Ah hayatim seni o kadar iyi anliyorumki ben cok erken evlendim esimin akrabalari beni kabullenemediler bende hepsinden sogudum kendime bir suru bebek yaptim onlarla zamanimi geciriyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi yaaa buna üzüldümmm haklısınızzz bebeğim olursa onunda hayatını mahfedemem evet kendim dinliyorum bigün başım ağrıyor bigün kalbim türlü türlü rahatsızlıklar hep sıkıntıdann
Ilk etapta öyle yalnız kalıyor insan. Sonra çevre ediniyor. Yeter ki çevre edinene kadar kendini dinleme. Eşinin evli arkadaşlarına falan gelin gidin:)
10 saat canım ıspartadan istanbula gelin geldim gelmez olaydım 7 aydırda kimsesiz gibiyim burda eşimin akrabalık bağları sıfır arkdaş ortamı gelme gitme yok eskiden onlara karşıda hoşgörülüydüm ama şimdi hepsinden nefret ediyorum ne gelenimiz ne arayanımız var gidelim diyorum gitmiyor sosyal aktivite yok ben bekarken daha aktif güler yüzlü sıcakkanlı bir insandım şimdi agresif kırıcı insanlardan nefret eder hale geldim işin kötüsü ciddi anlamda herşeyi bırakıp gidesim geliyor napcamı bilmiyorum bütün gün evin bir köşesinde pc takılıyorum
bende gurbetteyim arkadaşım, çok fazla ailemi özledim demem sitem etmem eşime 2 yıldır bütün akrabalarım sevdiklerimden uzağım, pardon 2 yıl demişken tabiki gidip geldim bu süre içinde ama 1 hafta o kadar özleme yetmiyor işte,ailemi özlediğim belki de maddi manevi sorunların da etksiyle bu aralar sık ağlıyorum, ama normalde eşim bir kere sarılsa destek olsa hemen biter o anlık zayıflığım, örneğin dün ilk defa ben annemi özledim diye ağladım ve eşim bağırmaya başladı, ne var ölümü var falan diye, saatlerce ağladım, ben ağladıkça o daha çok dikti burnunu, hatta dedim ki benim şuan sana ihtiyacım var dedim desteğine, odadan çıktım ağlayarak buz gibi odaya gittim peşimden gelmedi, sözde ağladığıma kızıyormuş, bilerek gelmemiş iyice ağlasın dedim diyor.gurbetteyim, sabahtan akşama kadar yalnızım, akşam eşim eve geldiğinde de zaten ben mutfaktayım ki zaten yanında olduğumda da gözü tv ye takılır iki cümle konuşamazsın.daha anlatamadığım bir sürü can sıkıcı durum.7 aylık evliyim gurbetlikden sıkıldım artık çok bunaldım psikolojim bozuldu çok yanlızım hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden sadece herşeyi bırakıp çekip gitmek istiyorummmmm bu duygularrı yaşayan arkadaşlardan destek istiyorumm
aynen bende anlattıgın gibiyim havalar ısındığında belki biraz daha iyi olur kötü hava kötü psikolojisen nerdesin peki
bende gurbetteyim arkadaşım, çok fazla ailemi özledim demem sitem etmem eşime 2 yıldır bütün akrabalarım sevdiklerimden uzağım, pardon 2 yıl demişken tabiki gidip geldim bu süre içinde ama 1 hafta o kadar özleme yetmiyor işte,ailemi özlediğim belki de maddi manevi sorunların da etksiyle bu aralar sık ağlıyorum, ama normalde eşim bir kere sarılsa destek olsa hemen biter o anlık zayıflığım, örneğin dün ilk defa ben annemi özledim diye ağladım ve eşim bağırmaya başladı, ne var ölümü var falan diye, saatlerce ağladım, ben ağladıkça o daha çok dikti burnunu, hatta dedim ki benim şuan sana ihtiyacım var dedim desteğine, odadan çıktım ağlayarak buz gibi odaya gittim peşimden gelmedi, sözde ağladığıma kızıyormuş, bilerek gelmemiş iyice ağlasın dedim diyor.gurbetteyim, sabahtan akşama kadar yalnızım, akşam eşim eve geldiğinde de zaten ben mutfaktayım ki zaten yanında olduğumda da gözü tv ye takılır iki cümle konuşamazsın.daha anlatamadığım bir sürü can sıkıcı durum.
dua etmekten başka şansımız yok arkadaşım, ailem sağlıklı çok şükür diyebiliyorsan, eşin can sıkıcı birisi değilse, henüz yenisin alışırsın zamanla,ben ailesine çok düşkün bir insanım, eşim düşünceli olduğunu savunan anlattığım gibi bir insan. bazen düşüncelidir evet hakkını yememeliyim. ne dersin aynı durumda mıyız?benimde teselliye ihtiyacım var işin açığı. ama en büyük ilacımda dua bunu biliyorum.
Evlenmeden önce ne yapardın ? Tek başına çıkıp gezer miydin,alışverişe çıkar mıydın,spora veya kursa gider miydin ?
Eğer sadece tanıdık ziyaretleri ile zaman geçiren biriysen evet aynı ortamı hemen bulamazsın.
İstanbul gibi bir şehirde sıkılman için dışarı hiç çıkmıyor veya çıkamıyor olman lazım.
Avcılar İstanbul'un epey dışında ama yine de kendi imkanlarına sahip bir yer.
Eşin dışarı çıkmana veya kursa gitmene karışıyorsa,önce bu sorunu halletmelisin.
Çevreyi tanımıyorum diyorsan,haftasonu eşin sana vasıtaları göstersin.En azından çarşıya pazara gidersin.
Ah kuzucum erkekler belli bir sure sonra sikiliyorlar mutsuz depresif kadin gormekten en basta aglama bebegim kiyamam derken belli bi zaman sonra aaaa hayatinda hic mi iyi bisey yok demeye basliyorlar benimkini gorseniz hahahah iskolik eve gelincede televizyonkolik ve ben dort cocukla ilgileniyorum ama yinede mutluyum allaha sukur esinizin gozlerine bakip onu cok sevdiginizi soyleyin lutfen onlar aldatmadiklari siddet gostermedikleri surece bizim kiymetlilerimiz
Sözlerinden zorla evlendirilmişsin gibi anlaşılıyor.. Umarım öyle değildir.
Allah yardimcimiz olsun
ama ben depresif biri değilim ki, bütün gün yalnızım eve gidiyorum yazın saat 9 u bile buluyor işten eve gitmem ve o satten sonra yemek yapıyorum bulaşık çay hiçbir şeyini eksik etmiyorum zaten, elimden geldiğince, o kadar olumsuzluğa rağmen şikayet etmiyorum, evlenmeden önce söylenen herşey yalan çıkmasına rağmen sitem etmiyorum, katlanıyorum, ama sürekli ben pozitif olamam benimde inişlerim oluyor, insanım robot değil , ama bunu anlayamıyor malesef, benim ailem yanımda olmasına rağmen iyi değilim diyor bana, ya anlatılmıyor çok şey var hamdolsun, şiddet mi , birazcık söylensem onuda yapacak potansiyelde, karşısında ses çıkarmadığımdan sadece çok zoruma giderse ağlıyorum biraz kızıyorum falan ama sözde severek evlenen eşim ben ağlamaktan içim çıksada umursamadan oyun oynuyor düşün. bu bence biraz insanlıkla alakalı.tv de izlesek dizilerde eşim islese kendi halini eminim yadırgar.çocuklarınızla avunuyorsunuzdur, yoksa ben memleketimi duvarlarla konuşmak için bırakmadım.birde ben şiddetin sadece fizikiksel olmadığını düşünüyorum, bana göre psikolojik şiddet de var.herzaman ben dyapıyorum zten sözde aşık olup evlenen o ama ben yapıyorum ben alttan alıyorum hep. aman canım neyse,herkesin bir sınavı var böyle düşünmek lazım sanırım. Allah hidayet versin.bu arada bu gerginliğim eşime, sakın yanlış anlamayın, teşekkürler yorumunuz için.Ah kuzucum erkekler belli bir sure sonra sikiliyorlar mutsuz depresif kadin gormekten en basta aglama bebegim kiyamam derken belli bi zaman sonra aaaa hayatinda hic mi iyi bisey yok demeye basliyorlar benimkini gorseniz hahahah iskolik eve gelincede televizyonkolik ve ben dort cocukla ilgileniyorum ama yinede mutluyum allaha sukur esinizin gozlerine bakip onu cok sevdiginizi soyleyin lutfen onlar aldatmadiklari siddet gostermedikleri surece bizim kiymetlilerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?