Çok utanıyorum

Zorluyor arkadaşım zorluyor !

Arkadaşım zorla diyorum işte zorladan ne anlıosun demekki tekmede sallayamıyorum başka bişeyde!

Gördü canım..bundan sonra öyle olacak zaten hele bi yeltensin bakalım hayvan
Bakın nomunomuchua
Bunlar konu sahibinin mesajları. Konu sahibini suçlamak değil amacım ,ama hep bu tarz yazdı ilk sayfalarda. Geri döndüm baktım ben mi boş yere delirdim diye ama yok. Yazdıkları gayet net.
Hayvan kelimesini bile doğru hatırlamışım bakın.

Kayganlastiriciyla filan tabiiki kolay olur ama herif sadece dusmus kendi s.kinin keyfine.. karisini cocugunu dusunur mu boyle pislik? Ya cocuga bi zarar gelse siz oyle tepinirken??

İğrenç!!! Resmen tecavüz bu

Sayenizde bu gece ufkum genişledi valla bi ilişkinin tecavüz sayılması için bi kere istekle yapılmamış olması gerektiğini ve içinde fiziksel zorlama ve şiddet olması gerektiğini anladım.Yoksa sadece "hayır" dedikten sonra gelen zorlamanın bi ilişkinin tecavüz sayılması için yeterli olmadığını da gördüm birçok kişi için.Yazık, kadınlar olarak çok zavallı durumdayız...

al işte bu tecavüz değilde ney?? korkunç bişey korkunç hamile kadına bu yapılır mı hiçbir kadına yapılmaz bu iğrençlik !!!

konu sahibi duzeldi düzeldi düzelmedi bas tekmeyi hamile halinle sana. bunu yapan doğumdan sonra lohusayken yada normal zamanda neler yapar ?? düşünmek bile istemiyorum ben. inan istemiyorum.

Mesela burda esine basta evet demis sonra istememe hakki yoktur, bu tecavuz degildir zihniyetiyle; gece 12 de mini etekle disardaydi beni tahrik etti diyerek tecavüzu mesrulastiran zihniyet ayni.
Bu dusunceyi savunan kadin arkadasim, bir gun bir yerde herhangi bir hareketinle adamin tekini tahrik ederek tecavuze ugrarsan biz yine seni savunacagiz ama merak etme. Bizim icin hicbir bekar/evli, tahrik eden/etmeyen kadin/erkek herhangi bir sebeple tecavüzü hak etmez çünkü.

Anal ilişkide bulunan bunu zorla olsa bile elde etmeye çalışana gay dedik diye hakaret ettiniz diyen sen mi normallestirmiyor savunmuyorsun. Sivrilme çaban igrenc düzeylere variyor. Başka konularda deneseydin keşke bunu.
Bırak ya kadına direkt psikolojik baskı yapan senin yüzünden kocan böyle diyen biri hiç baskıdan falan bahsetmeyecek azıcık susacak utanacak ben ne diyorum diye

Uyuyamayanguzelll İnanın son mesajınızı okurken gözlerimden yaş geldi... Hamile karısına tecavüz ediyor, midesiz pislik... Eğer ki bir şans daha verecekseniz kesinlikle, çok çok çok net bir şekilde tekrarında boşanacağınızı söyleyin. Olursa da boşanın. İlk defa birine bunu yazıyorum..

bütün sayfalarda buna cevap aradım yok..
aklım kesmedi ama neyse diyeyim bende..

Riskli gebelik,
annenin neredeyse asla yorulmayacagi bildigin kan verme pozisyonu yasak
Ama bunlar anal yapiyorlar.
Ki ne kadar sarsici bir eylem oldugunu sanirim herkes ön gorebiliyordur
Sarsintiyi gectim
Bu kadin hamileyken gucunun yetmeyecegi kadar nasil direnebiliyor?
Hadi direniyor diyelim, yaw siz riskli diye hak yolunu birakip b*k yolunu denemediniz mi.
Eee. Bebegin sagligi bu isin neresinde kaldi o zaman?
Demek ki risk misk hikaye.

Neyse diyelim evet biz :)

Konu sahibinin yazdigi son mesaj , bu tecavuzdur
Lutfen kocanizi karsiniza alip konusun , madem bosanmam diyorsunuz , bari konusun ki tekrar yasamayin hatta bir sure hix iliskiye falan girmeyin
Sevismeyince ölmez merak etmeyin , su anda siz ve bebeginiz cok onemli

Kan beynime çıktı hamile karısına gücünü kullanıp tecavüz ediyor baygınlık geldi şuan bana acaip üzüldüm

Anal ilişkide bulunan bunu zorla olsa bile elde etmeye çalışana gay dedik diye hakaret ettiniz diyen sen mi normallestirmiyor savunmuyorsun. Sivrilme çaban igrenc düzeylere variyor. Başka konularda deneseydin keşke bunu.

Anal isteyen her erkek gay olmuyor evet.
Gay olabilir deyin bari.
Bir site var vereyim de anal seks ne kadar yaygın karşı cinsler arasında okuyun.
Gaylik dışında da yaygınlığını görün, bilgilenin de kesin kesin tanı koymayın yani komik oluyor da..

Kim ne derse desin hata sizde!
Bir kere istedi kıramadım diye bişey mı olur? İkiniz de tutarsızsınız. Sen başta çocuğunu düşüneceksin.
Bir kadın buna tepki vermiyorsa istemediği halde o koca denilen kişi herşey yapar. Herşey beklenir ondan. Yazık gerçekten....

Ve konu sahibi ben sizi anliyorum. Esinizi su anda savunabilmenizi, utanmanizi ve uzulmenizi hepsini anliyorum. Zamanla bu duygularınızdan arinip umarim o mahluktan nefret edersiniz. Boşanmanızı temenni ediyorum. Yasadiginiz cok zor. Cok iğrenç. Bu platformda bosanmasini boyle gonulden istedigim baska kimse olmamisti. Umarim bu isin icinden cikabilirsiniz.

oha ..
şimdi taşlar oturdu.
ve evet resmen tecavüze uğramışsınız hemde güvenip hayatı paylaşmaya karar verdiğiniz adam tarafından..
4 yaşındaki çocuğa tecavüz ettikten sonra öldüren pislikte ağlıyordu tv de.

Evet olabilir tabi.
Konuyu acarken yazdiklariyla
Ara satirlarda yazdiklari
Ortusmuyor.
Cok fazla tutarsizlik var.
Bazi seyler oturmayinca sorgulama ihtiyaci hissediyorsun ama saat gec oldu
Ugrasamicam

Ee ozaman baslamayacaksiniz hic. Istemediginiz seyleri yapan adama tekrar tekrar firsat veriyorsunuz. Beni boyle bir duruma sokan adamla yataga girip o duruma gelemezdim. Aklimdan cikmazdi herhalde yaptigi. Sizde ilgincsiniz

Bildiğin tecavüze uğruyorsun arkadaşım sen. İlla tanımadığın biri yapınca tecavüz olmuyor, evlilik içi tecavüz de var. İstemiyorsun ve istemediğin halde seni buna zorluyorsa tecavüz bu, cinsel ve psikolojik şiddetin alasını görüyorsun. Yani kimi erkeklerde de iğrenerek söylüyorum bunu tecavüz fantezisi var, eşinin ağzını kapatarak işini gören biliyorum. Ha bir de yanlış anlamayın ama istemediğiniz halde yalvara yalvara anal seks istemesi homoseksüel ilişkiler falan denediğini düşündürtüyor bana inatla bundan zevk aldığına göre. Travestilere falan gidiyor olabilir sizden gizli.

Kayganlastiriciyla filan tabiiki kolay olur ama herif sadece dusmus kendi s.kinin keyfine.. karisini cocugunu dusunur mu boyle pislik? Ya cocuga bi zarar gelse siz oyle tepinirken??

İğrenç!!! Resmen tecavüz bu

+5000000000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…