Çok üzgününüm gerçekten

Amour6

Yaşantılar tecrübe ve sabır gerektirir...
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
111
43
18
Merhaba 10 aylık bir oğlum var her anne gibi onun için canımı veririm onu herşeyden herkesten çok seviyorum asıl mesele gün boyu oğluma bakan sürekli benim başka kimse yok ailem il dışın da kayinvalidem çalışıyor eşim akşam saati geliyor gorumceler uzakta oturuyor oğlum kayinvalideme daha düşkün onu hiç görmemesine rağmen benden ona gidiyor onun arkasından ağlıyor ve hatta bu bir kaç gündür aynı saatte uyuyan çocuk uyumaz oldu benim yanımda durmuyor sanki ben ona çok kötü davranıyorum gibi benden kaçıyor kucağıma gelmiyor hemen babaannesinin kucağına atılıyor tabiki gider oynar sever babaannesi sonuçta ama takıldığım bu değil benden neden gidiyor beni neden istemiyor herşeyi ile ilgilenen ben neden yani neden ve benim hic arkadasim yok yanimda olanim yok eşimin yeri ayrı ama herkes gibi benimde arkadaşım olsun derdimi paylaşayım öyle biri yok bu nedenden dolayı bir tek yanimda olan bana gelen beni seven oydu mutlu olma nedenim ama çok değişti çok üzülüyorum hatta ağladım onu çok seviyorum ama o benden kaçıyor henüz dişide çıkmadı onun huzursuzlugudur diyorum ama bir çocuk anneye sığınır ama o benden kaçıyor ne yapmam lazım bu tür olayı yaşayan anneler yardımcı olur musunuz?

Bende aynen sizin gibi tek bakiyorum ailem uzakta yanliz basimayim hafta sonlari esim ben oglum cikariz disari sadece boyle bir hayat yani:) oglumda evde surekli beni gordugunden annem geldiginde yuzume bakmaz onlarda degisik yuzlere ihtiyac duyuyor sizden kaciyor veya sevmiyor degil yani uzulmeyin

Üzülmeyin birgün bunları gülerek hatırlayacaksınız
Bu kadar çok gerilir üzülürseniz bunun için sebep ararsanız
Üzüntünüz hiç bitmez çünkü sürekli üzülmek için bir sebep bulacaksız ve bu çocuğu böyle çok zor büyütürsünüz

Canim senin bu kaygilarini cok iyi anliyorum,bebek bile.olsa kaygilarini ona hissettirmissin ve o da tecrubeli oldugu icin kayinvalidene guven duymus cocuklar guvendigi kucaga gider ,kaygilarini ,mutsuzlugunu bebegine hissettirme olurmu? Bende yasadim babasina giderdi hep benden cok uzulurdum.Yapayalnizdim senin gibi,Agladiginda agliyodum bende bazen hissediyodu guvenmiyodu belkide ic sesi bu ne bicim anne bebek gibimi diyodu :) ama 2. De tecrubelendim ve bebegim benden baskasina gitmedi guven duydu bana .Vardir bu tezi baska yoranlar benim boyle gecti..

Sürekli yalnız kaldığınızdan yeni bir yüz iyi geliyordur, babaannesi şeker.. vs daha çok alıyordur. Onu mutlaka cezbeden şeyler buluyordur.
Ama annedense, başkalarının yanını tercih ediyorsa daha detaylı araştırın. Yaşı çok minnak daha. Çok anlamlandırmamak lazım aslında.

Çocuğum yok tecrube sahibi değilim ama 10 aylık bebeğin politik davranacağını sanmıyorumbebek o daha ,
2- 3 yaşında olsa belki ama etki altında kalacak yaşta değil .üzülmeyin .

Canim hiç üzülme, sosyal bir çocuk demek ki..
Oğlum da öyleydi.
Hala da bana düşkün, yapışık yada çok bağlı değildir, ama severiz de birbirimizi

Anneanne ve dedesiyle kaldığı zaman bizi arar, gelmeyin der telefondan
Ne geliyor musunuz diye aglar
Biz gelince anneane ve dede gideceği için..

Evde senden başkasını görmediği için öyle oluyor.
Oğlum 39 aylık, doğduğundan beridir ben bakarım, ama sorsan babaya daha düşkün gibi.
Bende hiç öyle erke çocuğu anneye aşık olur gibi birşey yaşamadım henüz.
Hatta daha dün, gel annem sarılayım dedim de, git kendine sarıl dedi bana sıpa, hemde durduk yere

Bazı sabahlar da, ışığım, güneşim, annnemm diye öperek kaldirir.
Normal yani , takma kafana

Ya na bileyim bende kıskançlığa var ben istiyorum ki benden kimseye öyle hemen gitmesin bana ihtiyaç duysun hep bana gelsin çok mu bencilce bilmiyorum ama onu çok sevdiğim için üzülüyorum

Çok tatlısınız ya

Sadece farklı bir insan gelince keşfetmek istiyordur,

Endişe etmeyin.

Birkaç gün görmese sizi bakın nasıl peşinizden ayrılmaz

S
Ya na bileyim bende kıskançlığa var ben istiyorum ki benden kimseye öyle hemen gitmesin bana ihtiyaç duysun hep bana gelsin çok mu bencilce bilmiyorum ama onu çok sevdiğim için üzülüyorum
Sevgi boyle birşey değil ama, hastalıklı birşey bence istediğin.
Yanlış anlama lütfen, benim oğlumda kv deme düşkün olsa, belki biraz gıcık olurdum ama, senin kadar da düşünmezdim.
Sen resmen çocuk başkasıyla iletisime geçmesin, sensizlikten ağlasın falan istiyorsun.
Bağımlı bir ruh hali bu, iyi degil..
Bende kimseye güvenip bırakamam, ama sen güvenilir kişilerle de bağ kurmasını istemiyorsun..
Bebek de olsa o da bir birey, böyle düşün

O aylarda kızım ben hariç herkese giderdi. Çünkü o zaman evdeydim çalışmıyordum ve fazla gezdiremiyordum. Kimi görürse beni gezdirecek diye kucagına gidiyordu. 1 yaşından sonra bana düşkün olmaya kimseye gitmemeye başladı. Gereksiz evham sizinki.

kendinizi rahatlatmaya çalışın biraz, inanın hep size bağımlı olması hem onun için hem sizin için iyi değil.
Tabi ki sizi çok seviyor siz onun annesisiniz, sadece dışarıyı da tanımak istiyor.
Gün içerisinde dışarı parka filan gidiyor musunuz?

Bir dönem benim kayınvalidem de sürekli parka, gezmeye götürdüğü için kızımı görür görmez kucağına atlıyordu. Ben alışsın sevsin istiyorum çünkü yakında işe başlayacağım, o bakacak.

Bırakın , bebeğiniz kiminle mutluysa siz de mutlu olun.

İlk oğlum öyleydi, bende çok üzülür ağlardım, kendimi suçlardım. Sonra oğlum büyüdü ben herkesten önce gelir oldum onun için.. Yani bu geçici bir süreç. Birlikte gezip oynayıp eğlenin... Bunun epey faydası oluyor.

2 numara oluşumundan beri anneci, ben ve abisi dışında karnıma dokunan olunca tepki vermezdi, babası da dahil :))

14 aylık oldu hala mütemadiyen gece uykusunda bile sık sık uyanıp beni kontrol eder dokunur sevinir uyur :) yengeç burcu ondan zaar

Kendinizi bebeginiz yerine koyun her daim sadece bi surat goruyorsunuz hep ayni seyler hep ayni rutin sonra birden biri geliyor size gulumsuyor seviyor vs sizde hemen ona sevecen yaklasmaz miydiniz? Yalnizliktan bunalmis bi bebek ne yapiyorsa sizin kuzu da onu yapiyor.

Benim oğlum 21 aylık kayinvalideme gitsin die can atıyorum çocuk dibimden ayrılmıyor kayinvalidem alt katimda oturuyor oraya gidiyoruz kucagimdan inmez babaannesinin kucağına gitmez iter ağlar bende bundan sikayetciyim

Çok tatlısınız ya

Sadece farklı bir insan gelince keşfetmek istiyordur,

Endişe etmeyin.

Birkaç gün görmese sizi bakın nasıl peşinizden ayrılmaz
Teşekkürler o sizin tatlılıginiz evet doğru haklisiniz ama işte bir an öyle olunca endişe etmemek elde değil ❤

Benim oğlum 21 aylık kayinvalideme gitsin die can atıyorum çocuk dibimden ayrılmıyor kayinvalidem alt katimda oturuyor oraya gidiyoruz kucagimdan inmez babaannesinin kucağına gitmez iter ağlar bende bundan sikayetciyim
Ya babaannesi tabi ki gitmesi çok güzel olur da yani işte benden ağlayıp gitmek isteyince bende bir sorun mu var diye düşündüm

Haklisiniz dogru ama iate bir an degisip oyle olmasi dusundurdu beni zaten tazma nedenim guzel annelerden guzel fikirler destek almak belki bana guzel bir akil verirler iglumla farkli oyunlar oynarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…