- 3 Eylül 2012
- 21.892
- 57.794
- 798
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Benim.abim.de ev kadını eşine yardım ediyor bulaşık.makinesine bulaşık.diziyor belinde fitil.var ev süpürüyor bende ailede böyle gördüm ama eşimde göremedim bize gelen sansli oldu biz olamadık
Masallsh birde iş listesi yapmissiniz da panoya asmissiniz ben böyle liste yapsam esim beni topa tutar sizin eşiniz biraz kılıbık mi acaba bana öyle geldi sanki
Yada nasıl.bunu başarıyorsunuz peki sırrını bana da verinde ben dr iş listesi yapacak kıvama.getireyim gerçekten ciddi ciddi soruyirum
Girme o zaman hayatını kısıtlayacaksan sadece ise gidip eve gelip temizlik yapacaksan girmeDeme bu kadar fedakar olmak benim suçum ev almak için para biriktiriylruz şimdi dünya borcu altına da gireceğiz geçim sıkıntımız olacak nasıl temizlikçiye 250 tl vereyim
Ben demiştim tüm gün evde olmama rağmen esimden destek alıyorum diye.Ama mesajımı okursanız daha önce çalıştığımı şuan ücretsiz izin de olduğumu da belirtmiştim.Yani çalışınca yâda ev kadını onlunca farklı kurallar olmuyor.Burda gördüm.ki daha çok ev hanımlarının kocalari yardım ediyor karılarına ve demişki biri bütün gün evde.oldugu halde evde iş bitmiyor ki demiş peki biz haftanın 5 günü 8 buçuk.5 buçuk çalışıp.ta nasıl.ev işlerine yetişelim acaba
Ev hanımlarının kocalari nasıl.yardim.ediyorlar benim.esim.bana hiç yardım.etmiyor ben Ev işi yapacaksam niye karı niye evlendim diye bir bakış acısına sahip
Yaa siz iyi misiniz krediyi ben de çeksem sonuçta diğer borç bitince bana destek olacak yarısını verecek kredinin birlikte ödeyeceğiz zaten yarisi onun ben kadın olarak psikolojik olarak kendimi güvende hissetmek istiyorum üzerime olsun istedim cunku kadın garantide olmalı arkadaşım neyse allah korusun boşanma halinde edinme payı var ama biz yari yarıya paylaşırız ben size daha çok bana kalsin diye ben cekiyorum demedimBence sizin kafanız allak bullak olmuş. Hayatınızın tek varlığı eşinizden boşanınca evin çoğu sizde kalsın diye ev kredisini siz mi çekeceksiniz yani
Içten içe öyle düşünmüyorum hep gözünün içine baktım bana yardım.etsin bu kadın hem iste hem evde yoruluyor desin diye yok adamda yok iste sert o konuda ev işi yapacaksam niye karı aldım bakış acisin8 değiştirmek için çok uğraş verdim ataerkil.bakis acısını değiştirmek için çok ugrastim ama ağzımızla kuş ta tutsanız bir evlâdı ilk anne şekillendiriyor YAA o şekilden cikartamiyorsunuz annesi nin bakış açısı bu boyle yetiştirmiş degistiremiyorum bazen kıvama gelir gibi oluyor Ama genelde yok yapmaz gece salonda.yedigi meyvenin kabuğu kabak ile.birlikte halen salonda duruyor kabuğu çöpe.atmamis tabağı en azından tezgaha koymamisSiz bunu başaramazsınız ki..
Çünkü içten içe eşinize hakveriyor ev işlerini kadına ait görüyorsunuz. Kadına yardım eden erkekler için kılıbık galiba diye düşünebiliyorsunuz.
Size taktik falan işlemez.
Bu kafayla gece 3 te yataktan çıkıp çay koymanız gerekebilir. Ev giyiminizi de buna göre seçin bari artık.
Ne kadar da gaddar yorumlar yapmışsınız öyle
Belki de hatalı.benimdir yanlış davranmışımdır
Ev işi yapan erkeklere gelince demek onlar daha yumuşak karakter demek istedim sert erkek yapmıyor iste ben dobra doprayim öyle ayy tırnağım kırıldı ayy bileğim bukuldu gibi numaralar yapamıyorum kocama kendimi arındırıp yardım ettirmek icin
kadının kadına davranışına bak yaa sanal ortamda böyleyse gerçek ortamda sizi düşünemiyorum hoc iş yerinde de bayanlardan cekiyorum yaaa oda ayrı bir konu
O zaman karıştılar büyükler.diye sesimi.cikartmadim saygılık yapmayın diye bugün olsa mecazi anlamda söylüyorum ağızlarını terlikle kapatırım ilk once sessiz ne olduklarını nasıl olduklarını gördüm anlicsniz ve uzaklastim aramıyorum.. bile aramak ta istemiyorum sevmiyorum uzak.durmak istiyorum basından beridir o kadın yüzünden yaşadığım sınır bozucu şeylerden sonra sevemiyorum kardeşim sevemiyorum o kadın mii iyyyyy diye kaçasim geliyor tovbe tovbe Allah günah yazmasın ama yüzüne baksam saçları çemberinden salkım.sacak tek dişi kalmis canavar gibi offff benden uzak olsun allaha yakın sevmiyorum sevemiyorum yaptıklarından ötürü tek şey var eşimin annesi eşimden dolayı saygım var ama içinde sevgi mi yokBen demiştim tüm gün evde olmama rağmen esimden destek alıyorum diye.Ama mesajımı okursanız daha önce çalıştığımı şuan ücretsiz izin de olduğumu da belirtmiştim.Yani çalışınca yâda ev kadını onlunca farklı kurallar olmuyor.
O sizin ve esinizin karakteriyle alakalı.Sen iş yapan erkeği kılıbık eşin de kadın mecbur hizmetimi yapacak diye bakarsanız sonuç mutsuz bir evlilik olur.
Temizlikçiyi kendi paranızla alıyorsunuz kv kp karışamaz burada da sorun sizde.Ev işine yetişemeyip temizliğe yardımcı alamıyorsanız niye çalışıyor sunuz?Sonra mutsuz olup sürekli ev kadınlarına imreniyorsunuz çünkü kendinizi köle gibi hissediyorsunuz.
Canım bende bunu eşime anlatamıyorum zaten sorun orda ikimizde çalışıyoruz masrafları ikimizde karşılıyoruz ev işleri niye sadece bende hayat musterek onun da en azından yardım etmesi lazım bu demek değil ki hepsini yap yada bazılarını tamamen üstüne al süpürgece senin mesela da demiyorum yaa zorda kalınca sıkışınca acik yardım bee arkadaşım.ben bu işi konuşmakla.cozemedim adamın tabiatında yok konuşmakla herşey çözülseydi ben şu an mükemmel bir es yaratmıştım.kendime
Yok gerçekten yok anlamak istemiyorsun ortak bir hayat varsa herşey ortak yapılmalı diyoruz.
Ama sen sürekli bahane buluyorsun sert erkek yapmıyormuş yok kadınlar kendine acındırıp oyle iş yatırıyormuş....
Evet senin gibi çalışan insan olmaktansa evde oturmak daha iyi.Haklisin
Bakın ben Ev kadınlarına şöyle böyle demedim çalışan calismayan ayrımını ifade etmek için ev kadını dedim ev kadını muamelesi derken eşim bana sanki her gün ise giden biri davranmıyor cunlesini anlatmak.icin kullandımkonuyu açtığından beri ev hanımlarına demediğini bırakmadın sanki senin kocanın öküzlüğünün müsebbibi onlarmış gibi. dön de kendine bak asıl sen kadınları düşman olarak görüyorsun.
hatta az önce de bakımlı kadınlara saydırmışsın yukarda. yok öylelerine kocaları daha iyi davranıyomuş da numara yapıyolarmış da bilmemne. hala kadınlara sallıyosun. sanki biz durduk önünde sana ev hanımı olma bakımlı olma dedik.
çalıştığım halde uyuz oldum tavrına. sen boşanmazsın kızım boşu boşuna kredi çekip de evi kendi üstüne falan yaptırmaya kalkma.
Biraz fazla abartıyorsunuz bende evde sürekli rahat sort askılı ikilisiyleyim ama kapı çaldığında hemen biseyler geçiririm ne ara ustume bisey giyeceğim yazmışsınız bi dk lik biseyOldu sabahlık la mi iki tane yabancı adamin karşına geçip te kapıyı açsaydım zaten kapı çaldı ben o an sort iç çamaşırsız aslık badi ileyim yaa ne ara üstüme.birsey giyeceğim.acaba bu kadar düşüncesizlik olur Yaaa
Hanım efendi eğer tam anlasaydım olayı tabiki öyle oturmaz verirdim çaylarını benim sinirim.uygunsuz dan diye gelmeleri oldu ve saat te uygun bir Saat değildi malumunuz ve benim uykum gelmişti saçım.basim da dumandı zaten kapı çaldığında kanepede uyukluyordumSürekli ağzınızda çalışıyorum lafı dönüyor eşinizin de başın kakıyor musunuz? Çalışıp cuma gecesi misafir ağırlanmaz mı? Usuldür yani tv taşımızlar ırgat değiller bi çay bi su verilir
Allah im bir tek siz anladiniz beni son yorumlarda çalışanın halini çalışan anlar diyeceğim yine ağzına calisiyorum kelimesini aldı diyecekler ama birşeyleri anlatmak için ifade etmek zorundayım evet ağzımda ben ÇALIŞIYORUM haftanın 5 günü Bunu evde de heryerde insanlar anlayıncaya kadar ağzıma alicam evet oldu mu bayanlarHaklisiniz bence konusun eşinizle o saatte misafir olmaz, getirecekse size soracaktı, arayip misafir gelebilir mi diyecekti, çalışan insanlariz, bende sabahın köründe kalkıp ise gidiyorum, istemem o saatte
Ahhh keşke oturabilsem ne kadar çok istiyorum bilemezsiniz ama hayat zor ayakta kalmak için çalışmak zorundasınSürekli ev kadını mıyım çalışıyorum ben üzerine kurulu bir konu. Dünya üzerinde tek çalışan kadın siz değilsiniz. Hem çalışıp eve gelip ev işlerini yapıp çocuk bakan var. Zor geliyorsa oturun evinizde ev kadını olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?