öle deme lütfen . sadece sevdin yaşadın inandın . ortada kaldığın yok . namus beyindedir her zaman bacak arasında değil . senin suçun değil karşı tarafın suçu .o bahane etmiş bazı şeyleri seni bırakmış . başkasının sözüne dayanarak seni nasıl bırakabilir bu kadar mı kolay bu işler ...
evli adamların peşine düşen, evli iken başkalarının peşine düşen insanlara KIL oluyorum
ve asıl beni üzen şey o başkası dediği adam 18 yıllık arkadaşı kardeşim diyor ve kardeşim dediği insan o askere gidince bana kaç kez bırak onu gel benimle ben seni hak ediyorum sen bakirede olmasam kabulumsun evlenelim dedi ve o askerdeki sözlüm bana hep benim seni tek emanet edecegım insan o kardeşimdir derdi çok yazık kardeşim dediği insan kardeşinin karısı olacak insana ne gözle bakıyomuş ve oda ben kardeşiem inanırım o benim 18 yıllık yol arkadaşım filn dedi oda beni çok sarstı zaten
çok teşşkur ederm allahın izniyle bunu atlatcam böyle iğrenç bişeyi daha fazla bende sürdürmek istemiyorum am karısıyla istibata geçmek istyrm kocasının ne haltlar yedigini bilsin
ah kuzum ahh daha neler görüp neler duyucaksın ilerde. erkeklerin duygularını genelde kalpleri yönetmiyor maalesef. çok iyi insanlar var tabii ki onları tenzih ediyorum ama o kafada bi erkek bi kızla birlikte olmayı kafaya koymuşsa kapısının önünde bile yatar maalesef ki var öyle adamlar. sen şimdi iyiyi kötüyü pek ayırt edemiycek yaştasın. yaşadığın hayatı da bilmiyorum ben annem ve abim sağolsun biraz daha sert büyüdüm bu konularda o yüzden çok şükür o bahsettiğim konu dışında bi hatam olmadı. onda da adam öyle zeki öyle profesyoneldi ki öğrenmiş olmam çok büyük şans diyorum kendime.
ayrıca aranızda neredeyse 10 yaş varmış bu da çok büyük hata hayatına biri girecekse kendi yaşıtlarında biri olsun. ailenle aran nasıl evde bi baba abi var mı?
adam hasta ayağına yatıp kızı kandırmış . burda kıl olman gereken evliyken genç kız peşine düşen kart zamparalar bence ..
seninki türk filmlerindeki gibi . kötü arkadaş kurbanı olmuş ilişkin . bence bu çocuğu al karşına son bir kez konuş .
ben 19 yaşındayım üni'ye hazırlanıyorum ve 3 aya yakın biriyle birlikteyim birlikte oldugum kişi evli ve beyninde tümor var yanı bana öyle söyledi internetten tanıştık ve bir süre sonra bana benden hoşlandığını filan söyledi ben yan gözle bakmadım çünkü ilişkü durumu evli yazıyordu onu görünce ve kendi ağzındanda duyunca mesajlarına bile cevap vermedim ama bu çok kötü olduğunu psikolojık sorunları olduğunu hatta intahar etmeyi filan düşündüğünü yazan mesajlar atmaya başladı ben önce cevap vermedim ama mesajlar tekrarlanınca cevap verdim sorununun en olduğunu filn sordum derken bana karısıyla arasının çok kötü olduğunu küçük yaşta evlendıklerını hatta evlenmek için ailesini karşına aldığını ama sadece 2 yıl mutlu oldukları altı yıldan beri çok aşırı şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını söyledi filn ve kendisi polis memuru şuanda doğuda görev yaptığını sürüldüğünü işi ile de çok kötü sorunları olduğunu anlattı sürekli ve telefon numaramı filan verdim kötü bir sıkıntın olursa arayıp anlatabılırsin dinlerim destek olurum dedim ama aklımda art niyet yoktu sadece anlattıklarından dolayı acıdım ve yardım etme gereği duydum bu sürekli mesaj atmaya başladı resmen telefonda anlatıyor anlatırkende ağlıyor hatta dayanamadım bende çok ağladım durumuna üzülüp ve aradığında gece saatlerce konuşuyordu ve banada karımla 2 yıldır ayrı yaşıyoruz demişti buda kanıtı aynı yerde yaşasak böyle konuşamam nolur bana inan filan dedi hep ve bir süre sonra bende baglandım inandım çnkü öyle içten anlattı ki çok samimi geldi nasıl oldu ama aşık olmaya başladım kendime şaşıyorum ve ilişki ilerledi sevgili olduk ayrıca bende o sıralar kötüydüm çünkü bakirelimi verdiğim sözlüm askere gitmişti ve en yakın arkadaşı benim hakkımda çok kötü şeyler söylemiş o yzden bana küfür ederek ayrılmıştı onun acısını ve üzüntüsünü çekiyordum ve banada onla konuşmak iyi geliyordu neyse bir kaç hafta sonra bu benım olduğum şehire geldi oturduk konuştuk öyle bir gözlerimn içien derin derin bakışı vardı ki anlatamam ellerimi sımsıkı tuttu hiç bırakmadı ev alnımdan öperek benim kadınım olacaksın demesi benim gözümü kör etti kendimden geçtim aşkım alevlendi o an kendime hakim olamadım neyse bir süre byle sürekli konuştuk ve daha sonra bu hastalıgının ciddileştigini ve ankaraya karısının yanına gitmesi gerektiğini söyledi karısı hemşire tamam dedim ve gideli 1 ay oldu giti bize bişeyler oldu hiç konuşamamaya başladık filan uzaklştık birbirmizden benim canıma tak dedi ayrılalım demeye başladım her gün karısınıda düşündüm hiç aklımdan çıkmadı kendimden nefret ettm lanet ettm aldım eliem hergn tlf ayrıldık mesajı çektim ama her sefernde yalvardı sana ihtiyacım var dedi kıyamadım dayanamadım geri döndüm ve son bir hftadır her gün ayrılallım dedim ve bana tamam ayrılalım dedi sen bilirsin dedi ya da cevap bile vermedi çok yıkıldım seni canımdan çok seviyorum diyen insan cevap bile vermedi gülsem mi aglasam mı şaştım ve kahroldum agladım dayanmayıp yine msj attm döndüm ve iki saat öncede ayrılalım dedim oda tmm bende bıktım artık dedi dünyam yıkıldı iki saat tuttum kendimi karısını düşdündem gelecegimizn olamayacgını ama sonra elim gtti yine aradım defalarca açtı sen ne yapmaya çalışıyosun çocuk musun ayrıl barış ben ara vermek istyrm artık bıktırdın hergün ayrılıyoruz barışıyoruz dedi ve yüzüme kapattı telefonu o andan itibaren aglıyorum çok kötüyüm ve kalp hastayım
aynen ya ben de bu tarz yorum yapanlara nasıl kıl oluyorum anlatamam. kimseyi kınamam bu hayatta hersey insanlar için. dikkat edin bu yadırgayan insanlar, çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkmasın. ne çok seversiniz düşene tekme atmayı. Allah çok büyük günah işlese de hatasını farkedip tövbe eden kulunu affediyorken bu ''tü kaka'' cı zihniyete çok üzülüyorum ben
Biz 19 yasımızda evli adamların pesinde koşmak yerine derslerimize ilgilenirdik.
Cok ağır seyler yazarım da çenemi tutayım aksam aksam
iki abim ve 1 ablam var son çocugum digerleri evli ve başak sehirdeler ailemde çok anlayışlıdır annemle arkadaş gibiyiz babamda hep kızım sevemk kötü bişey degil ama seni hep biz el bebek gül bebek büyüttük maddi manevi hiç bri eksign olmadı hiçbirzaman der ama senin sevgisi insanlar kullanır bu yaşta üzerler seni der hep allaha şkr ailemden bri sıkıntım olmadı hiç
ve asıl beni üzen şey o başkası dediği adam 18 yıllık arkadaşı kardeşim diyor ve kardeşim dediği insan o askere gidince bana kaç kez bırak onu gel benimle ben seni hak ediyorum sen bakirede olmasam kabulumsun evlenelim dedi ve o askerdeki sözlüm bana hep benim seni tek emanet edecegım insan o kardeşimdir derdi çok yazık kardeşim dediği insan kardeşinin karısı olacak insana ne gözle bakıyomuş ve oda ben kardeşiem inanırım o benim 18 yıllık yol arkadaşım filn dedi oda beni çok sarstı zaten
aynen ya ben de bu tarz yorum yapanlara nasıl kıl oluyorum anlatamam. kimseyi kınamam bu hayatta hersey insanlar için. dikkat edin bu yadırgayan insanlar, çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkmasın. ne çok seversiniz düşene tekme atmayı. Allah çok büyük günah işlese de hatasını farkedip tövbe eden kulunu affediyorken bu ''tü kaka'' cı zihniyete çok üzülüyorum ben
ne kadar şanslısın ki arkadaş gibi seni anlayıp dinleyen bi anne babaya sahipsin. sakın onların bu iyi niyetini suistimal etme. ilerde sen de anne olucaksın kendini onların yerine koy. nasıl bir evlada sahip olmak isterdin bunu düşünerek hareket et onları utandırma bunlar senin kötü anıların olarak kalsın sakın tekrarlama.
kendini kötü hissettikçe de gel burda anlat içini dök. bu konuyla ilgili konuşacak başka bi sey kaldığını sanmıyorum ben ablacım kötü yorumları okudukca sinirim tepeme çıkıyo benim, seni de kötü etkileyecekler okuma bence daha fazla
lütfen böyle demeyin gerçekten şuanda kendimden igreniyorum ve çoook pişamnım asla ilerde kocamın beni aldatmasını istemiyor ben bu işi bitirsem ölsemde gebersemde aglamktan bitecek allahım beni affetsin
Aynı yaştayız,evli insanlara aynı yaşta olsakta abi diyorum
Yolda kişinin yüzünü dahi görmesem,kız erkek fark etmez,gözüme alyans çarptığı an kendi kendime rabbim ayırmasın diye dua ederim.
Kınamıyorum,haddim değil.
Rabbim benim yaşımdaki bende dahil kimseye böyle şeyleri yaşayacak kadar gözüne perde indirmesin (Amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?