Çok sinirliyim çok!!

Sagolasın Gel de anlat kadın lavaboda ıslatıp geldi ben öyle diyince ,pecete miydi ıslak mendil mi cözemedim..Halbuki ılık su getirdim pamuk getirdim inadı ne kadar sacma ve cocukca koca kadın ya. :/

Muslera...

Yalnız çinko lu diye aldık pişik yaptı. Hametan kullandık ardından düzeldi.

Yok değil.. Duymadım onu. Değeri kaç biliyor musunuz ?

Hametan ve anestolu karıştırıp sürmüştüm ileri bir pişikte çok iyi gelmişti ( dr.tavsiyesi)

Günlük olarakta kullanıyorum hametanı.

Yine aynısını yaşadık geçen aylarda bu çinkolu krem gerçekten çabuk iyileştirdi. Favorim :)

Ciltten cilde değişiyor tabiki..

Tercih meselesi işte..Kaliteli ürünlere o kadar para verip acaba diyecegime böylesi içime siniyor..

Pamuk getir , su getir , temizle , çöpe at. Tası temizle.. Oo uzun iş.
O kadar da pahalı değil sanki . Tabi bütçeye göre değişir. Toptancılardan alsın alacaklar :)

Gelin vazgeçin şu 3 tas has hoşafın tasından :)

Aynen öyle..karakterimi degiştiremem verebicegim en hafif tepki buydu.Herseye aglıyor zaten içim gidiyor..Etrafındakilerin de sayesinde kız her emzirmeye kalktıgında basındalar.Yok mu baska işleri ben bile durmuyorum rahat etsin diye.Gercekten hepsini kovasım var..

belki hakli olabilirsiniz ama cok fevri konusmalarnz var biraz sakin olsanz.byle olmazdi bnce cekil demek veya pamuk firlatmak.hic hos davrans degil kardsnz adina uzldm aglams bde kizcagiz

Dogru karakter işte bende kendime kızıyorum ama degiştiremiyorum.Karsımdaki insanla cok ilgisi var.Mesela baska bir görümcesi daha var o bu hareketi yapmıs olsa güzel güzel anlatırdım yada kırmadan cünkü dinler ama bu kadın yemek yaparken bile degişik sanki baska kimse bilmiyor hey Allah'm ya :\

Son düzenleme:

Ölmek var dönmek yok

Sahsen o kaliteli ıslak mendilleri kaka yaptıkdan sonra kullanıyodum snra tekrar ıslak pamukla siliyordum tertemizz..O da bir yasından sonra..Bezlerden kurtuldum cook sükürr

Canim sen görümcesin galiba? Teyze anne yarisi demek bunu idrak et, görümcesi de gitsin kendi bacısının bebeğinin poposuna kakasına karışsın

Benim evlilik çağında bir kardeşim bile yok hahahah. Ne görümcesi. Kardeşim evlenince teyze olucam
Sizin gibiler eşinizin ailesini böyle ayırıyorken eşinizin de ailesi için sizi ezmesi normal.

Benim evlilik çağında bir kardeşim bile yok hahahah. Ne görümcesi. Kardeşim evlenince teyze olucam
Sizin gibiler eşinizin ailesini böyle ayırıyorken eşinizin de ailesi için sizi ezmesi normal.

Teyze ol anlarsın..Yada anne..Kardeşinin mi yanında olmasını istersin görümcenin mi? Ve dogum bebek olayının basında anne var..Arkadasın dedigi gibi baba arka planda kalıyor malesef.

Arkadasta zaten beni ezdiler dememiş, o kisinin seviyesine dusmemek icin ortami terk etmis. Sizin gibiler de simdi boyle konusur iki gun sonra görümcem aramizda yatti kaynanam corbama kaşık atti diye konu acar burda

Valla ben sizi haklı buldum. Zaten demişsiniz baştan beri pek anlaşamayız diye. Nazik nazik anlatacak sabır kalmamış belli ki söz konusu olan ufacık bebek olunca. Ben de öyleyimdir, bazı insanlara tamammülüm sıfırdır. Ama bundan sonraki olaylarda kardeşinizin iyiliği içim ılımlı olmaya çalışsanız iyi olur. Görümce abiye şikayet edecek, abi kardeşinize patlayacak olan ona olur yani. Allah analı babalı, sağlıklı büyütsün bu arada

Tavrınızı doğru buldum ben haklısınız.
Daha yeni doğmuş bir bebek ve nazik olunması gereken davranışlar. Hassasiyet olması gerekir. Sizde kendi canınızın parçası olduğu için daha bi hassas davranmışsınz ve terslik olunca da sinirlenmişsiniz.
Ha tabi biraz kontrol edebilseydiniz belki daha iyi olurdu ama en azından bebek konusunda tavrınızı göstermişsiniz görümceye.

konuşmalar aslında gerilmeden olsaydı belki bukadar sinir olmazdınız...
kardeşinin birşey dememesi doğal bence..

Aynı anda iki aile birde olmayacak aslında. Bir gün kız tarafı bir gün erkek tarafından biri. Aslında doğum yapan bir kadına en iyi annesi veya ablası bakar ya neyse...

Ben ikinizi de haksiz buldum. Anneye acidim. Yazik yalniz birakin yahu. Eger muhtacsa birinin yardimina ,birer kisi donusumlu kalin basinda. Her kafadan bir ses , gerginlik , stres...

Teyze ol anlarsın..Yada anne..Kardeşinin mi yanında olmasını istersin görümcenin mi? Ve dogum bebek olayının basında anne var..Arkadasın dedigi gibi baba arka planda kalıyor malesef.

Annemi isterim
Ama kardeşim de görümceme git diyemez
Eşit mesafedeler
Görümcem bana dünyanın en kötü insanı da olsa bebeğimin halası
Teyze neyse hala da o
Teyzelik vasfını "ama anne yarısı yeaa" diye kutsallaştırıp halalığı itin bitarafına sokmayın
İkiside aynı. İkisi de eşit

Baba arkada kalıo die görümce de mi kalacak.

Bence hasta birine en iyi annesi ablası bakar diye bir sey yok. Bazilari bu konuda daha yetenekli oluyor. Daha eli yatkin ,ilimli , sevecen vs... Ister kendi annesi olsun ister kv. Kim daha iyi bakiyorsa o kalmali.

Ayni anda iki aile kalmamali bence de. Buna katiliyorum.
Aynı anda iki aile birde olmayacak aslında. Bir gün kız tarafı bir gün erkek tarafından biri. Aslında doğum yapan bir kadına en iyi annesi veya ablası bakar ya neyse...

Arkadasta zaten beni ezdiler dememiş, o kisinin seviyesine dusmemek icin ortami terk etmis. Sizin gibiler de simdi boyle konusur iki gun sonra görümcem aramizda yatti kaynanam corbama kaşık atti diye konu acar burda

Siz görümcelikle halalığı karıştırdığınız sürece aynı açıdan bakamayız
O sondaki iki gülücüğü koyduğunu ya şu an ultra komik ve ultra haklısınız
Ne kadar yırtınsanız da hala olduğu gerçeğini değiştiremeyeceksiniz
Teyzesiniz diye bin point öne geçmiyorsunuz haha

Teyze anne yarısıdır sonuçta!ama yine de olan kardeşinize olmuş...keşke anneniz müdahale etseydi bir büyük olarak.

ben yeni doğum yapmışken başımda böyle bir itiş kakış olsa, çok üzülürdüm herhalde. lohusayken bir de kalp kırmamaya çalışmak ne zor. sizin canınız kardeşiniz doğum yapmış, onun psikolojisi her şeyden önemli. yaptığınız afra tafra onu daha çok germiştir.

İkinizi de hatalı buldum.
Sizin zaten önceden sevmediğiniz için o kişiyi gereksiz yere kişisel öfkeye dönüştürerek fevri davranmışsınız.
Kendimi kardeşinizin yerine koydum da sanırım ikinize de bağırıp ,ağlardım.
İşi inada bindirmek ve çekip gitmek ne demek.
O görümcesi varken de kardeşimin yanına gidemiyorum ne demek!
Kardeşim aynısını yapsa bir daha hiç gelme derdim. Belki ihtiyacı var ama siz loğusa kadını daha da strese sokmuşsunuz.
O zaten anneliğe-bebeğe adapte ve çevredeki bilgiçlerle mücadele halinde.. Bir de öz kardeşi ve görümcesi de böyle yaparsa.El ne yapmaz !

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…