Çok sinirliyim!

Allahimmm dedektif gibisiniz masaallah 5 yillik evliyiz 6 olacak evet ani sinir patlamasi yasadim bugun sabahta gunahimi aliyorsun diye uzuldu gozleri falan doldu

Valla sinir oldum bende ya.
Dün erkek arkadaşıma sordum:böyle böyle bi durum var acaba bi erkek gözünden bu normal midir falan biz mi abartıyoruz diye.
Önce biraz kıvırdı ve şu 6 kez kızı arattırma durumuda olunca kendisinede pek masum gelmediğini belirten bişeyler söyledi tam hatırlamıyorum ne dedi.
Bence ortada bi görüşme veya karşılıklı ilgi yok ama adamın göz dışarda

her insan çevresindekileri aratıyor bakıyor vs abartmayın

Keşke hemen belli etmeyip sinsice takip etseydiniz aratmaya devam mı yeşimdi haberi olduğu için aratsa bile hemen silecektir

Neden isyerinden bi bayan acaba ?? Ben hayra yormadim tehlikeli kokular seziyorum... o zamn sizde basklarina bakin ne olacakmis ya

Senin gibi yakalamıştım canım.sonrası kötü yere çıktı.ilgisi olmasa niye arasın ki.paylaştıklarına BAKIYOR bence.eşin için birşey paylaşıyor mu diye.kızı takibe alsan.eşinin de üstüne gitme.sessiz kal telefon dökümlerine bak.tabi hazırlıklıysan her duruma

Dokumani almama gerek yok ki zaten ofiste hep konusuyorlar evde de ariyor kiz iş için tek esimi degil herkesi ariyor

Ofisten bi cocuk aratmiş miş tlfnu yokmu dedim benimki elimdeydi bi bak abi demis bu da bakmiş ilgisi varmis kiza ee sonra bisey oldu mu aralarinda dedim sanmiyorum dedi

Ofisten bi cocuk aratmiş miş tlfnu yokmu dedim benimki elimdeydi bi bak abi demis bu da bakmiş ilgisi varmis kiza ee sonra bisey oldu mu aralarinda dedim sanmiyorum dedi
Saçma sapan bir şey uydurmuş.hep aynı yalan bekar bir çocuk vardı diye Başlıyor.inşallah doğrudur yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…