Çok utanıyorum

Gordugunuz muameleye bakin. Tecavuze ugruyorsunuz. Adi koca olunca mubah mi oluyor bu? Yaziklar olsun ona adam diyene. Bosanin ve sikayetci olun.

O anda farklı biri olduğu kesin
Tekrarlarsam bana engel ol dediğine göre..

Çok üzüldüm gerçekten senin için.
Hamile halinle yaşadığın travma ne kadar büyük.

Eşin sana ne yaptığının farkında değil bence bu net!

Yuh hamile karisina tecavuz eden pislik
Siz bu adamdan bide coxuk yaptiniz
Bravo
Arkadasim git suc duyurusunda bulun deli misin nasil dayaniyorsun boyle bir seye

Ah o herifi benim elime verecekler o pislik bilmemnesinden tavana asmazsam ne oluyum

Karşılıklı isteseydiniz sorun yok ama resmen zorla oluyor diyorsun
Bi iki kez ben izin verdim ondan sonra bende istiyorum sandı ama ilişki esnasında ben onu yapmaya yeltenince zaten açıkça söylüyorum istemiyorum canım acıyor vs yalvarıyor nolur söz bu son diye hayır dedikçe zorluyor yazarken çok utanyrm kusura bakmayın lütfen ama durum böyle işte bittikten sonra yine naptım ben diyor

Karşılıklı isteseydiniz sorun yok ama resmen zorla oluyor diyorsun
Bi iki kez ben izin verdim ondan sonra bende istiyorum sandı ama ilişki esnasında ben onu yapmaya yeltenince zaten açıkça söylüyorum istemiyorum canım acıyor vs yalvarıyor nolur söz bu son diye hayır dedikçe zorluyor yazarken çok utanyrm kusura bakmayın lütfen ama durum böyle işte bittikten sonra yine naptım ben diyor

Ya zaten bebek için 3 ay dayanamayan heriften bi b.k olmaz

Esin baya inanacsms hadi onu gectim karninda bebegini tasiyosun agzima cok laf geldi susuyorumm arkadslarin dedigi gibi hakime ayakkabiyi al ters cevir goster aninda bosar seni ustunede yer tazminati onu gecttim arti tecavuz cezasi... bir daha yaparsa evi terk et bunuda ona soyle ve bosann

Arkadaşım sen olaya içerden baktığın için durumunuzun vehametini anlayamıyorsun sanırım.

Hayır istemiyorum de gitsin ne hali varsa görsün.

Midemi bulandırdı bu adam ya!
Bakın anal ilişkiyi siz de eşiniz de tercih edebilir ona lafım yok ama iş tecavüze kadar gidiyorsa canınızı bile bile yakıyorsa kendi zevki için bir kez daha düşünün siz bu işi! Hoş adamın sapık kimliği hamilelikle ortaya çıkmış ne acı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…