- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.148
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Getirdiğimde kesileli bir gün bile olmamıştı 2 gündür etleri dağıtın diyorum yasEti ordan oraya çok taşımışsınız
Keskeee. Kv pek dağıtacak biri değil cimridir. Ama bu konuda cimrilik etmiş midir bilmiyorumKimseye vermeden kendiniz dagitsaydiniz keske. Yazik gunah bulamayan bir suru insan var.
İnşallah makbul olmuştur ne diyimKendinizi üzmeyin olmuş bir kere.Niyetiniz belliymiş sonuçta,sıkmayın canınızı.
Eti habire dolaptan çıkarıp tekrar koymuşsunuz yoksa normalde dolapta olan et o kadar çabuk bozulmaz.Kızlar merhaba... Öncelikle herkese iyi bayramlar.
Bayramın birinci günü Allah kabul etsin kurbanımızı kestik. Yarısından biraz fazla kendimize, kalanı dağıtmak için ayırdım. Bu sene eşimin ailesi bize yakın ev tuttular bebeğimi bakmak için. Onların hissesini de bizim dolaba koydum. Benim evde yemek yenecek diye.
Neyse ayırdığım eti 7 parçaya böldüm. 4 hisseyi dağıttım sma fazla uzağa gidemedim. 3 hisseyi de eşim köyde dayım var. İhtiyacı olan çok var onlara götürelim dedi. Tamam dedim. Ertesi gün köye kvnin yanına geldik. Eşim annesine verdi dağıt diye alıp dolaba koydu. Ben köyde kimseyi tanımıyorum. Kimin ihtiyacı var kim kesmiyor bilmiyorum.
2 gün düğün vardı. Dün eşime dedim su etleri dağıtın diye ben bilmem dedi. Bu sabah bi açtım yeşillenmiş ve kokuyorlar.
Ya şimdi suç benim mi yaa ah salak kafam niye takip etmezsin!!!
Niyet önemliİnşallah makbul olmuştur ne diyim
3 te 1 ı eve 3 te 1 ı misafire gerisi dağıtılacak komşu diye gecmiyorEti habire dolaptan çıkarıp tekrar koymuşsunuz yoksa normalde dolapta olan et o kadar çabuk bozulmaz.
Bi de bu konuda çok bilgili değilim ama bizim burda kurbanın sadece 3 de 1 i alınır eve. Geri kalan 3 de 1 komşulara, son parça da uzak ihtiyaç sahiplerine dağıtılır. Siz yarısından fazlasını almakla çok almamış mısınız acep
Bunu bilmeyen yoktur zaten. Kv kp ve kb ayrı bir ev onlar kesmedi. Etimiz 25 kilo geldi kemik vs sakatat çıktı geriye 17 kilo et kaldı. 5 bize 5 kp kv evine 7 de dağıtmsya cıkardım. Bu durumda sizin hesabınızdan daha fazlasını dağıtmış oldum zaten.Eti habire dolaptan çıkarıp tekrar koymuşsunuz yoksa normalde dolapta olan et o kadar çabuk bozulmaz.
Bi de bu konuda çok bilgili değilim ama bizim burda kurbanın sadece 3 de 1 i alınır eve. Geri kalan 3 de 1 komşulara, son parça da uzak ihtiyaç sahiplerine dağıtılır. Siz yarısından fazlasını almakla çok almamış mısınız acep
Benim mesajımı oku cnm. Uygun dağıttım ben.3 te 1 ı eve 3 te 1 ı misafire gerisi dağıtılacak komşu diye gecmiyor
Bilmiyorum ki inşallah öyledir. Eşim götürelim demeseydi ben karsıda öğrenci yurdu var oraya bırakıcaktımSiz dağıtılacak kişileri bilmediğiniz için kv vermişsiniz onunda hemen dağıtması gerekirdi. Üzülmeyin Allah kabul etsin canım. Birde gerçekten o kadar çabuk bozulmaz aslında bazen yağsız etlerin dışı yeşilimsi bir renk alır fakat içi sağlamdır belki öyle olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?