- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Benim kızım da aynı şekilde babaanne dede amca gördüyse benden kaçar asla kucağıma gelmez.. Ama şu da var bugğn ilk defa amcasından geldi kucağıma ve eve gireceğini bildiği halde geldi ve hiç ağlamadı.. İnşallah bğyüdükçe bu kavrmları öğrenecek diye ümit ediyorum.. Kızım 16 aylık oldu 16 ay boyunca bana düşkün olduğu bi anını görmedim bu arada...Merhaba 10 aylık bir oğlum var her anne gibi onun için canımı veririm onu herşeyden herkesten çok seviyorum asıl mesele gün boyu oğluma bakan sürekli benim başka kimse yok ailem il dışın da kayinvalidem çalışıyor eşim akşam saati geliyor gorumceler uzakta oturuyor oğlum kayinvalideme daha düşkün onu hiç görmemesine rağmen benden ona gidiyor onun arkasından ağlıyor ve hatta bu bir kaç gündür aynı saatte uyuyan çocuk uyumaz oldu benim yanımda durmuyor sanki ben ona çok kötü davranıyorum gibi benden kaçıyorkucağıma gelmiyor hemen babaannesinin kucağına atılıyor tabiki gider oynar sever babaannesi sonuçta ama takıldığım bu değil benden neden gidiyor beni neden istemiyor herşeyi ile ilgilenen ben neden yani neden ve benim hic arkadasim yok yanimda olanim yok eşimin yeri ayrı ama herkes gibi benimde arkadaşım olsun derdimi paylaşayım öyle biri yok bu nedenden dolayı bir tek yanimda olan bana gelen beni seven oydu mutlu olma nedenim ama çok değişti çok üzülüyorum hatta ağladım onu çok seviyorum ama o benden kaçıyor henüz dişide çıkmadı onun huzursuzlugudur diyorum ama bir çocuk anneye sığınır ama o benden kaçıyor ne yapmam lazım bu tür olayı yaşayan anneler yardımcı olur musunuz?
Yaaa çok tatlı masallaah ALLAH uzun ömürler versin insallah❤İlk oğlum öyleydi, bende çok üzülür ağlardım, kendimi suçlardım. Sonra oğlum büyüdü ben herkesten önce gelir oldum onun için.. Yani bu geçici bir süreç. Birlikte gezip oynayıp eğlenin... Bunun epey faydası oluyor.
2 numara oluşumundan beri anneci, ben ve abisi dışında karnıma dokunan olunca tepki vermezdi, babası da dahil :))
14 aylık oldu hala mütemadiyen gece uykusunda bile sık sık uyanıp beni kontrol eder dokunur sevinir uyur :) yengeç burcu ondan zaar
kendinizi rahatlatmaya çalışın biraz, inanın hep size bağımlı olması hem onun için hem sizin için iyi değil.
Tabi ki sizi çok seviyor siz onun annesisiniz, sadece dışarıyı da tanımak istiyor.
Gün içerisinde dışarı parka filan gidiyor musunuz?
Bir dönem benim kayınvalidem de sürekli parka, gezmeye götürdüğü için kızımı görür görmez kucağına atlıyordu. Ben alışsın sevsin istiyorum çünkü yakında işe başlayacağım, o bakacak.
Bırakın , bebeğiniz kiminle mutluysa siz de mutlu olun.
[/QUOTEcok haklisiniz ama ilk evlat olunca belki ondan mi bilemedim ayrıca dışarı çıkamıyorum yalnız olduğum için akşam üstü eşimle çıkıyorum yalnız çıkmak istemiyorum e günümüz olayları malum tacizcisi sapığı çok insan tereddüt ediyor
Bende benden bıktığını düşündüm ama b3n annesiyim bikmasini istememCocuk bikmis sizden sadece sizi gore gore bir sure sonra babannedende bikar. :)
Ben bana bağlı kalsın istemiyorum zaten yalnız ağladığında bir şey istediğinde bana gelsin bana kollarıma o da ihtiyaç esnasında babaannesine gidince üzüldüm acaba yeterli değilmiyim diye karara düşündümBenim kızım da aynı şekilde babaanne dede amca gördüyse benden kaçar asla kucağıma gelmez.. Ama şu da var bugğn ilk defa amcasından geldi kucağıma ve eve gireceğini bildiği halde geldi ve hiç ağlamadı.. İnşallah bğyüdükçe bu kavrmları öğrenecek diye ümit ediyorum.. Kızım 16 aylık oldu 16 ay boyunca bana düşkün olduğu bi anını görmedim bu arada...
Ben biraz vefalı olsun kıymet bilsin istiyorum da sanırım oraya daha yolumus var Allah bebeklerimize sağlık versinBen bana bağlı kalsın istemiyorum zaten yalnız ağladığında bir şey istediğinde bana gelsin bana kollarıma o da ihtiyaç esnasında babaannesine gidince üzüldüm acaba yeterli değilmiyim diye karara düşündüm
Zaten oğlum kim ayakta ise dışarı çıkacağını anlıyor hemen kucağına gidiyoO aylarda kızım ben hariç herkese giderdi. Çünkü o zaman evdeydim çalışmıyordum ve fazla gezdiremiyordum. Kimi görürse beni gezdirecek diye kucagına gidiyordu. 1 yaşından sonra bana düşkün olmaya kimseye gitmemeye başladı. Gereksiz evham sizinki.
Amin RABBIM bütün melekleri çocuklarımızın korusunBen biraz vefalı olsun kıymet bilsin istiyorum da sanırım oraya daha yolumus var Allah bebeklerimize sağlık versin
Hiç canınızı sıkmayın, bu gelip geçici bir dönem. Benim büyük kız doğduğundan beri özgür bir çocuktu, hiç yanımda durmaz sürekli başka şeylerin peşinden giderdi, bende sizin gibi çok üzülürdüm sonra 2 numara geldi, o da ablasının aksine kucağımdan inmezdi artık birine gitsede nefes alsam demeye başladım. Şimdi biri 3 diğeri 4 yaşında, bu gece anneannede kalacaklarmış, eve gelmediler. Bende kafamı dinliyorum
Ya çok haklisiniz ama ben hep bana hep bana demiyorum tabi ki babaannesine de gider amasyada gider özgürdür daha güzel hem sosyal olur ama oğlum şu zamanlar beni istemiyor kucağımda ağlıyor babaannesine gidiyor kendimi eksik gibi hissetim ondan çok üzüldüm beni sanki istemiyor gibi geldi tabi o çocuk ne anlar ama işte ilk göz ağrısı olunca böyle oluyorS
Sevgi boyle birşey değil ama, hastalıklı birşey bence istediğin.
Yanlış anlama lütfen, benim oğlumda kv deme düşkün olsa, belki biraz gıcık olurdum ama, senin kadar da düşünmezdim.
Sen resmen çocuk başkasıyla iletisime geçmesin, sensizlikten ağlasın falan istiyorsun.
Bağımlı bir ruh hali bu, iyi degil..
Bende kimseye güvenip bırakamam, ama sen güvenilir kişilerle de bağ kurmasını istemiyorsun..
Bebek de olsa o da bir birey, böyle düşün ☺☺
3 güne kalmaz yapışır, kaçacak yer ararsınız 2 sene sonra tamamen görmezden geliyorlarmış, öyle duydum.Ya na bileyim bende kıskançlığa var ben istiyorum ki benden kimseye öyle hemen gitmesin bana ihtiyaç duysun hep bana gelsin çok mu bencilce bilmiyorum ama onu çok sevdiğim için üzülüyorum
Sagliklo olsun yavrum benim atrtik napalim nasil mutlu oluyorsa oyle olsun benimki biraz bencilce oldu ama ilk evlat olunca heralde böyle mi olur bilemedim3 güne kalmaz yapışır, kaçacak yer ararsınız 2 sene sonra tamamen görmezden geliyorlarmış, öyle duydum.
aminnnn inşallah cümlemizin evladına arkadaşımYaaa çok tatlı masallaah ALLAH uzun ömürler versin insallah❤
Amin kardeşimaminnnn inşallah cümlemizin evladına arkadaşım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?