- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Arkadaşım başta normal başlıyor öpüşme sevişme falan sonra karnımın üstüne baskı yapmamak için bu yan çeviriyor beni açık açık anlattırıyorsunuz ya, yan çevirip o şekilde arkadan değil yine olması gereken yerden olacakken bu birden yön değiştiriyor ben sırt üstü yatıp tamam hadi üstüme gel diyorum bu tutuo tekrar yan çevirio tamam yapmycam dio dönüyrm zaten bi hamleyle çevirip üstüme çıkıyor ben tepiniyorum altında ypma istemyrm dyrm orda yalvarmaya başlyr nolur son kez şöyle byle adam sürtünmeye başlıo ben çırpınıyorum orda zaten kayganlştrcı kullandgmz için onun etksyle onun için çokta zor olmuo ama ben istemediğimden kendimi kastgmdan canım acıyor ve adam üstme yattgı için elimi kolumu kullanmam çok zor ki o anki korkyla sıkıntyla sadece nefes alablmenin derdine düşüyrm ve yapma diyorum sadece oda yalvara yalvara zorlaya zorlaya işini görüyor, bi daha nasıl oluo diye sormayın
Evet kesinlikle böyle başta müsade ederek ben sebep oldum ama sonra istemedim pişman oldum şimdide istemiyorum dememe ragmen önüne geçemiyorum ya nolurlarla pes ettiriyor yada zorluyor
aynı şeyleri yazmaktan o kadar yoruldumki sırtımın agrısından ölüyorum koltuga kıvrılıp yattım uyumak istiyorum sadece, derdimi anlayıp destek olan arkadaşlardan Allah razı olsun asıp kesenlerde saolsun ne deyim
Anal seks sapiklik degil bana gorede.benim eski esim inanc vs der istemezdi ben zorlardim.simdi ki esim olacak insanlada ben istediğimi soyledim o da deneyelim ve arada uygular olduk.benim tabularima aykiri degil mesela.Anal isteyen her erkek gay olmuyor evet.
Gay olabilir deyin bari.
Bir site var vereyim de anal seks ne kadar yaygın karşı cinsler arasında okuyun.
Gaylik dışında da yaygınlığını görün, bilgilenin de kesin kesin tanı koymayın yani komik oluyor da..
Anal isteyen her erkek gay olmuyor evet.
Gay olabilir deyin bari.
Bir site var vereyim de anal seks ne kadar yaygın karşı cinsler arasında okuyun.
Gaylik dışında da yaygınlığını görün, bilgilenin de kesin kesin tanı koymayın yani komik oluyor da..
Ee ozaman baslamayacaksiniz hic. Istemediginiz seyleri yapan adama tekrar tekrar firsat veriyorsunuz. Beni boyle bir duruma sokan adamla yataga girip o duruma gelemezdim. Aklimdan cikmazdi herhalde yaptigi. Sizde ilgincsiniz
Arkadaşım başta normal başlıyor öpüşme sevişme falan sonra karnımın üstüne baskı yapmamak için bu yan çeviriyor beni açık açık anlattırıyorsunuz ya, yan çevirip o şekilde arkadan değil yine olması gereken yerden olacakken bu birden yön değiştiriyor ben sırt üstü yatıp tamam hadi üstüme gel diyorum bu tutuo tekrar yan çevirio tamam yapmycam dio dönüyrm zaten bi hamleyle çevirip üstüme çıkıyor ben tepiniyorum altında ypma istemyrm dyrm orda yalvarmaya başlyr nolur son kez şöyle byle adam sürtünmeye başlıo ben çırpınıyorum orda zaten kayganlştrcı kullandgmz için onun etksyle onun için çokta zor olmuo ama ben istemediğimden kendimi kastgmdan canım acıyor ve adam üstme yattgı için elimi kolumu kullanmam çok zor ki o anki korkyla sıkıntyla sadece nefes alablmenin derdine düşüyrm ve yapma diyorum sadece oda yalvara yalvara zorlaya zorlaya işini görüyor, bi daha nasıl oluo diye sormayın
Anal seks sapiklik degil bana gorede.benim eski esim inanc vs der istemezdi ben zorlardim.simdi ki esim olacak insanlada ben istediğimi soyledim o da deneyelim ve arada uygular olduk.benim tabularima aykiri degil mesela.
Nasil keyif alinir diyenler dinen haram diyenler hepsinede saygim sonsuz.yapmasinlar.
Konu sahibininde ilk mesajlari kendide istiyor fakat sonra istemiyor gibi bir karmasaydi.
Son mesaji ise ben nefes almaya çalışıyorum sadece elim kolum hareket edemiyor seklinde ilerledi.evet bu tecavuz.
Ben opusmek istemezsem opusmem.sevismek istemezsem sevismem.elimi kolumu hareket edemeyecegim duruma getirirse biri bu yaptigina musade etmem yaninda durmam.
Bu curetti ben vermisim gibi bir sey soz konusu olamaz ki.
Konu sahibide tam emin degil yasadiklarindan sanirim
Bunu birçok kişiden duydum sonu ciddi yaralar ve kadının aldığı sağlıken büyük zarar canım Allah yardımcın olsun cidden çok üzüldüm ama eşini uyar kararlılığını söyle bunu devam ettirirsen seni bırakırım de kaybetme korkusu bassın her yanınıKızlar slm, konu başlığına ne yazacağımı bilemedim çok zor, utanarak yazıyorum gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok özür dileyerek anlatıyorum;
Yaklaşık 4 aylık hamileyim ilk üç ay falan düşük riski oldugu için drum ilişkiyi yasaklamıştı bu süre zarfında eşimin zorlamasıyla bi iki kez anal ilişki oldu, çok iğrenç olduğunu çok günah oldugunu biliyorum aşırı derecede vicdan azabıda duyuyorum neyse şimdi yasak kalktı ama eşim her seferinde söylediğim şeyi istiyor, kendide sonrasında her seferinde köpek gibi pişman oluyorum ama engel olamyrm diyor, bi daha istediğimde engel ol diyor ama olamıyorum gücüm yetmiyor resmen tecavüze ugramış gibi hissediyorum, az öncede aynı şey oldu aglaya aglaya kalktım yataktan özür dilio söz yapmycam dio ama daha öncede duydum bunları yine zorlycak, artık midem bulanıyor bana dokunsun istemiyorum bi yandan Allah katında girdiğim günah
Çok özür diliyorum böyle iğrenç bi konu açtığım için ama içimi dökmek sizlerdende öneri almak istedim bu arada öncesinde bebekten önce yani hiç böyle bi istegi yoktu yasakla başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?