- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
Konu sahibi..karsi koyamiyorum tekme atamiyorum......
Dedigine gore ortada bir tecavuz var.
Dedigine gore ortada bir tecavuz var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim cocugumdan böyle iğrenç düşünceli eğitimciler uzak dursun tek isteğim oBen de inanamadim. Tekrar tekrar okudum. Midem bulandi.
Eşiyle normalde ilişkiye giren ama o an yorgun/hasta/isteksiz/kırgın vs olan kadına normal şekilde ilişkiye zorlayan kişiye ne diyeceksiniz? alıştırmış artık mı?
Konu sahibinin üzerine gitmeyelim ama evlilik içi cinsel şiddeti de meşrulaştırmayalım. konu sahibi ilkinde denemek istemiş vs diye sonradan istememe hakkından vazgeçmiş mi oluyor. Zorla yapıyorsa tecavüzdür. Ancak "sapık" demektense cahil demek bana daha doğru geliyor.
Ayrıca, bir çok kişi konusahibinin eşini savunmasına takmış. Hiç mi şok yaşamadınız arkadaşlar? kadın, yıllarca evli kaldığı, güvendiği kocasından beklemediği bir davranış, zorlama görüyor. ne yapacağını bilemiyor oluşu, bir nefret bir sevgi gibi karmaşık duygular olabilir. Sadece yardım arıyor ve belli ki yakın çevresine açamıyor, nerden destek alacak bilemiyor.
Midenizi bulandıran nedirBen de inanamadim. Tekrar tekrar okudum. Midem bulandi.
Cok yanlis dusunuyorsunuzBu hiç bir suçu olmayan, eşine en ufak davetiye çıkarmayan bir kadın yaşadığında tecavüzdür.
Ama eşinde böyle bir alışkanlık yokken ona ilk başta tamam diyerek anal hazzını yaşatma gibi
bir hatayı yapan kadın için tecavüz diyemem ben.
Bence adam başlarda kadının da hoşuna gidiyor sandı iyice alıştı.
Şimdi de engel olamıyor kendine.
Kadın da hatasının farkında olduğu için eşinin düzelmesi için bir umut bekliyor zaten.
Ben birine gay, sapık, katil, tecavüzcü demeden önce çok boyutlu düşünürüm hanımefendi.
Sıfat koymak, etiketlemek kolay olandır çünkü.
Önce aynaya bakıp ben ne ettim diyeceksin.
Bir bireyi son iki ayı ile değil başından beri her şeyiyle değerlendireceksin.
Bende sana katildim aslinda ama
Konuya bir daha baktim
Engel olamiyorum gucum yetmiyor demis.
Fiziksel direnme var gibi.
Anal pozisyonda teknik anlamda direnc gostermek icin en kolay pozisyonlardan biri aslinda.
Dusunsenize 2 bacak gucu 2 kol gucuyle
direnen birine anal olarak tecavuz etmek cok cok zordur.
Bu durumda bile gucu yetmiyorsa konu sahibinin
Nasil bir gucle saldiriyor ki bu adam istegini gerceklestirebiliyor.
Buna sadece tecavuz diyebiliriz.
Konu da cok oturmadi ya. Neyse diyeyim ben.
Bende sana katildim aslinda ama
Konuya bir daha baktim
Engel olamiyorum gucum yetmiyor demis.
Fiziksel direnme var gibi.
Anal pozisyonda teknik anlamda direnc gostermek icin en kolay pozisyonlardan biri aslinda.
Dusunsenize 2 bacak gucu 2 kol gucuyle
direnen birine anal olarak tecavuz etmek cok cok zordur.
Bu durumda bile gucu yetmiyorsa konu sahibinin
Nasil bir gucle saldiriyor ki bu adam istegini gerceklestirebiliyor.
Buna sadece tecavuz diyebiliriz.
Konu da cok oturmadi ya. Neyse diyeyim ben.
Partneri istemediği şekilde ilişkiye giriyorsa bu tecavüzdür. Aması yoktur.
Siz degilsiniz size uzuluyorum. Cocugunuz icin yaniyorum..Midenizi bulandıran nedir
Sizi anlıyorum aslına bakarsanız,siz muhtemelen benim anladığım şekilde anlamadınız olayı,ama konu sahibini anlayamıyorum. Bakın yalvarıyor anala dönüyor ilişki dese,ikna ediyor diyeceğiz ama buradaki detay şu,ilk sayfalarda biri sormuş itemediniz mi,kalkamadınız mı vb bir soru,konu sahibi yapabilsem yapardım demiş,hatta birini terslemiş zorla yapıyor arkadaşım diye konu sahibi.Valla o kadar detay bilemem.
Kadın bir kere dinen vicdan azabı duyuyor hazırlasa ne olur.
Kafasında bunlar varken hazırlasa da hazır olamaz ki..
Ettim bir hata alıştırdım alıştırmaz olaydım.
Nasıl düzelecek derdine düşmüş.
Valla o kadar detay bilemem.
Kadın bir kere dinen vicdan azabı duyuyor hazırlasa ne olur.
Kafasında bunlar varken hazırlasa da hazır olamaz ki..
Ettim bir hata alıştırdım alıştırmaz olaydım.
Nasıl düzelecek derdine düşmüş.
Ben de bir anneyim. Ve inanin hayretler icindeyim. Kizim boyle bir ogrermene dusse bir sikintiya ugrasa. Kizi suclayacak akil sinirlarim disinda..Allahim evlatlarimizi gorunur gorunmez tum kotuluklerden korusun.Benim cocugumdan böyle iğrenç düşünceli eğitimciler uzak dursun tek isteğim o
Esinin, konu sahibinin elini kolunu tutup, zorla aglata bagira iliski yasadigini sanmiyorum. Konu sahibinin yorumlari ve tavrindan, esini anlatisindan belli boyle olmadigi.
.
Cok yanlis dusunuyorsunuz
Esimle bile isteye sevistim diyelim , ertesi gun canim istemiyor ama kocam zorla sevisiyor anali falan bosverin normal sevismeden bahsediyorum bu tecavuzdur
Dun istedim diye hergun istemek zorunda degilim , ben istemiyorsam olmaz o is nokta
Yapmayin ne olur yahu bunu soylemekten nefret ediyorum ama gercekten egitimci kisiliginize yakismiyor
Istenmeyen zorla yapilan her iliski tecavuzdur , illa fiziksel siddet sart degil bunun icin
Konu sahibi iatemedigi halde kocasi iliskiye giriyor bunun adi tecavuzden baska birsey degil
Benim cocugumdan böyle iğrenç düşünceli eğitimciler uzak dursun tek isteğim o[/QUOT
Çok büyük konuşuyorsunuz çok
Ayrıca konu sahibine çok yükleniyorsunuz
Kadın ben suçsuzum demiyor ki mevcut durumu nasıl düzeltirim diyot
AminBen de bir anneyim. Ve inanin hayretler icindeyim. Kizim boyle bir ogrermene dusse bir sikintiya ugrasa. Kizi suclayacak akil sinirlarim disinda..Allahim evlatlarimizi gorunur gorunmez tum kotuluklerden korusun.