Çok üşüyorummm :(

Yaw ayniyiz da bizim kombi 60 derece termosatla 22 derece bende diyorum ki bu kadar olmana rağmen soğuk oluyor.. isi yalıtım yok bizde olsa sicacik olur evin içi.. bide şuda var ben çalışıyorum akşam 4 te açiyoruz.. gece 12 ye kadar 22 derecede.. gece 18 e düşüyo hala soğuk... buna rağmen doğalgaz faturasi 300 geliyo kabarıyo bune ya

Ya cok soğuk bir yerdesiniz ya da yalıtım çok kötü. Akşam 6 gibi 22 yapıyoruz gece 19 a dusuruyoruz. Bu ay 140 lira geldi fatura.

Ya cok soğuk bir yerdesiniz ya da yalıtım çok kötü. Akşam 6 gibi 22 yapıyoruz gece 19 a dusuruyoruz. Bu ay 140 lira geldi fatura.
Orta kattasinuz galiba ben zemin kattayim bulunduğum yer çok soğuk değil ama çok geliyor. İsi yalitim yok bizde olsa 300 gelmezdi

Orta kattasinuz galiba ben zemin kattayim bulunduğum yer çok soğuk değil ama çok geliyor. İsi yalitim yok bizde olsa 300 gelmezdi

Zemin üstü bizimde. Ama altta dükkan var ve boş. Her sene camları elden geçiriyoruz kış girmeden. Çok etkisi oluyor inan. Bir de seramik olan alanlara (koridor mutfak banyo) ser floor dosettik o da çok etkili oldu. Eskiden çok daha soğuktu ev. Ama izmirdeyiz, buranın soğuğu üç beş gün en fazla.

bizde ısı yalıtım yok. camları nasıl elden geçiriyonuz degiştiriyonuz mu??

Vücut ısısının normalden düşük olması diye bir şey var.. Bu olabilir. Kansızlık yok diyorsan dolaşım yavaşlığı olur, hasta olacak olabilirsin vs. Doktora gitmelisin, normal değil.

bizde ısı yalıtım yok. camları nasıl elden geçiriyonuz degiştiriyonuz mu??

Yok her sene bi pimapenci geliyor, hava alan yerleri silikonluyor, gevşeyen kanatları menteşeleri sıkıştırıyor oldu bitti. Hala pencereler hava geçiriyorsa ben pencere bandıyla geçiyorum kenarlarından bazen. Bizim burası çok rüzgar alıyor o yüzden camlarımız her sene elden geçmek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…