Çok üşüyorummm :(

Yapıldı onlar. Şu an petek sıcak baya . 10 saniye falan tutunca el yakıyo . ama oda 20 yi gösteriyo
camların kenarlarına şeffaf silikon çekilebilir, kaloriferin arkasına aliminyum folyo yapıştırılabilir, cam önlerine ve balkon kapılarına yastık mastık konulabilir....

camların kenarlarına şeffaf silikon çekilebilir, kaloriferin arkasına aliminyum folyo yapıştırılabilir, cam önlerine ve balkon kapılarına yastık mastık konulabilir....
Alüminyum folyo şu mutfak için satılanlardan mı ? Direk kaloreferemi yapıştırcam

Ben de bugün sizin gibiyim kalorifer artı elektrikli soba. Ama hâlâ titriyorm.hasta olcam galiba.gözlerim yanıyor başımda hafif bi ağrı
Sizin de hastalık belirtisi gibi

daha bugün 323 tl doğalgaz gelmiş
çok şükür donmuyorum tişörtle gezmesek de
ama çadırda yaşlı kadın donmuş diye duydum
allah yardım etsin ödeyemeyene

Ben de bugün sizin gibiyim kalorifer artı elektrikli soba. Ama hâlâ titriyorm.hasta olcam galiba.gözlerim yanıyor başımda hafif bi ağrı
Sizin de hastalık belirtisi gibi
Geçmiş olsun size. Ama benimki hastalık belirtisi değil bütün bi kış üşüdüm burda

sık tuvlete cikıyorum demissin idrar yollarında intihap varmı aynisı banada oluyo cunku

enfeksiyondan dolayı bende oda ısısı iyi olsa dahi usuyorum sik tuvalete çıkıyorum

Aynen bende ole ayaklarim hele hic isinmiyo kac tane corap hiyiyorim biktim artik yaaa misafirlihe gidince tirtir tiyriyorim dohalgazli evlerde

Bende Üşüyorum kansızlık var..
Havalar da soğuk artık. .

Ah ah esim tişörtle oturuyor ben donuyorum ve üşümekten dolayı sürekli tuvaletteyim ben de hamilelik+üşüme olunca hele 1 saatte 4-5 kere tuvaletteyim ya bıktım

Ayaklarıma evlenirken çeyizime bohçama konulan el yapımı örme patikler giyiyorum çoraplardan çok daha iyi ya bi sıcak tutuyo onlar Onun üstüne de ev botu giyiyorum

Asırı kalın tayt ve bogazlı kazak üstü de pijama giyiyorum

Sıcak su torbası iyi geliyor
Hareket etmek evde dolanmak iyi geliyor kan dolasimina etki ediyor sanırım
Bol bol çay kahve bir de sora gece uyuyamiyorsun tabi

Oda ısısı 20 derece olunca bende Üşüyorum. 24 derece ideal biz kombiyi 45 derecede yakiyoruz kısa kolluyla duruyoruz evimizin sıcaklığı 26 derece oluyor. Ama 43 derece yapınca Üşüyoruz bizde bu durumu çözemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…