çok tepki alcam bu konuyla ama fikirlerinize ihtiyacım biraz uzun ama lütfen okuyun

çok teşşkur ederm allahın izniyle bunu atlatcam böyle iğrenç bişeyi daha fazla bende sürdürmek istemiyorum am karısıyla istibata geçmek istyrm kocasının ne haltlar yedigini bilsin

Bunun nasıl sonuçlar doğuracağını bilemezsin.Karısının sana inanacağını da.
Ben de karısının bilmesi taraftarıyım fakat sen yaşın genç daha bunun üstüne yapışıp kalmaması için herşeyi geride bırakman lazım.
İntikam alayım,karısı öğrensin boşasın onu vs.. senin kafanı dahada meşgul edecek.Sınava çok bi vakit yok sil at bunları kafandan sınava çalış bol bol

ya bu ilk konu ilk mesaj diye fake olduğunu düşünenler ! tatlım siz foruma hali hazırda açılmış konular ve doldurulmuş mesaj sayılarıyla mı üye oldunuz acaba? yönetim bunu dikkate alır mı bi düşünün bakalım? ben yönetimde olsam yeni üye kazandığım ve açtığı bu konunun üyeler tarafından dikkat çekip forumu aktif tuttuğu için bu durumdan mutlu olurdum. ki bak sen bile girip bakmışsın merak dimi? ayrıca konu gayet normal bi insanın yaşadığı sıkıntıdan ibaret bi celallenmeyin yani.

konu sahibi canım sana gelince; adam belli ki görev için evinden uzakmış büyük ihtimalle yalnızlıktan canı sıkılmış ve eşinden ayrı kaldığı o dönemi zamparalıkla değerlendirmek istemiş. evde olsa o kadar konuşamaz evet dediği gibi.

yaşın daha çok küçük, yaptığın sey çok yanlış evet sonuçlarının bedelini göz yaşlarınla ödedikçe sen de farkediceksin ne kadar büyük bi yanlışın içinde olduğunu ve bu sana ders olacak. kimseyi yaşadığı hayatı bilmeden yargılamak bize düşmez. burda intiharı düşündüğünü söyleyen hata yapmış gencecik bi kız var. birer tekme de siz vurun da daha hızlı düşsün dimi ? (!)

burada seni yargılayan suçlayan insanlara çok fazla kulak asma ablacım, herkesin tuzu kuru. ÇOK BÜYÜK bi HATA yapmışsın kesinlikle yaptığın seyi savunmuyorum ben de ama hangimiz hata yapmadık Allah aşkına?

sakın öyle intihar filan düşünme şükret ki yolun başından dönmüşsün daha fazla zarara uğramadan, karşndaki hemcinsini de zarara uğratmadan öğrenmişsin. yaşadığın şeyi şimdi aşk sanıyorsun ama ilerde normal bir insana aşık olup aşkının karşılığını alınca anlıycaksın bunun aşk olmadığını.

hata yaptın ve bitti dersini aldın. kendine gelmeye ilaçlarını alarak başla. bu dünyaya bir kez daha gelmiyceksin. önünde koskoca bi hayat var bi gerizekalı yüzünden vazgeç diye mi verdi sana Allah o canı? daha kaç kez aşık olucaksın. buraya bunu yazmışsın madem biraz iyi niyetli yorumları dikkate al ve sakın ama sakın o adamla en ufak bir iletişim dahi kurma

allah razı olsun ablacım sevdiğim inandğım için göremedim anlayamadım yada dogru olmasa bile dogru olmasını istedgm için üzernde durmadım irdelemedim ama son bir kaç haftadır beynımi kemiriyor herşey birşeiyro yavaş yavaş görüyorum artık ve hatamın farkıan varmaya başladım allahım beni affetsın çok pişmanım

çok teşşkur ederm allahın izniyle bunu atlatcam böyle iğrenç bişeyi daha fazla bende sürdürmek istemiyorum am karısıyla istibata geçmek istyrm kocasının ne haltlar yedigini bilsin

siz de bu hataya bu yanlısa ortaksınız bılmem farkında mısınz

boşanmadıgını bıldıgnz halde evlı oldgnu bıldgnz halde bır adamla beraberdnz şimdi de tek suclu adam mı oldu

ne gunah ısledysenz brlkte ıslednz...

ddaha fazla hata yapmayın hala adamın pesındesnz yok karısını arayacagm bılmem ne...
madem hata yaptgnızı bılıyorsunzz daha ne ugrasıyorsunz?

Son düzenleme:

o adam benim canımı yaktı başkasınınn da canını yakmasın istiyorum karısıda bilsin istiyorum ama dediğiniz gibi çok kötü sonuçlar dogura bilir o yüzden suanda sessiz kalıp allaha dua etmekten başka bir çarem yok

Sen hatanın farkında ol bu defteri de kapat gitsin.Kurcaladıkça dolanırsın.

bi dakika simdi okudum, ne demek karısıyla iletişime geçmek ?!!

senin canın yanmış ama sen de masum değilsin bir önceki mesajımda bunu anlatmaya calıstım. ortada iki suçlu varsa o adam ve sensin. sen yaşından ve tecrübesizliğinden dolayı hata yaptın ve yapacağın tek sey burdan dersini alıp uzaklaşmak.

o kadının günahı ne ? severek, güvenerek evlenmiş. diyeceksin ki bi yalanın içinde yaşamasın bilsin. bırak o kısmına sen karışma artık. evlilik sevgili ilişkisine benzemez cünkü ortada bi yuva var. belki çocukları var bilmiyorum. eğer şüpheleri varsa karısı düşer peşine zaten sen o kısmına sakın karışma. eğer bi gün karısı başka bir sekilde öğrenir, ne bileyim adam itriaf eder eski bi mesajınızı bulur vs. gelip karısı sana sorarsa bizzat böyle bir sey oldu mu diye, o zaman düşünürsün bunu anlatıp anlatmamayı.

lütfen böyle demeyin gerçekten şuanda kendimden igreniyorum ve çoook pişamnım asla ilerde kocamın beni aldatmasını istemiyor ben bu işi bitirsem ölsemde gebersemde aglamktan bitecek allahım beni affetsin

Çevrende böyle bi'şey duymana gerek yok benim de çevremde böyle bi'şey yaşayan yok ama bunun yanlış olduğunu bana aşıladılar bu yaşıma kadar. 18 yaşında imam nikahı falan resmen baştan beri her şeyin yanlış senin.

İleriyi düşünmek zorundasın kızıyorum çünkü adam seni bırakmayıp peşinde pervane olsaydı ilerde kuracağın yuva, adamın eşi ve Allah gelmeyecekti aklına. Oyüzden şuan sağlam sarsılman emin ol bi'daha hata yapmaman için gerekiyo.

Daha çok küçüksün lütfen hattını vs her şeyini değiştir ve eğitimine odaklan. Hatalar bizler için ama ders alıp tekrarlamamak şartıyla.

ablacım allah razı olsun ben kendim suçsuz degilim demiyorum ama güvendim inandım aşık oldum ve gerçkten ilşkiler ve insanlar hakkında byle tecrübelerim olmadı ilk kez başıma geldi böyle bişey insanların bu kadar adi olabileceklerini bilmiyordum hayatımda hiç kazık yemedim kndırılmadım ki ben gerçekteen çok saf duygularımla sevdim o adamı hatta karınla barış ben aradan çekilirim nolur benim için dene dedim allah biliyor insanlar bir tekme daha atıyor bilmiyorlar ne yaşadıgımı bu beni haklıda yapmaz ama şuanda köpek gibi pişman olmam kendimden igrenmem af dilemem allahtan bu biraz hafifletici değilmi

zaten yapamam öyle bişeyi çünkü ben biran önce kurtulmak istiyorum allah belasını versn ya benimde belamı versin nasıl öyle bişeye alt oldum kendimden igreniyorum inş karısı birgün bunları ögrenir temennim o allahtan

1: Bu adam hasta falan değil..Bu kadar saf olma..

2:"Acıma acıya oturursun" deyişini hayat felsefen yap..

3: Fake'sen Kazen'in zıpkınından kendini koru

Son düzenleyen: Moderatör:
bu konu ilgimi çekti ben de buna benzer bi sey yasadım anlayısla yaklasıyorum sana. benim de hayatıma biri girmişti bana söylemedi ki ne kadar gözü açık biri olsam da ben bile anlamamıştım nişanlı olduğunu. çok şükür sonra bi sekilde itiraf ettirdim türlü oyunlarla ve aında uzaklaştım. öğrendikten iki hafta sonra evlendi ve resmen peşimi bırakmadı balayında bile mesajlar aramalar balayını erken kesip evimin önüne gelmeler. Allahıma bin şükür iradeli ve inançlı biriyim ki hiçbi sekilde yüz vermedim. hep o evlendiği kadına üzüldüm. ben adamın ne mal olduğunu öğrendim uzaklaşabildim ama o bilmiyordu, ben sadece üzüldüm aman o da öğrensin nasıl biriyle evlendiğini filan demedim cünkü bana düşmez. her insan güçlü olamayabilir o yüzden yargılamak istemiyorum senin yasın da çok küçük çünkü belli ki kanmışsın söylediklerine. dediğim gibi yapacağın tek sey ders alıp hayatına bakmak

asla allahım böyle bişeye düşürmesin inşşallah asla böyle birşeye düşmem öyle böyle degil çok canım yandı çok vicdan azabı çekiyorum suanda hissetlerim anlatılamaz gerçkten kendimden nefret ediyorum

Birinizin beyninde tümör var, diğerinin kalbi hasta. Tuhaf bir ikili olmuşsunuz gerçekten.

Evli olsaydın eşinle bu tip bir ilişki içerisinde olan gencecik bir kıza ne nasihat verebilirdin ki?

Allah yardımcın olsun...

1: Bu adam hasta falan değil..Bu kadar saf olma..

2:"Acıma acıya oturursun" deyişini hayat felsefen yap..

3: Fake'sen Kazen'in zıpkınından kendini koru

fake degilim neden böyle bir düşünce oluştu anlayamdım gerçekten ve ve acıdım acınacak hale düştüm inş allah affeder beni gerçkten vicdan azabından ölebilirm

evet çok haklısınız artık silkelenip derslerime yogunlaşıp önüme bakmalıyım kendimi bidaha böyle bişeyın içinde bulmamak için bu yaşadığımı hiç aklımdan çıkarmıcam

ablacım hersey insanlar için böyle kazıklar yiye yiye ağlaya ağlaya büyüyoruz işte insanlar analarının karnından güçlü doğmuyorlar yaşadığın seyler, aldığın dersler seni büyütür. ben inanıyorum senin pişman olduğuna ama bu pişmanlık seni hayattan soğutmasın. düşün ki karısı öğrendi ve senin yüzünden o adamdan ayrıldı ortada belki cocuklar da var bir yuva senin yüzünden dağıldı, çocuklar babasız kaldı, adam da senle bi süre takılıp seni de bıraktı. ya böyle bi senaryoyla gelseydin buraya? o yüzden şükret ki vaktinde öğrenmişsin. Allah karısının yardımcısı olsun. yaşın çok küçük aşk meşk her zaman yaşarsın sen simdi sadece eğitimine odaklan

konuş karısıyla baska kızları da alet etmesin sapıklıklarına

bende doguştan kalp yetmezliği var ve bilmiyorum allah bilir ama o bana öyle sylemişti ne kadar dogru suanda ona bile ınanamıyorum ve o zaman nasıl inanmışım aptallıgıam yanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…