- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Öyle Cidden hava çok soğukHava soğuk valla üşümen normal...İnsan camdan bakınca bile içi üşüyor . Şuan burada yerlerde hala kar var.
Bırrrrrrr ...............
Biz geçen ay kombiyi en düşük derecede açıyorduk ev Hamam gibi oluyodu şimdi bilmem kaç dereceye aldım ama hala soğukKızlar oda 20 derece olmasına rağmen aşırı üşüyorum.2 kat kazakla duruyorum.ayaklarım buz gibi ve bu sebepten dolayı sanırım sık sık tuvalet gidiyorum.
20 derece yeterli bi sıcaklık değil mi .normal mi bu kadar üşümek. Kansız falanda değilim.
Bi fikri olan var mı . hayatımı yorgan altında sürdürüyorum resmen
ne tesadüf bugün bende donuyorumKızlar oda 20 derece olmasına rağmen aşırı üşüyorum.2 kat kazakla duruyorum.ayaklarım buz gibi ve bu sebepten dolayı sanırım sık sık tuvalet gidiyorum.
20 derece yeterli bi sıcaklık değil mi .normal mi bu kadar üşümek. Kansız falanda değilim.
Kızlar oda 20 derece olmasına rağmen aşırı üşüyorum.2 kat kazakla duruyorum.ayaklarım buz gibi ve bu sebepten dolayı sanırım sık sık tuvalet gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?