Çok üşüyorummm :(

Bizim ofis hiç isinmiyor resmen dışarda calisio gibi donuyrm ayaklarım akşam 8e kadar hiç isinmiyor kışın hep boyle

Bizim ofis hiç isinmiyor resmen dışarda calisio gibi donuyrm ayaklarım akşam 8e kadar hiç isinmiyor kışın hep boyle
Benimde ayaklarım büyük problem. Acaba şu adet sancısı için olan ısıtıcı bantları ayallarımıza koysak ısınır mı biraCık

Doğalgazşa ısınıyorum. Duşa girmek büyük cesaret hele hergün çok zor

20 nedir yahu ?
Ben 50 de tutuyorum kombiyi hatta eve gelince ufoyu da açtım iyice ısınsın oda diye.
Pekmez ve arkasından C vitamini içeren (portakal, limon) bişeyler alırsan Pekmezdeki kan yapan şeyler vücuttan atılmıyormuş üşümeye faydası var diye biliyorum.
Elektirikli battaniye var mı?O da süper oluyor ısıtılmış yatağa girersin.

Oda sıcaklığı 20 derece. Kombi 50deymiş güya ama 20yi geçmiyo oda sıcaklığı .maksimum 21. Elektrikli battaniye var ama yatakta ders çalışmak zor oluyo işte. Bide insanın çıkası gelmiyo içinden.

Disarida kar ben evde kisa kolluyla geziyorum kombi 40 ta ve asiri kansizim,biraz hareketmi etsen yada sokaga cik gel icerisi sicak gelir

normal ben de öyleyim
ayaklarımda çorap varken bile ayaklarımı hissetmiyorum sıcak tutmuyor
panduf giyiyorum sıcacık tutuyor ama
tavsiye ederim

ha sürekli tuvalete çıkma problemi bende de var.. çok sinir bozucu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…