çok tepki alcam bu konuyla ama fikirlerinize ihtiyacım biraz uzun ama lütfen okuyun

konuş karısıyla baska kızları da alet etmesin sapıklıklarına

karısının bu yaptıklarını bilmesini isterim ve face kullanıyor ordada bir sürü kadın çok samimi yorumlarda filn o zaman da bana kuzenim iş arkadaşlarım filn demişti üzerien gitmemiştim ama besbelli bişeyler karıştırdgı

şuanda köpek gibi pişman olmam kendimden igrenmem af dilemem allahtan bu biraz hafifletici değilmi

Adama daha iki saat önce mesaj atmışsın, ne ara köpek gibi pişman oldun, istediğin karşılığı alamadın diye mi.. Hayır ben sensiz yapamam demediği için mi...

Ben hemcinslerimizi anlayamıyorum ya da ben taş kalpliyim.
Mesela Facebook'ta biri eklese konuşsak sonra bana beynimde tümer var diye dertlense çok geçmiş olsun Allah şifasını versin der geçerim pcyi kapattığım anda duamda sadece şükretmek olur sağlıklı olduğum için durup onun için telefonlarda ağlaşmam.

Çünkü kafamda hep tanımam etmem nerden bileyim doğru mu değil mi diye senaryolar geçirirken duygusal düşünemem.

Adam belki adını bile yalan söyledi sana. Kaç yaşındaymış buarada?

O adamın beyninde tümör falan olmadığı ortada. Beddua etmek istemiyorum ama kızları kandırmak için uydurduğu hastalık başına gelirse anlar hatasını. Adam büyük ihtimalle karısından iş durumları sebebiyle ayrıydı o arada kendine eğlence aradı ve seni buldu.

Ben senin yerinde olsam bu adamı tamamen hayatımdan çıkarır önüme bakarım.

Ben sadece adamın karısına üzüldüm yazık kocam geldi diye seviniyordur belki de

Sen onu karısına söyle, o da seni ailene söylesin.. O cezasını çekecekse, sen de çek...

canım benim
hatalar insanlar içindir.
çok erken yaşta kendini yıpratmışsın,değmez.
Ama hatamın farkına varmaya başladım demişsin ki bu güzel bir şey.
hatalarından ders al ancak onlara takılıp kalma önüne bak
herkes hata yapabilir.dünyanın sonu değil.
derslerine çalış.önünde hayatına yön verecek bir üniversite sınavı var.ona odaklan.
bu sayfayı kapat artık düşünme.

haklısınız allah öyle bir adamı kimseye düşürmesin ya hala inanamıyorum bana kurban olurum sana filn nasıl sözler söylerdi o ellirimi sıkıca tutması anlımdan öpmesi o gözleriem uzun uzunn bakması allahım ya kafayı yicem bı insan nasıl byle yalan söyleyip rol yapabilir ya ve benm gibi bri aptal nasıl inanır buna bnde suç zaten bırak ne hali vrs agrsn isterse intahar etsn

karısı da anlıyodur salak deil ya önemli olan diğer masum kızlar

yaşım 28 demişti

ne kadar çabuk tüketiyorsunuz bazı şeyleri . seni yargılamak için asla söylemiyorum yanlış anlama ama henüz 19 yaşındasın birinle birlikte olmuşsun sonra o terk etmiş . başkasına tutulmuşsun oda evli bir adam . yaşım 19 dedin içim acıdı inan bana . bütün bunları yaşıyorsunuz sonra karşınıza çıkan erkeğin size zaygı duymasını bekliyorsunuz mutlu evlilik bekliyorsunuz . sen o kadını düşündün mü ?yani eşini adamın ?kim bilir ne acılar çekiyor belki hissediyor aldtıldığını . buraya her gün eşim beni aldatıyor falanca sitede üyeliğini yakaladım diye konu açıyor kadınlar . boşanmaya kadar gidiyor olaylar . henüz 19 yaşında bunları yaşıyorsan ilerde neler olur bilinmez biraz kendine gel . yaşını yaşa . iilla erkekler olmak zorunda değil hayatında . erkeksizde yaşayabilirsin en azından bir süre .

sakın bu işlere girme . eşi aileni söyleyecektir büyük ihtimalle . boşanıcağını sanmam . sen kötü olursun . herkese söyler kapınıza kadar gelebilir . türk kadını erkeğinde suç bulmaz . sen ayarttın der . sakın böle birşey yapma kendini yıpratırsın daha çok . onlara birşey olmaz onlar böle yaşamaya alışmıştır ..

beni öyle bir zamanımda yakaladı ki anlatamam hayatımda çok değer vedigim erkek benden nefret ediyor hakaret ederek ayrıldı ve hiç suçum olmadığı halde resmen ortada kaldım bakire de değilim bunun psikolojısıyla bu çıktı karşıma sağlıklı düşünemedgm bir zamanda hastalık filn sorun derken olan oldu of allahım ya söyle dönüp bakıyorum ne kadar salagım ya

inş oda anlar birgün ve bu adama ders verir çnkü bu bana bunları yaptysa başak kızlarada aynısını yapacktır ve yapmıştırda ya bu forumda konuşmak çok iyi geldi gerçkten

bazı kızların saflığın inanıyorum ya çevrede görüyoruz da böylesine yeni denk geldim

evet ailem ögrenirse akrabalrım rezil olurum evlatlıktan reddedilir kadın beni mahkemeey bile veriri acımaz bunu düşünerek öyle bişey yapmam allaha havale edip çekildim artık ben

öle deme lütfen . sadece sevdin yaşadın inandın . ortada kaldığın yok . namus beyindedir her zaman bacak arasında değil . senin suçun değil karşı tarafın suçu .o bahane etmiş bazı şeyleri seni bırakmış . başkasının sözüne dayanarak seni nasıl bırakabilir bu kadar mı kolay bu işler ...

evli adamların peşine düşen, evli iken başkalarının peşine düşen insanlara KIL oluyorum

evet ailem ögrenirse akrabalrım rezil olurum evlatlıktan reddedilir kadın beni mahkemeey bile veriri acımaz bunu düşünerek öyle bişey yapmam allaha havale edip çekildim artık ben

yat kalk Allaha şükret kızım 2-3 sene de kimseyle görüşme bakire olmadiği söylersen yararlanmak isterler

ah kuzum ahh daha neler görüp neler duyucaksın ilerde. erkeklerin duygularını genelde kalpleri yönetmiyor maalesef. çok iyi insanlar var tabii ki onları tenzih ediyorum ama o kafada bi erkek bi kızla birlikte olmayı kafaya koymuşsa kapısının önünde bile yatar maalesef ki var öyle adamlar. sen şimdi iyiyi kötüyü pek ayırt edemiycek yaştasın. yaşadığın hayatı da bilmiyorum ben annem ve abim sağolsun biraz daha sert büyüdüm bu konularda o yüzden çok şükür o bahsettiğim konu dışında bi hatam olmadı. onda da adam öyle zeki öyle profesyoneldi ki öğrenmiş olmam çok büyük şans diyorum kendime.

ayrıca aranızda neredeyse 10 yaş varmış bu da çok büyük hata hayatına biri girecekse kendi yaşıtlarında biri olsun. ailenle aran nasıl evde bi baba abi var mı?

mahkemeye bence önce kocasını versin . kocayı boşamayacağı için senide mahkemeye veremez . böle birşey yok . ama eğer boşanmak isterse ikinizde birden dava açar . ama ailene kesinlikle söyler . bunu bil . kocam elden gidiyor diye seni rezil eder . gencecik kızsın sen 19 ne demek ya en güzel yaşlar . o yüzden bence boşver gitsin bir sürü erkek var dışarda bırak ne hali varsa görsün rezil . ufacık kızları beynimde tümor var diye kandırabilcek kadar alçak diyecek birşey bulamıyorum . bir gün gerçekten çıkarsa o tümor görürüm ben onu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…