Valla eşinize helal olsun. Sizin yanınızda, ailesine karşı da objektif yaklaşıp sizi ezdirmiyor. Mesafeyi eşiniz koymuş size düşen ona uymak.
Kapınızı kapatın eşinizle kendi hayatınıza konsantre olmaya çalışın. Ailelerle ilgili sorunlarınızı çok kafanıza takmayın çok yüz göz olamamak daha iyi olabilir.. Tabi siz daha iyi bilirsiniz,sonuçta aileyi de eşinizi de en iyi siz bilirsiniz
Bosver onu demıs bunu demıs..Arkadasın dedıgı gıbı esın gerekenı yapıyo zaten ... Bİşey soylemenıze gerek yok.. esınızı destekleyın yeter..
eşinizehelal olsun..boyle bir adamı bulmussunuz iyice sarılın..diğerlerini dert etmeyin..zaten derdiniz varmıs gereksiz bosverin..siz kendi dertlerinize odaklanın..sukredin..ya esiniz ailesini destekliyor olsaydı?allah korusun bir yaraya bir baska yara eklenirdi
dedikodusuna gelince takmayın bile..allaha hepimizin inancı var..boyle insanların basına neler gelir daha sonra az bucuk biliyoruz..uzulme canım..
haklısın canım allah var yukarda eşim daha birdefa olsun beni ezdirmedi hep benim yanımda oldu ama ne yaptıysam ailesine kendimi sevdiremedim heralde bazen bakıyorum yok bu kadın çok iyi diyorum ama arkasından hemen bi hareket direk gözümden düşüyo artık korkuyorum eşimle huzurumu bozacaklar bu kadar deikodu yapacak ne varsa benim ne kadar hassas biri olduğumu bile bile neden böyle yapıyo anlamıyorum
Ne olursa olsun,eşin ailesini biliyor ve seni de anlıyor inan önemli olan bu..İstedikleri gibi dedikodu yapsınlar boş ver..Saygılı ve mesafeli ol,gerisine karışma. Sen her zaman eşine karşı dürüst ol hiçbir şey saklama, ellerine koz geçmesin.
mesafe iyidir bosver!!madem kendileri çağırmıcaz demişler sen de bayılmıyorsun ya..gitmeyiver..cok da onemli degil..
ESININ YANINDA OLMASI COK GUZEL BIR SEY,BIR ARKADASIN DEDIGI GIBI HELAL OLSUN
CANIM RABBIM EN YAKIN ZAMANDA SIZE BIR EVLAT NASIP ETSIN INSALLAH...
BILIYOMUSUN OZAMANDA KONUSUCAK DEDIKODU YAPICAK BIRSEYLER BULUNURMUTLAKA BULUNUR COCUGA IYI BAKAMIYO ALDIGI KILOLARI HALA VEREMIYO KONUSURLARDA KONUSURLAR YA BIDE KONUSAN YABANCI OLSA ICIMIZ YANMAZ ESIMIZIN ANNESI KAYNANALAR NEDEN BUKADAR DUSMAN OLUYOLAR GELINLERE ANLAMIYORUM YANLIS ANLASILMASIN COK IYI KAYNANALARDA VAR OGLU HATA YAPTIGINDA GELINININ YANINDA OLAN HAKKANIYETLI KADINLARDA VAR AMA COGUNLUK KISKANC KAYNANALARIN NEYAZIKKI
bence elin ayağın titremesi bu kadar yoğun duygular fln abartılı...
anne baba çocuk arasında olan şeyler...
bugün kötü yarın iyi olur senlik bu durum yok..
bana kalırsa davranışını fln değiştirme..
küsen eşin bırak kendi aralarında çözsünler...
canım ya çok çok sağol güzel dileklerin için rabbim seninde gönlündekini versin rabbim bana bi evlat versinde dillerini kessin diycem ama sende haklısın eksik birşey mutlaka yine bulurlar küçük görmek için yeterki istesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?