7 aylık evliyim gurbetlikden sıkıldım artık çok bunaldım psikolojim bozuldu çok yanlızım hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden sadece herşeyi bırakıp çekip gitmek istiyorummmmm bu duygularrı yaşayan arkadaşlardan destek istiyorumm
avcılardayım , böylle hayat geçer mii diye düiüşndükçe daha kötü oluyor insan yazan arkadaşlar tsekkür ederim yprumlarınız içinn
Ah canim benim.malesef bende gurbetteyim ve kimsem yok artik cildirmak uzereyim.esimde anlauissiz birisi neler yaşıyorum neler ama bak bi şekilde geciyo iste daha qz once bi aglama krizi gecirdim ama kendimi toplamam gerekior bir an once farkındayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yalnız değilsin gülşah merak etme. ben 2 yıldır öyleyim. eşimden de destek sıfır. bebeğim var bir de. bebekten sonra da değişmedi hareketleri. internete takılmamdan da hoşlanmıyor. ne yapıyım be adam diyemiyorum artık çok sıkıldım konuşup düzeltmeye çalışmaktan. işe yaramıyor çünkü... bende durum bundan ibaret. ehliyet kursuna ya da halk eğitim kurslarına falan git müsaitsen. arkadaş edinirsin, evden uzaklaşmış olursun.
bende 6 aydır gurbetteyım hıc bılmedıgım bı sehırde eşim için yasıyorum,ailemden uzakta..
zor tabı kımse kolay demesın ama bu zorlukla senn bas edeceksın,
ya bu diyardan gıdeceksın ya bu koyunu gudeceksın demısler
hangı sehırdeysen oranın sana gurbet olmadıgını düşün
eğer calısmıyosan evdeysen kendıne bı mesgale bul eğlen
bende senın gıbıydıım benım kımsem yok kapımı calan bi kımsem yok telefonla arıypda gel bı cay içelım dıyecek bır arkadasım bıle yok dıye gunlerce agladıgıı bılıyorum
ama ağlamak bı seye yaramıyo
kendıne mesgale bul kafan dağılır canım
allah yardımcımız olsun
10 saat canım ıspartadan istanbula gelin geldim gelmez olaydım 7 aydırda kimsesiz gibiyim burda eşimin akrabalık bağları sıfır arkdaş ortamı gelme gitme yok eskiden onlara karşıda hoşgörülüydüm ama şimdi hepsinden nefret ediyorum ne gelenimiz ne arayanımız var gidelim diyorum gitmiyor sosyal aktivite yok ben bekarken daha aktif güler yüzlü sıcakkanlı bir insandım şimdi agresif kırıcı insanlardan nefret eder hale geldim işin kötüsü ciddi anlamda herşeyi bırakıp gidesim geliyor napcamı bilmiyorum bütün gün evin bir köşesinde pc takılıyorum
Bu insan psikolojisi için çok sakıncalı. Bu yalnızlığına bi an önce çare bulman lazım. Çalışan bir kadın olsaydın bu kadar zor olmazdı ama haklısın yapacak hiçbir şey yok. Akşama kadar yalnız kalıp kendini dinlemek senin ruh sağlığını bozar. Uzaktan bi akrabam hamileliğini bu şekilde gurbette ve çok yalnız geçirdi. Bebeğinde zeka geriliği var.. Maalesef bunun geri dönüşü yok artık. Bu duruma gelmeden önce kendine güzel ve faydalı zaman geçirecek bir meşgale bul. Mesela ben ev kadını olsaydım el işi kursuna giderdim:) hele o örgü işlerine bayılıyorum:) kursta falan kendin gibi birileriyle arkadaş da olursun:) hep böyle gitmez :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?