Çok üzgününüm gerçekten

Benim kızım da aynı şekilde babaanne dede amca gördüyse benden kaçar asla kucağıma gelmez.. Ama şu da var bugğn ilk defa amcasından geldi kucağıma ve eve gireceğini bildiği halde geldi ve hiç ağlamadı.. İnşallah bğyüdükçe bu kavrmları öğrenecek diye ümit ediyorum.. Kızım 16 aylık oldu 16 ay boyunca bana düşkün olduğu bi anını görmedim bu arada...

Yaaa çok tatlı masallaah ALLAH uzun ömürler versin insallah❤

Ben bana bağlı kalsın istemiyorum zaten yalnız ağladığında bir şey istediğinde bana gelsin bana kollarıma o da ihtiyaç esnasında babaannesine gidince üzüldüm acaba yeterli değilmiyim diye karara düşündüm

Hiç canınızı sıkmayın, bu gelip geçici bir dönem. Benim büyük kız doğduğundan beri özgür bir çocuktu, hiç yanımda durmaz sürekli başka şeylerin peşinden giderdi, bende sizin gibi çok üzülürdüm sonra 2 numara geldi, o da ablasının aksine kucağımdan inmezdi artık birine gitsede nefes alsam demeye başladım . Şimdi biri 3 diğeri 4 yaşında, bu gece anneannede kalacaklarmış, eve gelmediler. Bende kafamı dinliyorum

Ben biraz vefalı olsun kıymet bilsin istiyorum da sanırım oraya daha yolumus var Allah bebeklerimize sağlık versin

Zaten oğlum kim ayakta ise dışarı çıkacağını anlıyor hemen kucağına gidiyo

maşallah kuzulara ama ben ikinciyi düşünmüyorum

Ya çok haklisiniz ama ben hep bana hep bana demiyorum tabi ki babaannesine de gider amasyada gider özgürdür daha güzel hem sosyal olur ama oğlum şu zamanlar beni istemiyor kucağımda ağlıyor babaannesine gidiyor kendimi eksik gibi hissetim ondan çok üzüldüm beni sanki istemiyor gibi geldi tabi o çocuk ne anlar ama işte ilk göz ağrısı olunca böyle oluyor

Ya na bileyim bende kıskançlığa var ben istiyorum ki benden kimseye öyle hemen gitmesin bana ihtiyaç duysun hep bana gelsin çok mu bencilce bilmiyorum ama onu çok sevdiğim için üzülüyorum
3 güne kalmaz yapışır, kaçacak yer ararsınız 2 sene sonra tamamen görmezden geliyorlarmış, öyle duydum.

3 güne kalmaz yapışır, kaçacak yer ararsınız 2 sene sonra tamamen görmezden geliyorlarmış, öyle duydum.
Sagliklo olsun yavrum benim atrtik napalim nasil mutlu oluyorsa oyle olsun benimki biraz bencilce oldu ama ilk evlat olunca heralde böyle mi olur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…