Çok üzgünüm.

Ben bu kadar olduğunu bilsem kaçardım zaten komu spotu yapıcam birgün burdan evlenecek olanlar kızlarımıza gerçekten anneye babaya kardeşe bu kadar düşkün eşlerle evli olmak için taş olmak gerek tecrübeyle sabit maalesef

Estağfirullah ne kusru:)

Benim de gözlemlediğim bir durum o iyiye kötü,kötüye iyi denk geliyor. Tam tersi mucize gibi bin yılda bir görülüyor;büyüklerimizin ettiği "allah iyi insanlarla karşılaştırsın" duası ne kadar önemliymiş :)

@GangstaWalk hanımın bahsettiği hak edene iyi olma düsturu bende çok geç gelişti; bu farkındalıktan öncesini kocaman bir enayilik olarak görüyorum

İnsanoğlu zor ve karmaşık bir canlı vesselam; Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi

Amin...enayilik demeyin ya iyi bir insan olduğunuz için öyle davranmışsınız bence ama bir yerden sonra hayat bizi hakedene kötü olmaya zorluyor ben daha oraya gelemedim şuan rabbime havale edip susuyorum ama ileride bende kısasa kısas diyeceğim sanırım demin arkadaşla konuştuğumuz gibi

Hepsine katılıyorumda,
Şu annene anlat diye kızı niye fiştekliyorsunuz ?
İnsanlık hali yengenin ilk hatasında hemen niye araları bozulsun ailecek belki başka bi derdi var. ?
Not : Sinsi yorum direk sana degil genel olarak fiştekliyen herkese

Şu konuda dahi sevgi kelebekleri var ya şaşırmamak elde değil.

Gelinle empati yapıp, yok sen ses çıkarma, belki iyi gününde değildir, yok daha çok ezil, görümce değil misin sen geline paspas ol mihvali yorumlar yapmışlar, kendi başlarına gelse ortalığı ayağa kaldırırlar halbuki. Aynı konuyu gelin açsa görümce bana bunu yaptı diye savaş baltaları havada uçuşurdu kesin. Kk daki bu ikiyüzlülüğü sevmiyorum.

Konu sahibi umarım evine dönmüşsündür, sakinliğine hayran kaldım, ben olsam taş üstünde taş bırakmazdım sanırım.

Yengenizin tavri hos olmamis kendi kardesi gelse Boyle davranilmasini istemezdi..Malesef tartismayi duydugunuzu ve cok uzuldugunuzu gitmek istediginizi soyleyin ve gidin boylece gelin hanim eve misafir geldiginde nasil davranmasi gerektigini ogrensin.. Uzerini orterseniz Ayni sekilde anneniz babaniz geldiginde de ayni durumlar yasanabilir

Bence eve bile hic gitme kusura bakma sana blyke yaziyorum fakat yengen de baya bi kapris yapmis ama kemdi ailesine gelince dut yemis bülbüle dönüyodur abin iyi yapio ben inadina giderdim yengen haksiz siz haklisiniz . Daha 2 sene evliler siz ilk defa kalmaya gidiorsunuz duydugunuz seye bakin inadina kal kiz görsün bakalm el mi yaman bel mi yaman

Ben olsam kalmam.
Dön evine bence.
Abinede dönerken soyle.
Rahatsız ettim karını de.
Annenede yengenin tavırlarını anlat.
Gitme bir daha.

Sakın gaza gelme:) duymamış gibi ol ve yengene iyi davran o utansın. İyi ki geldi dedirt kendine. Seni aralarındaki muhabbet illendirmez. Yengen senin için erken işten cıkmış o davet etmiş. Belli ki sen gelmeden bi gerginlik oldu.

ahh ahh ben o yüzden korkuyorum valla..
abime evlendiğinden beri pek gitmedim rahatsiz olmasin..
korkuyorum. bende evliyim çocuğum var niye gelmiyorsun diyip duruyo bnde aralarinda huzursuz çikarmasini istemiyorum..
sende bi daha gitmezsin canim.. rahat huzurlu olsun.

hiç kimse üçüncü sahiş istemez..
keşke tek degil de anneni de alsaydin.
üçüncü sahiş ara bozucu oluyor. o yüzden tek gitmeyin bence :)

insanoğlu nankördü hangi yenge nankörsüzlük yapar... her yenge yapıyo bu tür konularda okuyorum biliorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…