- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Bir tanıdığım bu yüzden ameliyat oldu kocasi yıllarca zorlamış sonunda boşandı zatenKızlar slm, konu başlığına ne yazacağımı bilemedim çok zor, utanarak yazıyorum gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok özür dileyerek anlatıyorum;
Yaklaşık 4 aylık hamileyim ilk üç ay falan düşük riski oldugu için drum ilişkiyi yasaklamıştı bu süre zarfında eşimin zorlamasıyla bi iki kez anal ilişki oldu, çok iğrenç olduğunu çok günah oldugunu biliyorum aşırı derecede vicdan azabıda duyuyorum neyse şimdi yasak kalktı ama eşim her seferinde söylediğim şeyi istiyor, kendide sonrasında her seferinde köpek gibi pişman oluyorum ama engel olamyrm diyor, bi daha istediğimde engel ol diyor ama olamıyorum gücüm yetmiyor resmen tecavüze ugramış gibi hissediyorum, az öncede aynı şey oldu aglaya aglaya kalktım yataktan özür dilio söz yapmycam dio ama daha öncede duydum bunları yine zorlycak, artık midem bulanıyor bana dokunsun istemiyorum bi yandan Allah katında girdiğim günah
Çok özür diliyorum böyle iğrenç bi konu açtığım için ama içimi dökmek sizlerdende öneri almak istedim bu arada öncesinde bebekten önce yani hiç böyle bi istegi yoktu yasakla başladı
Bu anlattıklarınızın hepsini çok iyi biliyorum oda biliyor ama işte nasıl bişeyse artık gözü dönüyor adamın o anda, çektiğim acı bi yana bebegime zarar gelcek endişesi bi yandan dini boyutu dediğiniz gibi çok vicdan azabı duyuyorum ama daha net bi şekilde konşcam ona ragmen zorlarsa boşanmaktan başka çarem kalmıyor sanırımDini boyutu haram biliyorsunuz ama nefs cok fena.
Iliski aninda gozu gormuyor fakat insan esi hayir derken hala bunu nasil yapabilir. Evladini dusunmeyen biri!
Analda sinir uclari cok fazla oldugundan vanijal yoldan daha fazla zevk aldigi icin israr ediyor sanirim ama cok riskli.
Hastaligi mikrobu gectim
Karsi koymaniza ragmen tecavuz ediyor hamile esine !
Mide bulandirici. Ve gebesiniz nasil idrar kacirma sorununuz varsa gebelikten bu ters iliskiden dolayi buyuk tuvaletinizi tutamayacak duruma gelebilirsiniz .
Bunun da bilincinde misiniz?
Canininiz yanmasi da cabasi.
Riskleri de bonusu.
Adi pis tecavuzcu!
Bi cinnete bakar.
Yaziklar olsun ya.
Siz bebeginizin en guzel heyecanlarini yasayacakken size bunlari yasatiyor.
Evladiniz da sizin stresinizi hissedip icerde geriliyor.
Bunu kendinize de evladiniza da yaptirmayin.
Çüş ya doktor iliski yasak dediyse bu anal ilişkiye izin mi vermek oluyor? Düşük riski varsa anal iliskide de bebegin hayatini riske atiyorsunuz. Üstelik sen o bebege ne zorluklarla sahip oldun ben sahidim. Uckuruna sahip cikamayacaktiysa ne diye baba olmayi kabil etti o zaman?
Evet canım iki yıldan sonra tedaviyle oldu evin içinde görsen üstüme titrio hiç bi iş yaptrmaz kendi yapar ödü patlıo bişey olcak diye ama böyle bi şey çıkardı işte, ben netten araştırıp göndereyim kendisinede okusun korksun biraz bide güzelce açık açık konuşayım inşallah düzelir
Haklısınız çok pişmanım zaten izin verdiğim için ama oldu işteHatanın en büyüğü sizde. Neden böyle bir şeye izin verdiniz? Doktor ilişki yasak demiş arkadan serbest mi demiş?
Ayrıca asla ama asla bu adam artık analdan başkasını istemez. Pişmanmış, hayır yaptıktan sonra pişman olsa ne yazar anlamadım? Bir insan eğer nefsine hakim olmayı bilmiyorsa ben o insandan çok korkarım Ve her şeyi beklerim.
Sen istemezsen döver bile seni, anal yapanlar böyledir çünkü bir kaç tanıdığım vardı en sonunda boşandılar!
Yazık, bebeğe yazık olmuş!
Bakın anal istediği zaman hayvani dürtüleri ortaya çıkıyor ya hah o an ailenizi çağırın gerekirse yoksa düzelmez.Haklısınız çok pişmanım zaten izin verdiğim için ama oldu işte
Umarım söylediklerinizi yaşamam !
Arkadaşım zorla diyorum işte zorladan ne anlıosun demekki tekmede sallayamıyorum başka bişeyde!Nasıl zorla oluyor anlamadım ki, tekme de mi sallayamıyorsunuz?
Tekrar neden ilişkiye giriyorsunuz o zaman?Arkadaşım zorla diyorum işte zorladan ne anlıosun demekki tekmede sallayamıyorum başka bişeyde!
Sözler veriyor ağlıyor sızlıyor özür diliyor tamam diyorum düzeldi daha yapmaz ama yokTekrar neden ilişkiye giriyorsunuz o zaman?
Yapmayın Allah aşkına, sizi hiçe sayan adama(!) boyun eğiyorsunuz.
Kendime hakim olamadım diye bir şey olabilir mi ya?
AminNe rezil bir kocanız var. Homoseksüel hem de o kadar bastırmış ki bunu zorla size yapıyor. Sapıklık seviyesinde yaşıyor bunu. Allah ıslah etsin.
Gördü canım..bundan sonra öyle olacak zaten hele bi yeltensin bakalım hayvanAğlaya ağlaya kalktığını gördü dimi?
Bugüne kadarkiler için hadi şeytana uydu nefisti carttı curttu diyorum.
Seni böyle perişan gördükten sonra yine isteyecek diline alacak olursa eğer
kimse bana o adamın sevgisini anlatmasın.
Sen o dili keser misin ne yaparsın bilmem.
Tepkin çok ağır olsun.
Böyle istemediğin şeye boyun eğe eğe..
Midem almıyor diyorsun bu evlilik biter demedi deme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?