- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
camların kenarlarına şeffaf silikon çekilebilir, kaloriferin arkasına aliminyum folyo yapıştırılabilir, cam önlerine ve balkon kapılarına yastık mastık konulabilir....Yapıldı onlar. Şu an petek sıcak baya . 10 saniye falan tutunca el yakıyo . ama oda 20 yi gösteriyo
Alüminyum folyo şu mutfak için satılanlardan mı ? Direk kaloreferemi yapıştırcamcamların kenarlarına şeffaf silikon çekilebilir, kaloriferin arkasına aliminyum folyo yapıştırılabilir, cam önlerine ve balkon kapılarına yastık mastık konulabilir....
hayır canım, kaloriferin arkasındaki duvara yapıştır.Alüminyum folyo şu mutfak için satılanlardan mı ? Direk kaloreferemi yapıştırcam
Tam olarak anlamadım nasıl yapıştırcam ama Ben bi araştırıyım bu konuyu. Gerçekten etkili oluyo muhayır canım, kaloriferin arkasındaki duvara yapıştır.
. Herkes 45 te nasıl ısınamıyosun diyodu. Belkide yalıtımla ilgili problem vardır. 45 ile 50 arası 1 derece fark etti. Normal mi bu
Ben de bugün sizin gibiyim kalorifer artı elektrikli soba. Ama hâlâ titriyorm.hasta olcam galiba.gözlerim yanıyor başımda hafif bi ağrıKızlar oda 20 derece olmasına rağmen aşırı üşüyorum.2 kat kazakla duruyorum.ayaklarım buz gibi ve bu sebepten dolayı sanırım sık sık tuvalet gidiyorum.
20 derece yeterli bi sıcaklık değil mi .normal mi bu kadar üşümek. Kansız falanda değilim.
Bi fikri olan var mı . hayatımı yorgan altında sürdürüyorum resmen
Geçmiş olsun size. Ama benimki hastalık belirtisi değil bütün bi kış üşüdüm burdaBen de bugün sizin gibiyim kalorifer artı elektrikli soba. Ama hâlâ titriyorm.hasta olcam galiba.gözlerim yanıyor başımda hafif bi ağrı
Sizin de hastalık belirtisi gibi
sık tuvlete cikıyorum demissin idrar yollarında intihap varmı aynisı banada oluyo cunku
Bilmem Hiç bu nedenle doktora gitmedim. Ama çok üşüyünce oluyo geneldesık tuvlete cikıyorum demissin idrar yollarında intihap varmı aynisı banada oluyo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?