çok üzgünüümmmmm

Yok hayatim uzuldum sadece keske yardim edebilsem ay biraz yontup verse ya sunlari analari elalemin kizlarini helak ediyolar beah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok hayatim uzuldum sadece keske yardim edebilsem ay biraz yontup verse ya sunlari analari elalemin kizlarini helak ediyolar beah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederim haklısınız keşke yontsalar ama o da bir sanat işte =) onun içinde sanatçının elinden çıkmayınca yontulsa da birşeye benzemiyor.

Sonuçta evlenirken uzak olduğunu biliyordunuz kabullenerek evlendiniz ailenizden kimse olmayacağını da biliyordunuz eşinizin hiç mi çevresi akrabası yok orada bence siz girişimde bulunun eve kapamayın kendinizi apartmanda komşularınız yok mu gidin gelin görüşün. Ben de İstanbul'dan Eskişehir'e geldim kimsem yoktu eşimde asosyaldi ama ben ehliyet kursuna gittim, açıköğretim okuyordum onun kursu çalışma hayatı derken arkadaş edindim hiç değilse iş yerinde muhabbetim oluyor. Sen de sana uygun kurslara gidip arkadaşlık yapabilirsin ya da eşini teşvik edebilirsin karı koca arkadaşların varsa çağır görüşelim diye daha 7 ayda çabuk havlu atmışsınız. Annelerimizde gurbete evlenmiş ne yapalım herkes bir şekilde düzenini kuracak eşinden yana çok sorunun yoksa çözebilirsin eşini sen teşvik edeceksin çalışmayı düşünmüyor musun mesela.

eşimin akrabalarıda soğuk insanlar 7 ay olacak hala evime kayınvalidemler oturmaya gelecek 10dakkalık mesafede yeğeni evli evlendiğimden beri ben gidiyorum o hiç gelmedi bende artık kestim gitmeyi işe girdim bi ara haftasonuda çalışıyordum bu sefer eşim surat yapmaya başladı çıkmak zorunda kaldım yan buraya tutunmak için elimden geleni yaptım şimdi kapattım kendimi eve aillemin yanına tatile gideceğim günleri sayıyorum

Esin nasil biri konuskan eglenceli biri midir? Kurs olayini okuyamadim var mi oyle imkanin?

canım benim ıspartada iş hayatın yokmuydu yani orada iş bulup girmeyi düşün ... eğer çalışmak istemiyorsan kursları araştır halk eğitim merkezlerinde güzel kurslar var ... hafta içi yada haftada 1 2 gün olan değişik dallarda kurslar var oraya bi yere kaydol ... hem hayatında değişiklik olur hemde arkadaş ve çevre edinirsin .... eşindende izin al eğer veriyorsa 1 haftalığına yada 10 günlüğüne annenlere gel ... 7 ay uzun bi süre özlemiş ve bunalmış olman normal

Ben de İstanbuldan İzmite geldim. Çok kotu bir duygu cidden evleneli 1 sene oluyor ama hala atlatmis degilim. Çocuğun olunca geçer diyor herkes ama bilemiyorum :/

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

Bende istanbuldan yurt disina norvece geldim en kotusu benim durumum sanirim...saatlerce uzaklikta ailemden uzaktayim..dilini bilmedigim insanlarini bilmedigim bir yere geldim sevgimden dolayi kabul edip geldim ama pismanmiyim evet...daha hayatimi yasamadan evlendigim icin annecigimi dinlemeyip yurt disina evlendigim icin...cok zor alismaya calisiyorum 6 7 ay oldu ama hala hersey cok zor...hele birde konusup dertlesemiyceginiz arkadasiniz bile yoksa iste o zaman iki kati zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…