çok üzüldüm( bir kayınvalide faciası)

amin canım inşallah

amiiinn

bunları okuyunca nasıl insan bunlar diyorum!benim kv de de oğlum kırklıyken gördü ve kucağında tutarken, eşim koklamaya çalıştı,inan bana eşime bir tokat attı! şok oldum!,hiç böyle bir hareketini eşime yaptığına şahit olmadım asla..sonrada lafı çevirdi kırklı bebek öpülmez diye...kendi tepkisine bile kendisi şaşırdı sonra!

Düşüncesiz, dengesiz, sevimsiz bir kayınvalide daha...
Bu ne sevgisizliktir yahuu!

canım benin inşallah, bende öyle yapıcam. Rabbim izin verdiği müddetçe elimden gelen her şeyin en iyisini yapıcam yavrum için. Onun hiçbir şeyine ihtiyacımız yok zaten. O kendi eksikliğinden utansın

O BEBEĞİN DOĞACAĞI NE MALUM!!! hepsini okudum şunu okuyunca şu halde oldu gözlerim
Yani ne denilir ki Allah hidayet versin...
Mesafeli olun yeter....

inan söylüyorum , uyarıyorum her defasında ama kadın devam ediyor manyak yaaa

hayret bişey yaaa

allah akıl fikir versin,ne insanlar var yaa

evet canım çok haklısın öyle yapmam lazım

iyi çok şükür canım

Hiç canını sıkma, kayınvalide lafıyla yaşayıp ölseydik ohooo Buralar bomboştu
Bence biraz tripli ol, anlasın hatasını. Noluyor sana derse de sinirle değilde mahzun ve kırgın bir ifadeyle anlat derdini. Suçlayıcı değil de kırgın.
Mazlum olan taraf olmak en azından mazlumu oynamak her zaman daha çok puan kazandırır.Eşine karşı da millete karşıda.
Beklentini sıfır tut. Hiç bir şey bekleme onlardan. Doğum yapınca da yardım filan da bekleme. Beklenti olunca insan daha çok sinir oluyor. Her işini onlarsız düşün. Yaparlarsa ii yapmazlarsa çokta tın şeklinde.
İnş sağlıklıca kucağına al bebeğini stress yapma öptüm ^.^

canım benim başın sağolsun, allah sabır versin sana ne düşüncesiz insanlar yaa artık bunlara insan bile demeye dilim varmıyor

Sağol canım benim.. Rabbim sana da hayırlı doğumlar nasip etsin..
Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın..
Böyle kv'lere de hidayet nasip eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…