çok üzüldüm( bir kayınvalide faciası)

evet çok haklısın

Hiç birseyi kafaya takacak kadar uzun değil ömrümüz.senin yapman gereken tek şey dua et rabbim aydınlığa çıkarsın rabbim sana bu kadını imtihan olarak verdi.

eşin annecimi de kaynanaya laf demekten çekiniyosun

Kayınvalidenizin kalbi kararmış resmen, gaf değil resmen üzülün diye söylemiş. Allah hayırlısıyla kucapınıza almayı nasip etsin.

Anladım canım ama bidaha olursa engel falan olma eşine. sen cevap verme eşine söylediğini bilirse çenesini de tutar belki

senin yarına kalacağın ne malum deyip ağzına tıkacaktın lafı...........

Kaynanan kendi bişey hazirlamadigi için belli ki eziklik duyuyor ve buna bi bahane bulmaya çalışmış ama çok kötü patavatsizlik da yapmış. Kırildigini uzuldugunu belli edebilirsin eskiden davrandigindan daha soğuk davran ki naptim ben desin

Allahım ya oturduğum yerde nasıl sinir oldum anlatamam!
3 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim, oğlum ciğeri gelişemediği için vefat etti..
Babası ve dayısı gömdü toprağa.. Normal doğum yaptım geldim eve, üzerinden 1 hafta bile geçmeden,
kv görümcemin oğluna yelek ve battaniye ördü yanımda, mavi mavi... Hadi ördü, bunu geçtim;
bana ördüklerini överek nasıl olmuşlar diye sorular sordu... Herhalde dedim sabrımı deniyo!
Evladımı kaybetmiş olmanın verdiği acıyla hiçbir şey demedim, Allah'a havale ettim...
Bu bir örnek bunun gibi birçok kendini bilmez hareketleri ve söylemleri var...
Rabbim böyle anlayışsız insanlara düşürmesin...

kendisinin yarına çıkacağı ne malummuş?

belli ki kvaliden boş konuşan cahil bir kadın.bu zamana kadar artık onu çözmen gerekirdi. o böyle boş konuştuğunda sen de gereken cevabı ver ağzını kapat. daha da üstüne düşünme.

Takmaaa sen bana yapilanlari bilsen 2 tane 20 haftalik kaybim var benim. Konuda acmistim bebegi defnedip gelince kv gorumcende size kus demisti derde bak derde mezarlikta bi uzulmeyin bile denmedi yuzumuze bakilmadi.
Allahima cok sukur simdi 4 aylik bi oglum var yatipnkalkip sukrediyorum. Ama tum gebelik boyunca ne bir hayirli olsunne bi kap corba ne hazirlik kv ve kizlari burnumdan getirdi. Bisey alsak burnumuzdan getryodu. Kv ve kizlari sanki bebek yok gibi davrandi. Dogdu saglicakla bu seferde 40 ciksin yok 3 aylik olsun hala olmesini bekliyosunuz siz bu bebegin dedim enson yuzlerine

Yoksay kv yi umursama, beklenti icine girme saglicakla kucakla inşallah yavrunu

Ay ne manyak bı kafınmıs ya nıye senı uzuyr bılmıyrmu seb uzulursen bebek de uzulecek el ustınde tutması ustıne tırenesı lazım yaptgna bak Allah ıslah etsın ya hıc kafana takma tatlım knussun dursun kıskanıyr mudur nedır ya

Ah kıyamam sana ya ne ktu ınsanlar var

Muhatap olmaya bile değmez boşver canını sıkma hamileliğinin tadını çıkar. Böyle insanlar ne iyi laftan ne de mantıklı konuşmalardan anlar en iyisi yokmuş gibi davranmak.

gorusmeyin. esinizin annesi diye gorusmek zorunda misiniz?
iliskinizi kesin, esinizin iliskisine ise karismayin.

Off böyle insanlar benim karşıma çıksa keşke...gerçi bunları insan yerine koymak bile hata,söylediklerine hee evet deyip geçeceksin. Allah yavrunuzu size bağışlasın,bu tür insanlarla uğraşan kadınlarımızın da yardımcısı olsun.

Bende eli masaliyimdir ama karsidaki edepsiz olunca degmez diyosun

Arana mesafe koy sen iyisi mi...arayip sorma ararsa sicak olma kisaca soguk nevale ol ki sucunu anlasin. Mesafe her zaman iyidir. O zaman senden iyisi olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…