öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün. haliniz cidden çok tatlı hem heyecanlı hem kızgın bu olsa gerek. yeğeninizi sahiplenmeniz çok hoş. ancak kardeşiniz şimdi yeni doğumdan çıkmış zaten hassastır. ben olsam bu seferkini es geçer ama hastaneden sonraki ilk fırsatı değerlendirirdim. kuru peçeteyle kaka mı temizlenir. :) sizin yöntem en sağlıklısı benim de bildiğim o.
Muslera...
Yalnız çinko lu diye aldık pişik yaptı. Hametan kullandık ardından düzeldi.
Tercih meselesi işte..Kaliteli ürünlere o kadar para verip acaba diyecegime böylesi içime siniyor..
İşte onlara göre doğru ve sizin dogrulariniz i kabul etmiyorlar diye hepsine kinlenmisiniz. Sizin dediğinizi yapmamış lar diye.. evet belki kadının üslubu yanlış ama sizde pek doğru davranmamissiniz. Kız kardeşinizin gerginliğin e gerginlik katmissiniz. Şuan ağlayacak kadar gergin demek ki.. Allah yardım etsin ona.
belki hakli olabilirsiniz ama cok fevri konusmalarnz var biraz sakin olsanz.byle olmazdi bnce cekil demek veya pamuk firlatmak.hic hos davrans degil kardsnz adina uzldm aglams bde kizcagiz
Pamuk getir , su getir , temizle , çöpe at. Tası temizle.. Oo uzun iş.
O kadar da pahalı değil sanki . Tabi bütçeye göre değişir. Toptancılardan alsın alacaklar :)
Gelin vazgeçin şu 3 tas has hoşafın tasından :)
Canim sen görümcesin galiba? Teyze anne yarisi demek bunu idrak et, görümcesi de gitsin kendi bacısının bebeğinin poposuna kakasına karışsın
Benim evlilik çağında bir kardeşim bile yok hahahah. Ne görümcesi. Kardeşim evlenince teyze olucam
Sizin gibiler eşinizin ailesini böyle ayırıyorken eşinizin de ailesi için sizi ezmesi normal.
Arkadasta zaten beni ezdiler dememiş, o kisinin seviyesine dusmemek icin ortami terk etmis. Sizin gibiler de simdi boyle konusur iki gun sonra görümcem aramizda yatti kaynanam corbama kaşık atti diye konu acar burdaBenim evlilik çağında bir kardeşim bile yok hahahah. Ne görümcesi. Kardeşim evlenince teyze olucam
Sizin gibiler eşinizin ailesini böyle ayırıyorken eşinizin de ailesi için sizi ezmesi normal.
Kızlar kardeşim doğum yaptı bugün eve çıktı.büyük görümcesi ilk günden beri yıldızımız barışmadi zaten benden yaşça büyük.o da geldi..her neyse çocuğumu iyi yetstirdigimi düşünüyorum.çok özenli çok araştırarak büyüttüm buyutuyorum sukur.ufak ayrıntılara bile dikkat etmisimdir.çok tecrubeliyim bir numarayım diyemem ama bu konuda bilgim yok da diyemem..uzat miyim bebisimiz kaka yaptı bu kadın aldı kuru mendil cart cart siliyor kase ilik su
getrdim ay olmaz onla yemek yeniyo dedi bnde sacmalama kaka batrmicaz içine pamuk batrcaz dedim gtmis çeşmeden ıslak mendil mi pecetemi yıkamış getirmiş devam ediyor kaka dolu krem sürecek birde pamugu islattim cekil ya dedim hasta olacak çocuk..çekil der gibi hareket yaptı iki çocuk büyüttüm dedi pamugu frlattim bnde büyüttüm dedim baktm elimde kalacak kardeşimde gerildi çıktım dışarı gydim ustumu kardeşimin yanına gttim kadın yine dibinde kardeşim ağlıyor nedenini biliyorum bide kadına açıklama yapıyor resmen..neyse optum yalnız kalınca ararsın umarım çabuk iyileşir bebeğinin bütün ihtiyaçlarıyla sen ilgilenirsin dedim.kadna bakmadim bile.yemin ederim içim sisti..vurmamak için zor tuttum kendimi...ya bu bilmislik bu sahiplenme nedir kızın sütü hakkında bi yorum herşeye muhalefet..bu olaylar esnasında annmde yanımdaydı kardeşinde.hiç bsey demediler saf saf kadına bakıyorlar.nedir bu eziklik..çıkarken dedim anneme eline bırakmayın diye..hala inanılmaz sinirliyim.kadın defolup gidene kadar yeğenimi gormeye gidemicem çünkü kavga çıkar çok kinlendim..ve hepsine kizginim ya birinzde agzinizi açın DMİ beni taniyonuz boş konusmadigimi biliyoruz ama yok kimseyle kötü olmayalım diye yanlışa dur denemek diyememek niye..
Teyze ol anlarsın..Yada anne..Kardeşinin mi yanında olmasını istersin görümcenin mi? Ve dogum bebek olayının basında anne var..Arkadasın dedigi gibi baba arka planda kalıyor malesef.
Aynı anda iki aile birde olmayacak aslında. Bir gün kız tarafı bir gün erkek tarafından biri. Aslında doğum yapan bir kadına en iyi annesi veya ablası bakar ya neyse...
Arkadasta zaten beni ezdiler dememiş, o kisinin seviyesine dusmemek icin ortami terk etmis. Sizin gibiler de simdi boyle konusur iki gun sonra görümcem aramizda yatti kaynanam corbama kaşık atti diye konu acar burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?