ama olmadı . şimdi benden kalan yıkıntıı başka bi şey değil sadece kırgınım. Ona diyecek hiç bir sözüm yok o nasıl olsa her zaman haklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı haksızlığını asla kabul etmez.

arkadaşlar herşeye sinirlenen ,kendisi haklı ise inat yapan,Bi kendi bildiği doğru başkalarının doğrularını göz ardı eden erkekle evlenince geçim olur mu?Aranızda bole bir yapıda sahip eşi olan var mı?:uhm:
Böyle biriyle evlenilir mi?tatlicadiarzuAman Allah korusun böyle bir insanla kadın erkek arkadaşlık bile kurmam ben değil evlenmek:dilcikar::1closedeyes:

Sakin Evlenme Sakin Canim...

Bazen Insan Kendi Annesine Babasina Dayanamiyorki

Eş Bir ömürlük Bişey

Boşanmak Kolay Olmuyor

Seni Anlamayan Biriyle Olmaz Bu Iş

eger öyle biriyle evlenmeyi düsünüyorsan arkana bile bakma hemen birak.11 yillik evliligim hep sinir stres inat icinde geciyor,tamam esimi seviyorum ama bu huylariyla insani cileden cikariyor.en basiti trafikte herseye sinirlenir bende yaninda streslenirim,park yeri bulamaz sinirlenir vs vs vs

bende öyle biriyle evliyim durmadan kavga ediyoruz ama benim üstüme titrer bende onu seviyorum ama dayanması zor ben migren hastalıgına yakalandım 9 senelik evliyim evliligimizin ilk aylarında 3 gün konuşmadıgımızı biliyorum çabuk sinirlenir her şeyi ben bildim havası kin tutar küçük çocukları bile büyük zanneder kızdımmı kavga eder onlarla kızımızla görseniz arkadaş gibiler ama kızım öyle bir korkarki babasından anlatamam bir insana kızdımı ailesindekide bitmiştir onun için yani okadar asabi bense okadar sakinim böyle kızlar allah dagına göre kar verirmiş ya budeveyi güdecegiz ya bu diyardan gidecegiz atasözü bunlar negüzel sözler nekadar dogru

vereliniortak
evet canım yukarıdakiler az gelir.Ben saydığın gibi bir adamla 10 aydır evliyim lanet okuyorum şu mübarek günde asla evlenme delirirsin,benimki kendi haksızda olsa inant yapan,haksız olamasına rağmen küsen asla barışmayan birdir.Asla mutlu OLAMAZSIN başını yakma erkekmi kalmadı

Ben aynen böyle bir adamla geçen hafta pazar gününe kadar evliydim. Şimdi boşanma kararı aldım. Daha öncede bir şans vermiştim ama artık bitti, ne kadar sevsende sevilsende bitiyor sonunda. Tabiii bizde sadece kendi değil bide ailesinin etkiside vardı. Yüzüme gülüyolardı arkamdan kocama olmadık laflar, geçen hafta pazar günü tartıştık malum annesinin yanından geldii ama geliş ne geliş sonuç tartıştık ailesini çağırdı ve beni hep beraber evden kovdular. benim bebeğim olmuyoo tüp bebek tedavisindeydik. Kocam olacak adam senin çocuğun olmuyoo ben seni bu halinle bile kabul ettim bana diz çökmen gerek dedi ve bittii. Arkadaşım anlayacağın olmuyooorrrr ben denedim sabrettim özveride bulundum ama olmadı . şimdi benden kalan yıkıntıı başka bi şey değil sadece kırgınım. Ona diyecek hiç bir sözüm yok o nasıl olsa her zaman haklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı haksızlığını asla kabul etmez.

yuhh ya, gerçi mesajı yazalı 3 sene olmuş ama, merak ettim doğrusu sonunu:hulya:

sinirli erkeğe asla tahammül edemem, tahammül edemeyeceğimi bildiğim için öyle bir eş seçmedim zaten:hulya:

benim nişanlım da sinirlenir çok kolay, ama hiçbir zaman bana karşı kötü bir tepkisi olmadı.

bana sinirlendiğinde konuşmuyor, böyle tepki veriyor. siniri kendi kendine geçene kadar yanıma yanaşmıyor, yanaşmama da izin vermiyor.

genelde sadece kendi düşündükleri ya da bildikleri doğru sanıyor, ama bu aralar sayemde çok fazla konuda yanıldığını anladığından biraz azaldı bu durum :icecream:

benim eşimde sinirli biri çabuk parlar ama allahtan inatçı değil ve hep ben haklıyım modunda değil.benim fikirlerimede saygı duyar
eğer dediğin gibi olsa hiç katlanamazdım:1no2:sakin biri olmama rağmen eşimin sinirli olmasına zor dayanıyorum.birde hep ben haklıyım derse hiç yapamazdım sanırım:umursamaz:

evet sinirli olması neyse bi derece katlanılabilir ama hep ben bilirim mantığı olan birine aslaa bence....

sakın böyle bir hataya düşme böyle biriyle hayat hiçte kolay geçmiyor hayatın biter canım çok pişman olursun nr yaparsan yap bu karekterde biriyle geçim edemiyosun tecrübelerime dayanarak yazıyorum mutsuz olursun sakın

evlilik o kadar hafife alıncak birşey değil canım insan hem ruhen ,hemde mantıken kendisine hitap edicek birini arar ve bulunca evlilik olur ama senin anlattığın kişi ile sen bir ömür boyu mutsuzluğa imza atarsın sakin yapma,Beni seviyo diyosun evlenince sevgi 2. plana geçiyor bunuda sakın unutma......

hayır bence evlenilmez evlenilirsede çoooooooooooook büyük sabır lazım benm babamda biraz böyle haksız olsa bile kendini haklı çıkarmak çin küser eder konusmaz en sonunda hadi evin içnde huzursuzluk olmsın die biz konusuruz yani gecinilmesi zor olur bööle kişilerin

Back
X