- Konu Sahibi lalezar8216
-
Ev kadını muamelesi demekle ev işlerine hiç bulaşmıyor demek istedim oda ise gidip geliyir ama eve gelince direkt kanepeye geçiyor bütün gece kanepede ben önüne getirip önünden kaldırıyorum ben de ise gidiyorum haftanın beş günü eve 6dan sonra giriyorum yemek bende buladık çamaşır hatta onun dagittiklarini arkasindan toplarım robot gibiyim kadın yorumlamaz işten gelince kanepeye uzanamaz olay bu anladin mi her iki este calisiyorsa kocanın kadına yardım etmesi lazım.
Relask olmak öyle kolay değil ki, çok efor gerektiren bir şey. Uğraşmak lazım. Çabalayıp didinmek lazım. Sonuçta relask olacaksınız.relask olamiyorum
Asıl sorununuz bu siz size yapılan muameleyi hazmedemiyorsunuz.Bu biraz da sizin eliniz de malesef erkeklerin çoğu söylemeyle iş yapıyorlar.Ama siz de bayagi hazira alıştırmışsınız adam ne güzel gelip yatıp gidiyor .3 yıldır izinliyim çalışmıyorum ve eşim yoğun çalışıyor ev konusunda olsun çocuk konusunda olsun yapacağı şeyleri ona bırakıyorum(utu,süpürme,bez değiştirme vs).Çünkü ben de insanım evde de olsam ev işi bitmiyor yetişemiyorum ve evde çocukta ortak sonuçta.Ev kadını muamelesi demekle ev işlerine hiç bulaşmıyor demek istedim oda ise gidip geliyir ama eve gelince direkt kanepeye geçiyor bütün gece kanepede ben önüne getirip önünden kaldırıyorum ben de ise gidiyorum haftanın beş günü eve 6dan sonra giriyorum yemek bende buladık çamaşır hatta onun dagittiklarini arkasindan toplarım robot gibiyim kadın yorumlamaz işten gelince kanepeye uzanamaz olay bu anladin mi her iki este calisiyorsa kocanın kadına yardım etmesi lazım.
Biri size böyle hizmet etse siz yatmaz mısınız??!!Ev kadını muamelesi demekle ev işlerine hiç bulaşmıyor demek istedim oda ise gidip geliyir ama eve gelince direkt kanepeye geçiyor bütün gece kanepede ben önüne getirip önünden kaldırıyorum ben de ise gidiyorum haftanın beş günü eve 6dan sonra giriyorum yemek bende buladık çamaşır hatta onun dagittiklarini arkasindan toplarım robot gibiyim kadın yorumlamaz işten gelince kanepeye uzanamaz olay bu anladin mi her iki este calisiyorsa kocanın kadına yardım etmesi lazım.
Ne abartmışsınız ya 2 tane adam 2 tane adam. Adam sanki arkadaşlarına pazarlıyacak gibi konusuyorsunuz. Kapıda sesleri duyunca hemen Bi tşört gecirseydiniz üzerinize lavobodaydım der acardınız kapıyı.Beni çoktan tanıması lazım aslında tanıyor da yaa huyumuz suyumuz çok farklı ben marmara da yetiştim.esim egede onlar biraz daha relakslar ama.biz değiliz yani ben böyle şeyleri normal.karsilamam gece 12 de ikitane arkadaşının benim evimde ne işi var bir de onlara servis yapacagim. Düşünsenize eşim hiç demiyor bu kadın çalışıyor yoruluyor evdd tek parça birşey yapmaz ev işi namına çöpü bile atmaz ben söylemeden evde.ne eksik.var bilmez ben söylemeden yeter ama bende insanım iş yerinde zaten kahpelerin arasında calisiyorum evde de böyle eşimin değişik degisik huyları ile.karsilasiyorum yaa kızdığımi biliyor
Haksız.miyim.iki tane adamın gece 12 de benim.evimde ne işi var ben dedim ki sen git.bakalim gece 12 de onlar karısı evdeyken seni alacaklar mi eve dedim yaa askılı badi sort ile evdeyim yaaa aklımın ucundan bile geçmedi çay köy demesi ile onlari da eve davet edeceği yaa düşünür dedim.yaa kapının önünden ayrılır dedim.yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?