çok sinirliyim ve artık ne yapacağımı bilmiyorum

Kardenms

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
1.831
218
323
32
iyi günler arkadaşlar uzun süredir takip ediyodum sizleri ama daha önce hiç konu açmamıştım öncelikle bugün yaşadığım olayın beni çok üzdüğü için ne yapacağımı bilemedim ve sizlerden akıl almak istedim ben 2 yıllık evli bi bayanım çocuğum yok buda benim en büyük yaram ama bunu sadece ben yaşıyorum kimseden en ufak destek görmüyorum kayınvalidem gezmeyi çok seven biri bende severim ama yerine göre önceleri beraber giderdik evine misafir gelince mutlaka giderdim ama artık kayınvalidemin dedikocu arkadaşlarından ve akrablarından bıktım sürekli çocuk sormalar olmuyo diye küçük görmeler ben iyice bunalıma girdim ve bi untkanlık hali başladı bende neyi unutsam dalga geçip gülüyo buda beni kahrediyo ama bende bozulduğumu anlamasın diye gülüyorum gelelim geçen pazarki olaya eşim geçen cuma günü kayınbabamı hatır sormak için aradı kb işyerindeymiş biraz hoşbeş sonra kb eşime bu pazar kaynımın nişanlı evini pikniğe götüreceklerini söylemiş ama kızın babası burda yok bende gitmiycem demiş annenle kardeşin gidicek demiş eşimde biraz konuştuktan sonra tlfonu kapattı annem neden gizliyo benden dedi ve kızdı tekrar annesini aradı belki şimdi söyler diye ama yine ses yok bahsi bile geçmedi ve eşim ne olsa bizi çağırıyolar ama böyle yerleri söylemiyo bile dedi çok kızdı zaten gidecek değilim ama bizde o evin çocuklarıyız dedi zaten biz başka biyere gidicez dedi ve hazırlan annenleride ara bizde sizinkilerle gidelim dedi bende tamam dedim ama annene söyleme dedim olay çıkmasın diye gelelim dün akşama kayınvalide eşimi aradı almanyadan ablası gelmiş onu görmek için benide istemiş yarın getir demiş eşimde hayır gelemez göndermiyorum diye tepki verdi benim işlerim var onuda tek gönderemem dedi eşime herkes bana gelini soruyo küsmüsünüz diyo demiş ama onları susturmak senin elinde değilmi ama nerde anlayış bu sabah kahvaltıda kb ile tartışmışlar çağırıyoruz gelmiyolar diye oda birdaha çağırma diye bağırmış bugün eşim kb nin işyerine gitmiş eşime kızmış çağırıyoruz gelmiyosunuz diye sabah annenle tartıştık demiş eşimde iyi ya birdaha çağırmazsınız demiş oda zaten öyle olucak demiş az önce eşim beni aradı ve bunları duyunca sinirden elim ayağım boşaldı ne istiyolar bizden ya bi bıraksınlar kendi derdimize düşelim biz hastane köşelerinde geziyoruz artık birdefa onun için arayıp sormuyolar çok zorumuza gidiyo eşim işini bırakıp bırakıp beni hastaneye götürüyo bi zahmet gelipte oğlum sen işinden kalma ben gelinimle giderim demiyo biz çağırdık bidefa hastayım dedi tesadüfen öğrendik arkadaşını kahvaltıya davet etmiş bunu duyunca eşim çok sinirlendi birdaha asla çağırmıycaz ben seni götürür getiririm dedi ama hala bizi kendimize bırakmıyolar ksuruma bakmayın kızlar biraz dağınık yazmış olabilirim çok moralim bozuk ve ilk defa konu açıyorum yardımlarınızı bekliyorum ben şimdi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Valla eşinize helal olsun. Sizin yanınızda, ailesine karşı da objektif yaklaşıp sizi ezdirmiyor. Mesafeyi eşiniz koymuş size düşen ona uymak.

Kapınızı kapatın eşinizle kendi hayatınıza konsantre olmaya çalışın. Ailelerle ilgili sorunlarınızı çok kafanıza takmayın çok yüz göz olamamak daha iyi olabilir.. Tabi siz daha iyi bilirsiniz,sonuçta aileyi de eşinizi de en iyi siz bilirsiniz

haklısın canım allah var yukarda eşim daha birdefa olsun beni ezdirmedi hep benim yanımda oldu ama ne yaptıysam ailesine kendimi sevdiremedim heralde bazen bakıyorum yok bu kadın çok iyi diyorum ama arkasından hemen bi hareket direk gözümden düşüyo artık korkuyorum eşimle huzurumu bozacaklar bu kadar deikodu yapacak ne varsa benim ne kadar hassas biri olduğumu bile bile neden böyle yapıyo anlamıyorum

Bosver onu demıs bunu demıs..Arkadasın dedıgı gıbı esın gerekenı yapıyo zaten ... Bİşey soylemenıze gerek yok.. esınızı destekleyın yeter..

Bosver onu demıs bunu demıs..Arkadasın dedıgı gıbı esın gerekenı yapıyo zaten ... Bİşey soylemenıze gerek yok.. esınızı destekleyın yeter..

ama arkadaşım onlar oğlunu değil beni kötü biliyolar herşey kadında biter diyolar şimdi yine misafirlikte kimbilir nasıl çekiştiriyolardır beni bunları düşündükçe sinirlerim yıpranıyo etrafa hep beni kötü bildirip kendini masum ayağına vurmayı çok seviyo ben nasıl başedcem bunlarla onu bilmiyorum tamam allah razı olsun eşim hep yanımda bir dediğimi iki etmez daha birgün olsun çocuk için bile yüze gelmedi sen benim çocuğumsun diyo ama onlar bunu anlamıyo eşim kaç defa dedi bak kardeşlerinin hanımlarına söyle arkadaşlarına söyle benim karıma kimse çocuk meselesini sormasın daha o benim için bebek ne bebeği karşılaştırma benim eşimi onlarla bizim huzurumuzu bozmasınlar dedi ama kadın sanki inada bindirmiş gibi sürekli benim canımı yakanlarla aynı ortama getirmek istiyo beni

Son düzenleyen: Moderatör:
eşinize helal olsun..boyle bir adamı bulmussunuz iyice sarılın..diğerlerini dert etmeyin..zaten derdiniz varmıs gereksiz bosverin..siz kendi dertlerinize odaklanın..sukredin..ya esiniz ailesini destekliyor olsaydı?allah korusun bir yaraya bir baska yara eklenirdi

Ele güne karşı biz gelinimle çok iyi anlaşıyoruz izlenimi vermek için sizinle konuşan kayınvalideden ne hayır gelir ki... Bırakın uzak olsun size...

dedikodusuna gelince takmayın bile..allaha hepimizin inancı var..boyle insanların basına neler gelir daha sonra az bucuk biliyoruz..uzulme canım..

şükürler olsun rabbime eşim dünyada yok rabbim onu bir ömür korusun sizin söylediklerinizi oda söylüyo sana ben lazımım gerisi boş sen benle iyi ol kimseyi takma diyo biz çocuk için uğraşıyoruz strese girmemen lazım diyo ama kadın bi rahat bırakmıyoki daha dün tekrar baştan tedaviye başladık yine yaptı yapacağını

dedikodusuna gelince takmayın bile..allaha hepimizin inancı var..boyle insanların basına neler gelir daha sonra az bucuk biliyoruz..uzulme canım..

evet canım ben rabbimin büyüklüğüne sığınıyorum o herşeyi gözetip bilendir herzaman kendi kendime şunu söylerim herkese çifter çifter evlat veren rabbim bize bi taneyi bile vermiyosa vardır onun bi bildiği hayırlı zamanı bekliyo demekki ama seninde deiğin gibi arkamdan dedikodumu yapıp çekiştirince yine allah görmüyomu onu umarım birgün bu yaptıklarından pişman olur

bukadar dedikodu çıkacağını bilseydim eşimi zorlayıp beni götürmesini isterdim acaba gitmeyerek benmi hata yaptım diycem ama her çağırdığı yere gitmek zorundamıyım onuda bilmiyorum sizler benim yerimde olsaydınız gidermiydiniz nolur bi akıl verin bana her cevaba açığım suçlu bensem yine kabulüm arar özrümü dilerim ama böyle huzursuzlukları sevmiyorum ben

Ne olursa olsun,eşin ailesini biliyor ve seni de anlıyor inan önemli olan bu..İstedikleri gibi dedikodu yapsınlar boş ver..Saygılı ve mesafeli ol,gerisine karışma. Sen her zaman eşine karşı dürüst ol hiçbir şey saklama, ellerine koz geçmesin.

mesafe iyidir bosver!!madem kendileri çağırmıcaz demişler sen de bayılmıyorsun ya..gitmeyiver..cok da onemli degil..

saygım sonsuz ama mesafeyi korumayı bilmiyorum heralde ben asla eşimden hiçbirşeyi gizlemem onunda bu konuda bana güvenci sonsuz ben ne dediysem ona inanır gerisi boştur onun için çünkü herzaman doğruyu söylediğimi bilir bende ona güvenirim ama ne bileyim işte bazen yaptıkları benim çok ağrıma gidiyo kayınvalidenin şuan nişanlı olan eltime çok iyi davranıyo acaba benim veremediğim torunu o verir diyemi böyle yapıyo diye düşünmeden edemiyorum

ESININ YANINDA OLMASI COK GUZEL BIR SEY,BIR ARKADASIN DEDIGI GIBI HELAL OLSUN
CANIM RABBIM EN YAKIN ZAMANDA SIZE BIR EVLAT NASIP ETSIN INSALLAH...
BILIYOMUSUN OZAMANDA KONUSUCAK DEDIKODU YAPICAK BIRSEYLER BULUNURMUTLAKA BULUNUR COCUGA IYI BAKAMIYOALDIGI KILOLARI HALA VEREMIYOKONUSURLARDA KONUSURLAR YA BIDE KONUSAN YABANCI OLSA ICIMIZ YANMAZ ESIMIZIN ANNESIKAYNANALAR NEDEN BUKADAR DUSMAN OLUYOLAR GELINLERE ANLAMIYORUMYANLIS ANLASILMASIN COK IYI KAYNANALARDA VAR OGLU HATA YAPTIGINDA GELINININ YANINDA OLAN HAKKANIYETLI KADINLARDA VAR AMA COGUNLUK KISKANC KAYNANALARIN NEYAZIKKI

mesafe iyidir bosver!!madem kendileri çağırmıcaz demişler sen de bayılmıyorsun ya..gitmeyiver..cok da onemli degil..

evet eşimde zaten bidaha enazından uzun bi süre gitmek yok dedi belki hatalarını anlarlar ve bizle uğraşmazlar dedi biraz uzak durmak belkide en iyisi ama inşallah bunun faturasını yine bana kesmezler

bence elin ayağın titremesi bu kadar yoğun duygular fln abartılı...
anne baba çocuk arasında olan şeyler...
bugün kötü yarın iyi olur senlik bu durum yok..
bana kalırsa davranışını fln değiştirme..
küsen eşin bırak kendi aralarında çözsünler...

Son düzenleme:

canım ya çok çok sağol güzel dileklerin için rabbim seninde gönlündekini versin rabbim bana bi evlat versinde dillerini kessin diycem ama sende haklısın eksik birşey mutlaka yine bulurlar küçük görmek için yeterki istesinler

canım belki bu olay için sana göre duygularım yoğun gelebilir ama bundan sonraki dedikodular laf sokmalar bana geleceği için yani kısacası sonunda yine beni zararlı çıkaracağını bildiğim için sinirlerim boşaldı zaten birde zaten çok zor bi dönemden geçiyorum yanımda olmaları gerekirken halen dedikodu peşinde olmalarına kızdım ben sadece tama belki kötü bi niyetle çağırmadı beni yanında götürmek istedi ama eşim izin vermezse ve belkide ben müsait olamazsam kabhatli benmiyim yani her çağırdığı yere gitmek zorundamıyım benmi nasıl davranacağımı bilmiyorum sadece bunları öğrenmek istiyorum hani sizler belki benden daha tecrübelisinizdir sadec akıl almak istedim nasıl davranmam gerek bilmek istedim

Son düzenleyen: Moderatör:

amın canım benım amın bende bebıs ıstıyorum rabbım hayırlısını versın amın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…