Cok sinirliyim.acil yardim

Kadın calissa da ev hanımı da olsa eşi ona yardım etmeli haklısınız. Ama eşinizi bu duruma biraz siz alistirmissiniz sanırım. Her şeyi onune getiriyorum diyorsunuz. Getirmeyin o zaman. Ustum müsait değildi diyorsunuz. Benim de beklemedigim birileri geldiğinde üstüm müsait olmayabiliyor bir de tesetturluyum. Hemen üstümü bir etek bir hırka bir başörtüsü geçirmek 1 dakika mi almıyor yani. Siz de bir hırka geçirebilirsiniz üstünüze. Geç saatte misafir çağırmak bir de özellikle bu saatte çağırmak da eşinizin hatası.

İcime fenalık geldi yemin ederim. Yaa yaaa yaaa, çalışıyorum çalışıyorum ben çalışıyorum, kocam ev hanımı muamelesi yapıyor!! O neyse artık. Sürekli bı tekrar içindesiniz insanın okuyasi gelmiyor kocaniza da sürekli böyle konuşuyorsaniz dinleyesi gelmiyordur eminim.

Bence siz dolmuşsunuz başka olaylardan, bu da tuz biber olmuş. Evet yaptığı yanlış ama uyarıyla çözülebilir,tartışmaya gerek yok. Eğer tv’yi beraber seçtilerse, arkadaşları yardımcı olduysa eşiniz ayıp olmasın diye davet etmiş olabilir. E dışarda oturup takılsalar bu sefer de geç geldin diye kızacaktınız. Bence eşinizi uyarın canım böyle bi niyetin varsa bana önceden haber ver bak müsait olamayabiliyorum diye. Bazen bu erkeklere de üzülüyorum adamlar dışarda vakit geçirse niye dışarda evde olsa niye evde. Sürekli yapmıyorsa bence uzatmayın ama sürekli böyle arkadaşları geç saatte geliyorsa bilemem.

Gece gece misafir gelmesi benim nezdinde kabul edilmez.acil bir durum yok.anne baba degil.ve paldir küldür eve dalınmış resmen.
aniden insan panik olur habersiz sekilde.o satte uyuyor olurdum zaten.esiniz dusuncesiz biri.

Asıl sorununuz bu siz size yapılan muameleyi hazmedemiyorsunuz.Bu biraz da sizin eliniz de malesef erkeklerin çoğu söylemeyle iş yapıyorlar.Ama siz de bayagi hazira alıştırmışsınız adam ne güzel gelip yatıp gidiyor .3 yıldır izinliyim çalışmıyorum ve eşim yoğun çalışıyor ev konusunda olsun çocuk konusunda olsun yapacağı şeyleri ona bırakıyorum(utu,süpürme,bez değiştirme vs).Çünkü ben de insanım evde de olsam ev işi bitmiyor yetişemiyorum ve evde çocukta ortak sonuçta.
Kredi olayı da size bu yuzden batıyor emin olun cektikten sonra esiniz bu sekilde davranmaya devam ederse daha cok batar.Bunun için açıkça konuşmalısınız beklentilerinizi isteklerinizi.

Gece eve misafir konusunda haklısınız eşiniz düşüncesizlik etmiş açıkça söylemeliydi.Bazilari anlamalıydınız demiş ama insan her zaman her şeyi anlayamaz açıkça söylemeliydi.En azından mesajla bilgi vermeliydi.Ister evli ister ev arkadaşı olun kimse o saatte emri vaki habersiz misafir çağıramaz

Biri size böyle hizmet etse siz yatmaz mısınız??!!

Yani sizde bize çemkiriyorsunuz e ne yapalım bu adam yeni böyle olmadı ne diye evlendiniz o zaman
Kendinizi öldürmek yerine bu adamdan boşanabilirsiniz bu kadar memnun değilseniz anlamadım gitti ya

olayı başka olaylara sinir olduğunuzdan çok büyütmüşsünüz bu adam bence size batıyor
O zaman nedir sizi onla evli tutan şey?

asalak seviyorsanız siz bilirsiniz tek başıma sadece kendi işimi yaparım
Madem her şeyi kendim yapacam adamın ne işi var

Size esya tasiyan insanlara bir sey ikram edilir doye dusunmustur eşiniz. Adamlarin sesini duymussuniz, gecirin ustunuze bir elbise, oyle acin kapiyi.
Iceri davet edin, cay servisini esiniz yapsın sizin uykunuz varsa.
Konunun kredi ile alakasini oek anlayamadım.

Ne abartmışsınız ya 2 tane adam 2 tane adam. Adam sanki arkadaşlarına pazarlıyacak gibi konusuyorsunuz. Kapıda sesleri duyunca hemen Bi tşört gecirseydiniz üzerinize lavobodaydım der acardınız kapıyı.

Güler yüzle karsılardınız gittiklerin de derdinizi kocanız anlatırsınız. Canım ben yorgun oluyorum bu saatte niye yukarı cıkartıyosun cok yorgun oluyorum işe giderken falan de gec ya tipten tribe girmişsin

Gece misafir gelmesi birinci derece akraba dışında bence de saçmalık. Bir de bu korona zamanı normal zamanmış gibi bu kadar rahat davranmak, misafir çağırmak falan yani ne bileyim..Ama sakince konuşarak birbirinizin kabul edemeyeceğiniz davranışlarını, sizi rahatsız eden ve eşinizin de sizin tarafınızdan rahatsız olduğu şeyleri konuşabilirsiniz.

Ya konu eksik ya da İletişim şekliniz garip. Çayı koy, şurayı geçtik demek hepimiz çay içeceğiz demek. Eşinizin tabi bunu belirtmesi de gerekir belki, aranızda nasıl bir iletişim var bilmiyorum. O söylemedi diyelim, sizin sormanız lazımdı. Yalnız mı geleceksin diye. Sizin de sormamanız ilginç. Adamlar tv de taşıdığı için ben çay içmelerini abes bulmam ama eşinizin üslubu çok çirkin. Muhtemelen arkadaşlarına bizde de çay içeriz dedi ve heveslendi ama aynı hevesi sizden görmeyince içindeki öküzü salmayı tercih etti

Niye gece yarısı adam evde yokken arkadaşları eve gelmiş gibi tepkiler var ben çok şaşırdım. Gece yarısı arkadaşları gelmiş de adam davet etmiş kadının kocasıyla beraber gelmişler. Çünkü televizyonlarını taşımışlar, uzun yoldan gelmişler, adam da ayıp olmasın diye bi çay verip gönderecekmiş işte. Ya biz çok rahatız ya sizin evleriniz çok kuralcı

Şok içinde okudum. Ölsem de anne babamın yanına gitsem, uyku ilacı içtim ama yine de uyuyamıyorum, boynuma kadar ağrıyorluk derdiniz buysa gerçekten sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Kocanıza öyle bir çıkışmışsınız ki sanki eşiniz eve 2 erkek getiriyorum, o pembe seksi atletini giy, içine çamaşır giyme, bunu süper mini şortunla kombinle demiş gibi davranıyorsunuz. Bu durumda eşinizin kendini sizin deyiminizle "...at" gibi hissetmesi ve sinirlenmesi normal. Ama sorun ne olursa olsun seni döverim diyemez o da ayrı

Belki zaten araçta arkadaşları eve gelmeyi reddetti eşiniz nezaketen bana yardımcı oldunuz bi acı kahvemi için diye eve davet etti? E siz böyle yapınca ısrar edilerek eve gelen kişilere de rezil oldu. O an tepki vermeyip geç saatte eve birilerinin gelmesinden hoşlanmadığınızı kibarca eşinize anlatıp, tekrarlanmamasını rica edebilirdiniz.

Eşiniz kimi eve alıp kimi almayacağını zaten iyi bilir ki arkadaşları evin müsait olmadığını sizin tavrınızdan düşünüp gidecek kadar naif insanlar belli ki.

Ayıp etmişsiniz, bence özür dilemelisiniz.

Son düzenleme:
Adam size “ geçtik” demiş? Siz kim diye sormak aklınıza gelmedi mi hiç? Bu kadar tepkiye bende anlam veremedim ama adam kısmen haklı.

Kapıyı acıp hemen gıdıp gıyınebılırdınız. Banada cat kapı mısafır gelır esım zaten en onde olur uygunmuyum dıye arkadaslarını arkasına alırkı uygun degılsem odaya gıtsın dıye. Ha su dusuncesızlık calısıyorsunuz o saatte getırmesı sıze danısmadan ama arabada hadı bı cay ıcelım tv yı getırınce dıye nezaketen davet etmıstır onlarda dusunmeden tamam dıyınce adam bısey dıyememıstır. Sonucta esınızın ısını halletmısler bı davet edılır nezaketen bızde yaparız yukarı cıkalım bı cay ıcelım dıye kımsede o saatte cıkmaz normalde. Sureklı yapmıyorsa bunu ayıp etmıssınız. En azından arkadasları var dıye bı hosgeldınız dıyıp cayı ıcerı yanlarına koyup gıdıp yatabılırdınız. Esınız ıkı adamı getırdı gece gece dıyorsunuzda adam guvenmese arkadaslarına getırmez sonucta

Bu arada, çay koy bilmemnereyi geçtik demiş. Arif olan anlar zaten. Anlamanızda bi sıkıntı olabilir mi?
Adamların sesini duymuşsunuz üzerinize 1dkda bişey alabilirdiniz.
Ayrıca tek meziyetiniz çalışmak mı? Ev hanımlarıyla ne alıp veremediğiniz var? her mesajınız onlarla ilgili.
Tahammül edilebilecek gibi görünmüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…