çok tepki alcam bu konuyla ama fikirlerinize ihtiyacım biraz uzun ama lütfen okuyun

ve asıl beni üzen şey o başkası dediği adam 18 yıllık arkadaşı kardeşim diyor ve kardeşim dediği insan o askere gidince bana kaç kez bırak onu gel benimle ben seni hak ediyorum sen bakirede olmasam kabulumsun evlenelim dedi ve o askerdeki sözlüm bana hep benim seni tek emanet edecegım insan o kardeşimdir derdi çok yazık kardeşim dediği insan kardeşinin karısı olacak insana ne gözle bakıyomuş ve oda ben kardeşiem inanırım o benim 18 yıllık yol arkadaşım filn dedi oda beni çok sarstı zaten

seninki türk filmlerindeki gibi . kötü arkadaş kurbanı olmuş ilişkin . bence bu çocuğu al karşına son bir kez konuş .

çok teşşkur ederm allahın izniyle bunu atlatcam böyle iğrenç bişeyi daha fazla bende sürdürmek istemiyorum am karısıyla istibata geçmek istyrm kocasının ne haltlar yedigini bilsin

Hayırlı akşamlar

Bir şey söyleyeceğim.
Karısıyla görüşüp kocasının ne haltlar yediğini anlatacağım demişsin.
Bunu yapmakla bir şey elde ede bilecekmisin? Hayır,tam tersi,kendini rezil etmiş olacaksın.
Hata üzerine hata.
Sen genc bir kızsın,zaten büyük hatalar yapmışsın. Bir de karısının yüzüne tükürmesinimi bekliyorsun? Yoksa başına tacmı koyacak karısı? Kızım,hatalarından ders çıkarman yerine,sesini kısıb oturman gereken yerde,hem suçlu,hem güçlü moduna girme,tamam mı ? Kayb eden gene sen olursun.

Son düzenleme:

iki abim ve 1 ablam var son çocugum digerleri evli ve başak sehirdeler ailemde çok anlayışlıdır annemle arkadaş gibiyiz babamda hep kızım sevemk kötü bişey degil ama seni hep biz el bebek gül bebek büyüttük maddi manevi hiç bri eksign olmadı hiçbirzaman der ama senin sevgisi insanlar kullanır bu yaşta üzerler seni der hep allaha şkr ailemden bri sıkıntım olmadı hiç

bu işlere giriştiğine göre annen sana karşı çok mu ilgisiz varsa yoksa işi ve baban mı ? sende evli adamdan ilgi ve aşk bekliyorsun ,kendi tanıdık ve yaşıtlarınla bunları yaşaman senin hayırına ,sana aşık olmada diyemeyiz ama hiç değilse bekar ve çevrenden olsa ,evli erkeklere mi kaldın?

adam hasta ayağına yatıp kızı kandırmış . burda kıl olman gereken evliyken genç kız peşine düşen kart zamparalar bence ..

aynen ya ben de bu tarz yorum yapanlara nasıl kıl oluyorum anlatamam. kimseyi kınamam bu hayatta hersey insanlar için. dikkat edin bu yadırgayan insanlar, çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkmasın. ne çok seversiniz düşene tekme atmayı. Allah çok büyük günah işlese de hatasını farkedip tövbe eden kulunu affediyorken bu ''tü kaka'' cı zihniyete çok üzülüyorum ben

Son düzenleyen: Moderatör:
seninki türk filmlerindeki gibi . kötü arkadaş kurbanı olmuş ilişkin . bence bu çocuğu al karşına son bir kez konuş .

konuşamam ablacım öyle hakaretler etti ki o insanın sözüne inanıp ben onun gelmesi için gün sayarken aglarken gece gunduz o gttı o adiye inandı bana agza alınmayack laflar etti yediremem kendime bu saatten sonra onunla olamayız oda istemez bende istemem çok ağır konuştu

Biz 19 yasımızda evli adamların pesinde koşmak yerine derslerimize ilgilenirdik.

Cok ağır seyler yazarım da çenemi tutayım aksam aksam

ben kimsey bişey diyemem anlayanlardan alah razı olsun anlamayıp bana hakaret ednlere karşıda boynum bükük hak ettm bişey diyemem ama tek söyleyecegim allah kımseyı byel bir hataya düşürmesin ve bende asla yapmam demiştin daha bir kaç yıl öncesine kadar igrenerek bakardım byle şeylere ama insanın başına gelmeden anlayamıyor düşmeden bataklıga nasıl çektigni bilemez kimse allah kimseyi düşürmesin benım tek diyecegim bu

Biz 19 yasımızda evli adamların pesinde koşmak yerine derslerimize ilgilenirdik.

Cok ağır seyler yazarım da çenemi tutayım aksam aksam

özür dileyerek söylüyorum ama ben sizden hakaret duymak için bu konuyu açmadım büyüklerim olarak bana yol göstermeniz akıl vermeniz için yazdım zaten ben kndime her dk hakaret ve lanet ediyorum

ne kadar şanslısın ki arkadaş gibi seni anlayıp dinleyen bi anne babaya sahipsin. sakın onların bu iyi niyetini suistimal etme. ilerde sen de anne olucaksın kendini onların yerine koy. nasıl bir evlada sahip olmak isterdin bunu düşünerek hareket et onları utandırma bunlar senin kötü anıların olarak kalsın sakın tekrarlama.

kendini kötü hissettikçe de gel burda anlat içini dök. bu konuyla ilgili konuşacak başka bi sey kaldığını sanmıyorum ben ablacım kötü yorumları okudukca sinirim tepeme çıkıyo benim, seni de kötü etkileyecekler okuma bence daha fazla

şu kahreden vicdan azabını adamla birlikteyken çekseydin keşke...

bundan sonra yanlış işlere girme artık, dünya bekar erkek kaynıyo

Kızım senin psikoloji durumun hiç iyi değil.
Annen ve yahut bir büyüğün yokmu senin?
Ne bu aaaa???kızacam valla. Basketbol topu gibi,burdan ora,oradan bura atmalarına izin veriyorsun kendini?

SEN BIR HANIMSIN!
Hanım kızlar ağır olur!
Kendine çeki düzen ver. Bu kadar ucuz tutma kendini.

işte bu davranış aslında yine bizi vuran bir davranış . şimdi bu kızı topluma kazandırmak yerine onu iteklemeye dışlamaya çalışıyoruz . onda bu büyük bir öfke yaratıyor . canı yanıyor bu sefer bende can yakıcam moduna girip zarar veriyor hem çevresine hem kendine . bu çok tehlikeli bir davranış türk kadınında var maalesef . kimse benim kocam 5 para etmez bir zampara demez . diyenlerde var tabi ama onlar zaten kendini bilen insanlar . çoğu kadın kız ayartmış der . toz kondurmaz . böle aldatıla aldatıla söze mutlu bir hayat sürerler . sanatçılar bile çıktı tek gecelik kaçamağı affederim diye . bu nasıl bir aşağılama dır kendini ?çok ayrı bir konu . ama 27 yaşında bir kadın olaral 19 luk bir genç kızı yargılamam . hataır yapmış ama düzelcek ..

Aynı yaştayız,evli insanlara aynı yaşta olsakta abi diyorum
Yolda kişinin yüzünü dahi görmesem,kız erkek fark etmez,gözüme alyans çarptığı an kendi kendime rabbim ayırmasın diye dua ederim.
Kınamıyorum,haddim değil.
Rabbim benim yaşımdaki bende dahil kimseye böyle şeyleri yaşayacak kadar gözüne perde indirmesin (Amin)

Hayatına çeki-düzen ver,yaşın çok genç ailene sarıl,geleceğini kurtarmaya bak.O adam seni arasa peşine düşse de asla konuşma.Tövbe ve dua et sadece.

evet ablacım annem babam haketmiyor byle bişeyi onlarada bidaha byle bir kötülük yapamam inş allahın izniyle hersey düzelecek ve kötü yorum yapan büyüklerimdende ben yeternce pişmanım yeternce berbat haldeyım zaten psikolojım alt üst bana destek olmalarını isterdm

lütfen böyle demeyin gerçekten şuanda kendimden igreniyorum ve çoook pişamnım asla ilerde kocamın beni aldatmasını istemiyor ben bu işi bitirsem ölsemde gebersemde aglamktan bitecek allahım beni affetsin

ya canım benim 3 ayda nasıl böyle çok aşığım, geberiyorum, intihar edicem diyorsun, valla inanamıyorum. adamın her dediğine kanmışsın, belliki adam karısından uzakta görevdeydi sonrada karısının yanına döndü, aradada seninle vakit geçirdi, hastalığı falanda palavra, inanma. hiç ağlayıp boş yere üzülme, arama sorma, bir dahada böyle bile bile lades deme.

amin hayatta en son yapacagım hatta ölsemde yapmam dedgim seydi çok mu büyük konuştum acaba bilmiyorum inş kimse aynı hataya düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…