- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 632
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
1 ay oldu gideli dehb icib gitmistim derste uyuyordum sokaga cikamazdim cok korkaktim bu sebeple gittimAcil şifalar diliyorum öncelikle. Ne zamandır gidiyorsunuz psikiyatriye. Teşhis yeni mi koyuldu. Hangi şikayetle gitmiştiniz?
ılac vermıs ya ıste bas ederken o yardımcı olacak sızeBugun cok kotu bir sey oldu psikiyatrime kontrol icin gittim neyim var diye sordum ayristirilmis kisilik bozuklugu dehb psikoz okb anksiyete dedi dunyam basima yikildi ilacimin dozu artti ben napicam nasil bas edecegim
1 ay oldu gideli dehb icib gitmistim derste uyuyordum sokaga cikamazdim cok korkaktim bu sebeple gittim
Kan testi istedi sorular sorduNe tür testler yaptı bu teşhis için bilmediğimden soruyorum. Bundan sonra nasıl bir yol izleyecekmişsiniz aydınlattı mı sizi?
Oburlerini biliyodum kisilik bozuklugu deyince dunyam basima yikilsiılac vermıs ya ıste bas ederken o yardımcı olacak sıze
gecmıs olsun hepsı duzelır atlatılır tedavısı olmayan hastalık degıl
yok yıkılmasın hepsı yavasca zamanla hallolacak ustesınden gelınecek seylerOburlerini biliyodum kisilik bozuklugu deyince dunyam basima yikilsi
Caresiz degil dedim ki hep ilac mi kullanicam evet dediÇaresiz bi hastalık mı düzelmezmiymiş hiç bi zaman ?
ilaç vermiş o sizi düzeltecektir zamanla ama genellikle psikolojik olan şeylerde biraz insanın elinde.. korkuların üstüne gitmelisin.. mesela doktor sana böyle demiş diye üzülmek yerine kafana takmamaya çalış.. kendine meşgale bul... diren.. yani kendi kendinle savaşman gerekiyor cnmBugun cok kotu bir sey oldu psikiyatrime kontrol icin gittim neyim var diye sordum ayristirilmis kisilik bozuklugu dehb psikoz okb anksiyete dedi dunyam basima yikildi ilacimin dozu artti ben napicam nasil bas edecegim
Insallah duzelmek istiyorumilaç vermiş o sizi düzeltecektir zamanla ama genellikle psikolojik olan şeylerde biraz insanın elinde.. korkuların üstüne gitmelisin.. mesela doktor sana böyle demiş diye üzülmek yerine kafana takmamaya çalış.. kendine meşgale bul... diren.. yani kendi kendinle savaşman gerekiyor cnm
düzeltmek istiyorum değil.. düzeltecem demen lazm.. ama bunu bize değil kendine inanarak demen lazım.. başarırsın.. insanlar ne hastalıklar yeniyor.. kanserle savaşıyor mücadeleyi brakmıor.. sende bırakma.. korkularının üzerine git.. yaparsın... bol şansInsallah duzelmek istiyorum
Kan testi istedi sorular sordu
Normali çoklu kişilik bozukluğudur bende hiç böyle bir sey duymadim.ayristirilmis kisilik bozuklugu neymis netten baktim ama bununla ilgili hic bir sey yok
Psikologlar genelde tanılarını söylemez ama pskiyatr söylüyor demek ki. Fakat söylemesi seni daha çok panik etmiş ve hastalığını olumsuz etkilemiş.Bugun cok kotu bir sey oldu psikiyatrime kontrol icin gittim neyim var diye sordum ayristirilmis kisilik bozuklugu dehb psikoz okb anksiyete dedi dunyam basima yikildi ilacimin dozu artti ben napicam nasil bas edecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?