Çok sinirliyim!

yaa ne var bunda .
ne olmus ki?
sizi aldatmis anlamina mi geliyor aratmasi?
ben de bakiyirum birilerine . herkes bakar .

Kiz hic aklimda bile yoktu bu aratma olayindan sonra baktim resimine gayet guzel genc ve bekar .. Ozguvende masallah tavan
aman canim fotoğraflarda herkesin ozguveni tavandir ya . fotolara bakip aldanma .

Ofisten baska bi cocuk istemis mis ondan bakmis yemin ediyor o cocugun yokmu tlfnu dedim bulamamiş diyor bilmiyorum aklim cok karisik.

Sosyal ağlardan nefret ediyorummm..
Beladan başka bişey getirmiyor,eşimde kullanıyor kullanmasalar ölürler sanki..

Yahu insan az uyanık olur soteye çekilip izler. Şimdi biz sana ne diyelim. Bir durup takip etseydin. Adam açık açık anlatacak değil ya sana. Aldatan adamı en özel anında bassan bile dur yanlış anladın diye başlar cümleye. Kötü bir niyeti de olmayabilir ama artık anlaman zor

Dedigim gibi ilk defa basima geldi afalladim

İşle ilgili bi durum olabilir mi? Gönderilerinde mesala işle ilgili bir haber, fotoğraf vs. vardır, belki ona bakmak için girmiştir. Birkaç kere de mesaj atmak için profiline girmiş olabilir.
Ramazanla beraber bir Pollyannacılık geldi bana =)

Yok sanmiyorum isle ilgili olsa mail veya watsap tan gonderirdi hic guvenim kalmadi artik kendisi o kadar agir abi takilir ki msjlari gorunce sok oldum

Bu olaydan kötü kokular alıyorum. Bence peşini bırakma. Ben olsam güven felan kalmazdı peşini bırakmazdım canına okurdum.

Bazen birisi bir şey paylaşmış oluyor, onu bulmak için aratabiliyoruz. Hatta ben eşime veya arkadaşlarıma göstermek için bir kaç kez kişinin sayfasına girebiliyorum.

Siz yine tetikte olun ve böyle bir şey olursa sonuçlarını gösterin eşinize. Ancak bence şimdiye kadar böyle bir şeyle karşılaşmadıysanız ilişkinizi bulandırıp aklına sokmayın derim ben

1. kaç yıllık evlisiniz ?
2. çok çabuk tepki vermişs sin.
3.bu tarz şeylere yaklaşırken çok sakin ve soğuk kanlılıkla yaklaşmanı öneririm. verdiği cevaba inan ma ama inanmış ona güvenmiş gibi yap.
4. sonrasında izlemeye al onu , sürekli takipte kal. üstüne gitme , hiç bir şekilde hissettirme takipte olduğunu.
5. giyin süslen püslen git eşinin iş yerine, bi kahve çay iç , kızı gör ,oda seni görsün. ilgiyi arttır kocana karşı.. olayı unutmuş gibi davran.
6. bir zaman sonra eşinin facesinden bir kız ismi arattır ve silme. bir gün sonra bak silmiş mi ? silmediyse sonra hesap sor yine bi kız daha aramıssın bu kim peki de ?
7. verdiği tepkiye çok iyi bak. diğeriyle aynımı ? suçla onu ben sana güvenmelimiyim de ? geçen ki iş arkadaşını neden arattırdığını sor , daha çok önceki kişiye yoğunlaş. sonuca bağlamaya çalış. gerekirse küs.
8. kafanda soru işareti bırakma hiç . sonra kendi kendini yersin. sakin ol. umarım farklı bi şey yoktur. biz abartıyoruzdur. bu erkeklerin topu aynı. hep meraktan hepsi. fırsat vermemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…