Canim senin bu kaygilarini cok iyi anliyorum,bebek bile.olsa kaygilarini ona hissettirmissin ve o da tecrubeli oldugu icin kayinvalidene guven duymus cocuklar guvendigi kucaga gider ,kaygilarini ,mutsuzlugunu bebegine hissettirme olurmu? Bende yasadim babasina giderdi hep benden cok uzulurdum.Yapayalnizdim senin gibi,Agladiginda agliyodum bende bazen hissediyodu guvenmiyodu belkide ic sesi bu ne bicim anne bebek gibimi diyodu :) ama 2. De tecrubelendim ve bebegim benden baskasina gitmedi guven duydu bana .Vardir bu tezi baska yoranlar benim boyle gecti..Merhaba 10 aylık bir oğlum var her anne gibi onun için canımı veririm onu herşeyden herkesten çok seviyorum asıl mesele gün boyu oğluma bakan sürekli benim başka kimse yok ailem il dışın da kayinvalidem çalışıyor eşim akşam saati geliyor gorumceler uzakta oturuyor oğlum kayinvalideme daha düşkün onu hiç görmemesine rağmen benden ona gidiyor onun arkasından ağlıyor ve hatta bu bir kaç gündür aynı saatte uyuyan çocuk uyumaz oldu benim yanımda durmuyor sanki ben ona çok kötü davranıyorum gibi benden kaçıyorkucağıma gelmiyor hemen babaannesinin kucağına atılıyor tabiki gider oynar sever babaannesi sonuçta ama takıldığım bu değil benden neden gidiyor beni neden istemiyor herşeyi ile ilgilenen ben neden yani neden ve benim hic arkadasim yok yanimda olanim yok eşimin yeri ayrı ama herkes gibi benimde arkadaşım olsun derdimi paylaşayım öyle biri yok bu nedenden dolayı bir tek yanimda olan bana gelen beni seven oydu mutlu olma nedenim ama çok değişti çok üzülüyorum hatta ağladım onu çok seviyorum ama o benden kaçıyor henüz dişide çıkmadı onun huzursuzlugudur diyorum ama bir çocuk anneye sığınır ama o benden kaçıyor ne yapmam lazım bu tür olayı yaşayan anneler yardımcı olur musunuz?
Çocuğum yok tecrube sahibi değilim ama 10 aylık bebeğin politik davranacağını sanmıyorumMerhaba 10 aylık bir oğlum var her anne gibi onun için canımı veririm onu herşeyden herkesten çok seviyorum asıl mesele gün boyu oğluma bakan sürekli benim başka kimse yok ailem il dışın da kayinvalidem çalışıyor eşim akşam saati geliyor gorumceler uzakta oturuyor oğlum kayinvalideme daha düşkün onu hiç görmemesine rağmen benden ona gidiyor onun arkasından ağlıyor ve hatta bu bir kaç gündür aynı saatte uyuyan çocuk uyumaz oldu benim yanımda durmuyor sanki ben ona çok kötü davranıyorum gibi benden kaçıyorkucağıma gelmiyor hemen babaannesinin kucağına atılıyor tabiki gider oynar sever babaannesi sonuçta ama takıldığım bu değil benden neden gidiyor beni neden istemiyor herşeyi ile ilgilenen ben neden yani neden ve benim hic arkadasim yok yanimda olanim yok eşimin yeri ayrı ama herkes gibi benimde arkadaşım olsun derdimi paylaşayım öyle biri yok bu nedenden dolayı bir tek yanimda olan bana gelen beni seven oydu mutlu olma nedenim ama çok değişti çok üzülüyorum hatta ağladım onu çok seviyorum ama o benden kaçıyor henüz dişide çıkmadı onun huzursuzlugudur diyorum ama bir çocuk anneye sığınır ama o benden kaçıyor ne yapmam lazım bu tür olayı yaşayan anneler yardımcı olur musunuz?
Insallah cnmMerak etmeyin bi kac ay sonra sizden baska kimseyi istemeyecek uzulmeyin lutfen
Ya na bileyim bende kıskançlığa var ben istiyorum ki benden kimseye öyle hemen gitmesin bana ihtiyaç duysun hep bana gelsin çok mu bencilce bilmiyorum ama onu çok sevdiğim için üzülüyorumCanim hiç üzülme, sosyal bir çocuk demek ki..
Oğlum da öyleydi.
Hala da bana düşkün, yapışık yada çok bağlı değildir, ama severiz de birbirimizi
Anneanne ve dedesiyle kaldığı zaman bizi arar, gelmeyin der telefondan
Ne geliyor musunuz diye aglar
Biz gelince anneane ve dede gideceği için..
Evde senden başkasını görmediği için öyle oluyor.
Oğlum 39 aylık, doğduğundan beridir ben bakarım, ama sorsan babaya daha düşkün gibi.
Bende hiç öyle erke çocuğu anneye aşık olur gibi birşey yaşamadım henüz.
Hatta daha dün, gel annem sarılayım dedim de, git kendine sarıl dedi bana sıpa, hemde durduk yere
Bazı sabahlar da, ışığım, güneşim, annnemm diye öperek kaldirir.
Normal yani , takma kafana ☺
Sevgi boyle birşey değil ama, hastalıklı birşey bence istediğin.Ya na bileyim bende kıskançlığa var ben istiyorum ki benden kimseye öyle hemen gitmesin bana ihtiyaç duysun hep bana gelsin çok mu bencilce bilmiyorum ama onu çok sevdiğim için üzülüyorum
Ya na bileyim bende kıskançlığa var ben istiyorum ki benden kimseye öyle hemen gitmesin bana ihtiyaç duysun hep bana gelsin çok mu bencilce bilmiyorum ama onu çok sevdiğim için üzülüyorum
Teşekkürler o sizin tatlılıginiz evet doğru haklisiniz ama işte bir an öyle olunca endişe etmemek elde değil ❤Çok tatlısınız ya
Sadece farklı bir insan gelince keşfetmek istiyordur,
Endişe etmeyin.
Birkaç gün görmese sizi bakın nasıl peşinizden ayrılmaz
Ya babaannesi tabi ki gitmesi çok güzel olur da yani işte benden ağlayıp gitmek isteyince bende bir sorun mu var diye düşündümBenim oğlum 21 aylık kayinvalideme gitsin die can atıyorum çocuk dibimden ayrılmıyor kayinvalidem alt katimda oturuyor oraya gidiyoruz kucagimdan inmez babaannesinin kucağına gitmez iter ağlar bende bundan sikayetciyim
Haklisiniz dogru ama iate bir an degisip oyle olmasi dusundurdu beni zaten tazma nedenim guzel annelerden guzel fikirler destek almak belki bana guzel bir akil verirler iglumla farkli oyunlar oynarımKendinizi bebeginiz yerine koyun her daim sadece bi surat goruyorsunuz hep ayni seyler hep ayni rutin sonra birden biri geliyor size gulumsuyor seviyor vs sizde hemen ona sevecen yaklasmaz miydiniz? Yalnizliktan bunalmis bi bebek ne yapiyorsa sizin kuzu da onu yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?