çok somurtkanım

bekgidici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
434
161
23
38
kızlar merhaba benim bu aralar en büyük derdim bu
çok somurtkanım sanki gülmek bana yakışmıyor gibime geliyor gülemiyorum bu yüzden herkes bana somurtkan huysuz olumsuz gözüyle bakıyor özellikle eşimin ailesi eşimde bu durumdan rahatsız insan içinde gül bari diyor.
nasıl yapabilirim bunu

kızlar merhaba benim bu aralar en büyük derdim bu
çok somurtkanım sanki gülmek bana yakışmıyor gibime geliyor gülemiyorum bu yüzden herkes bana somurtkan huysuz olumsuz gözüyle bakıyor özellikle eşimin ailesi eşimde bu durumdan rahatsız insan içinde gül bari diyor.
nasıl yapabilirim bunu
Bu senin kendi elinde olan bir şey.
Bir gülümsemeyi kimse kimsedne,özellikle kendinden esirgememeli.
İnsanlara selam vermek günaydın demek,gülümseyerek nasılsın demek zor olmamalı

burnum biraz sivri ve uzun ve dişim yani tek dişim biraz yamuk

Bunlar yüzünden mi gülmüyorsunuz yani? İnsanların dış görünüşünden çok hali tavrı diğer insanları etkiler. Somurtkan ve çok güzel bir insanla iletişim kurmaktansa çirkin ama gülümseyen pozitif bir insanla iletişim kurmayı tercih ederim.

Evli barklı koskoca kadının dış görünüşünü bu kadar önemsemesi de normal gelmedi bana açıkçası. Ergenlikte takılırız böyle konulara genelde. Dişleriniz çok rahatsız ediyorsa bir ortodontistle görüşmenizde fayda var.

evli olunca dış görünüş önemsiz mi anlamadım bana göre önemli.
somurtkanlık bizim aileden geliyor bir de

sorun olmuyor mu bu
eşim çok üzülüyor dokunuyor ona
valla ben nişanlı iken cok guleryuzlu idim:(
eşim güleryuzume aşık olmus

snr ailesine bir taktım kafamda onlarla ılgılı hep bir mahkeme salonu var o yuzden dısıma da yansıyor
yok eşim birsey demıyor da ben kendımden rahatsızım

Bende pek mimik hareketi yapmadığımdan ve gülmediğimden... Bana sürekli Ruh gibisin... diyenler çok.. Ama Yanaklarımın tombikliğinden ve gözlerimin çukur olduğundan dolayı.. Gülmek bana yakışmıyor.. Güldüğümde Yanaklarım bütün Gözlerimi kaplıyor ve tavşancık dişlerim meydana çıkıyor.. Bende Ruh taklidi yapıyorum..

Ama belki sana gülmek yakışır.. Geç aynanın karşısına.. Gülümse : ) Benim gibi olma..

Ben kendi kendimi telkinle yendim! bu durumu, şimdilerde o halimi düşünüp, gülümsemem için bahane buluyorum.Sanırım benim yetiştirilme tarzımdan da kaynaklıydı,kalabalık ortamda ellerim terler,kendimi kasmaktan mahfolurdum....Şimdi saldım çayıra,hislerimi kısıtlamıyorum hareketlerimle......

valla ben nişanlı iken cok guleryuzlu idim:KK43:
eşim güleryuzume aşık olmus

snr ailesine bir taktım kafamda onlarla ılgılı hep bir mahkeme salonu var o yuzden dısıma da yansıyor
yok eşim birsey demıyor da ben kendımden rahatsızım
offf bende aynıyım işte.eşimde benim gülümsememe aşık olmuştu.nişanlandığımdan beri somurtkanım

Ben kendi kendimi telkinle yendim! bu durumu, şimdilerde o halimi düşünüp, gülümsemem için bahane buluyorum.Sanırım benim yetiştirilme tarzımdan da kaynaklıydı,kalabalık ortamda ellerim terler,kendimi kasmaktan mahfolurdum....Şimdi saldım çayıra,hislerimi kısıtlamıyorum hareketlerimle......
nasıl telkinle mesela örnek verebilirmisin

offf bende aynıyım işte.eşimde benim gülümsememe aşık olmuştu.nişanlandığımdan beri somurtkanım
valla benim kahkahalarım meshurdu
eşim hatta sen neden herseye guluyorsun dıyordu
şimdi gulunce kendım bile kendımı garip buluyorum

yenebilirsin sen madem farkındasın
bak ben sımdı fark ettım ben de deneyeyım bari.

Ben de telkinle yaşıyorum hep.
Allahım çok büyük,herşey çok güzel olacak inşallah diye diye...

Back
X