konuş karısıyla baska kızları da alet etmesin sapıklıklarına
şuanda köpek gibi pişman olmam kendimden igrenmem af dilemem allahtan bu biraz hafifletici değilmi
allah razı olsun ablacım sevdiğim inandğım için göremedim anlayamadım yada dogru olmasa bile dogru olmasını istedgm için üzernde durmadım irdelemedim ama son bir kaç haftadır beynımi kemiriyor herşey birşeiyro yavaş yavaş görüyorum artık ve hatamın farkıan varmaya başladım allahım beni affetsın çok pişmanım
ablacım hersey insanlar için böyle kazıklar yiye yiye ağlaya ağlaya büyüyoruz işte insanlar analarının karnından güçlü doğmuyorlar yaşadığın seyler, aldığın dersler seni büyütür. ben inanıyorum senin pişman olduğuna ama bu pişmanlık seni hayattan soğutmasın. düşün ki karısı öğrendi ve senin yüzünden o adamdan ayrıldı ortada belki cocuklar da var bir yuva senin yüzünden dağıldı, çocuklar babasız kaldı, adam da senle bi süre takılıp seni de bıraktı. ya böyle bi senaryoyla gelseydin buraya? o yüzden şükret ki vaktinde öğrenmişsin. Allah karısının yardımcısı olsun. yaşın çok küçük aşk meşk her zaman yaşarsın sen simdi sadece eğitimine odaklan
karısının bu yaptıklarını bilmesini isterim ve face kullanıyor ordada bir sürü kadın çok samimi yorumlarda filn o zaman da bana kuzenim iş arkadaşlarım filn demişti üzerien gitmemiştim ama besbelli bişeyler karıştırdgı
Ben hemcinslerimizi anlayamıyorum ya da ben taş kalpliyim.
Mesela Facebook'ta biri eklese konuşsak sonra bana beynimde tümer var diye dertlense çok geçmiş olsun Allah şifasını versin der geçerim pcyi kapattığım anda duamda sadece şükretmek olur sağlıklı olduğum için durup onun için telefonlarda ağlaşmam.
Çünkü kafamda hep tanımam etmem nerden bileyim doğru mu değil mi diye senaryolar geçirirken duygusal düşünemem.
Adam belki adını bile yalan söyledi sana. Kaç yaşındaymış buarada?
karısı da anlıyodur salak deil ya önemli olan diğer masum kızlar
karısının bu yaptıklarını bilmesini isterim ve face kullanıyor ordada bir sürü kadın çok samimi yorumlarda filn o zaman da bana kuzenim iş arkadaşlarım filn demişti üzerien gitmemiştim ama besbelli bişeyler karıştırdgı
ne kadar çabuk tüketiyorsunuz bazı şeyleri . seni yargılamak için asla söylemiyorum yanlış anlama ama henüz 19 yaşındasın birinle birlikte olmuşsun sonra o terk etmiş . başkasına tutulmuşsun oda evli bir adam . yaşım 19 dedin içim acıdı inan bana . bütün bunları yaşıyorsunuz sonra karşınıza çıkan erkeğin size zaygı duymasını bekliyorsunuz mutlu evlilik bekliyorsunuz . sen o kadını düşündün mü ?yani eşini adamın ?kim bilir ne acılar çekiyor belki hissediyor aldtıldığını . buraya her gün eşim beni aldatıyor falanca sitede üyeliğini yakaladım diye konu açıyor kadınlar . boşanmaya kadar gidiyor olaylar . henüz 19 yaşında bunları yaşıyorsan ilerde neler olur bilinmez biraz kendine gel . yaşını yaşa . iilla erkekler olmak zorunda değil hayatında . erkeksizde yaşayabilirsin en azından bir süre .
inş oda anlar birgün ve bu adama ders verir çnkü bu bana bunları yaptysa başak kızlarada aynısını yapacktır ve yapmıştırda ya bu forumda konuşmak çok iyi geldi gerçkten
sakın bu işlere girme . eşi aileni söyleyecektir büyük ihtimalle . boşanıcağını sanmam . sen kötü olursun . herkese söyler kapınıza kadar gelebilir . türk kadını erkeğinde suç bulmaz . sen ayarttın der . sakın böle birşey yapma kendini yıpratırsın daha çok . onlara birşey olmaz onlar böle yaşamaya alışmıştır ..
beni öyle bir zamanımda yakaladı ki anlatamam hayatımda çok değer vedigim erkek benden nefret ediyor hakaret ederek ayrıldı ve hiç suçum olmadığı halde resmen ortada kaldım bakire de değilim bunun psikolojısıyla bu çıktı karşıma sağlıklı düşünemedgm bir zamanda hastalık filn sorun derken olan oldu of allahım ya söyle dönüp bakıyorum ne kadar salagım ya
evet ailem ögrenirse akrabalrım rezil olurum evlatlıktan reddedilir kadın beni mahkemeey bile veriri acımaz bunu düşünerek öyle bişey yapmam allaha havale edip çekildim artık ben
haklısınız allah öyle bir adamı kimseye düşürmesin ya hala inanamıyorum bana kurban olurum sana filn nasıl sözler söylerdi o ellirimi sıkıca tutması anlımdan öpmesi o gözleriem uzun uzunn bakması allahım ya kafayı yicem bı insan nasıl byle yalan söyleyip rol yapabilir ya ve benm gibi bri aptal nasıl inanır buna bnde suç zaten bırak ne hali vrs agrsn isterse intahar etsn
evet ailem ögrenirse akrabalrım rezil olurum evlatlıktan reddedilir kadın beni mahkemeey bile veriri acımaz bunu düşünerek öyle bişey yapmam allaha havale edip çekildim artık ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?