Çok üzüldüm

Cuzimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
170
330
53
Merhaba hanımlar
Kız kardeşim 2-3 aydır eşiyle tartışma halindeymiş. Sebebi de şu benim kız kardeşim hemşire damatta hemşire aynı hastanede. Damat eve geliyormuş çok yorgunum öldüm bittim ben eve gelince bana paşa gibi davranacaksın. Kız kardeşim bende aynı işi yapıyorum aynı yorgunluk bende de var ben niye yorgunum demiyorum çünkü ailemi seviyorum çocuğumla vakit geçirmek birşeyler yapmak beni yormaz ki diyor. Damat her hafta arkadaşları ile halı sahaya gidiyormuş . Bardağı taşıran son damla bizim yeğen hastalanmış ateşi yükselmiş düşmemiş hastaneye götüreceklermiş bizim damat ben yorgunum ben niye götüreyim sen tek git ben evde dinlencem deyince benim kardeşim şahteller atmış. Herşeye halin var da çocuğun hastayken hastaneye gitmeye mi halin yok demiş. Kız kardeşim evi terk etti boşancam diyor damatta arayıp sormuyor ne yapıcaz moralım çok bozuldu çok üzüldüm.

Sam babasi mi bu? Her seyi gectim, cocugu hastayken mabadini donup uyuyan adamdan ne koca ne baba olur.

kız kardeşiniz eşine paşa gibi davrancaksa, adam eline aylık maaş kadar para versin kardeşinizde oturup paşa gibi davranır. Boşanması en doğru karar olur, kendisine yapılan herşeyi geçin. Adam çocuğu bile bilmem kaçıncı sıraya indirmiş. Araya girmeyin bile

Valla her şey bi şekilde çözülür de çocuğuna olan davranış çözülmez. İnsan kanından canından olan çocuğu için ben niye götürücem diyorsa o adam asla baba olamaz. Baba olmayan bi adamı da çocuğunun gözü önünde "ideal baba figürü" şeklinde barındırmaya gerek yok

Kardeşiniz en doğru kararı vermiş zaten. Umarım siz de aile olarak yanında durursunuz.

Boşanması doğru bir karar elbette. Destek olun kardeşinize. Adam hâlâ çocuğunu karısını merak etmiyorsa yapacak bişey yok.
İşi gücü varmış kardeşinizin tek başına idare eder çocuğuyla. Nöbet günleri siz bakarsınız.

Destek olacaksınız boşanıp hayatını düzene koymasına başka napacaksınız?

Kiz kardesin cok akilli davranmis. Destek olun kafi.

Hepimiz arkasındayız. Ne olursa olsun. Ben kardeşimin üzülmesine üzülüyorum. Bir de damat diyormuş kavga esnasında çocuğu sen istedin sen yaptın ben gelip görmem bile ayda yılda bir belki gelir bakarım çocuk senin al götür diyormuş nasıl kahroldum sabahtan beri ağlıyoruz ailece.

Bu nasıl erkek ya? Herşeye zamanı var karısına çocuğuna mı yok. Kardeşiniz bu sünepe'yi derhal boşasın. Hayır birde şu var hep böyle miydi böyleyse niye bu adamdan çocuk yaptı?

Pasalik gormek istiyosa saraya tasisin ailesini. O hasta beyniyle insanlara damar yolu aciyo bi de cibilliyetsiz.

Kurtulmuş olur.Üzulmeye lüzum yok bence.Ha varlığı ha yokluğu

Hic aglamayin boyle bir zihniyetten kurtuldugunuz icin sevinin
Hep mi boyleydi bu adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…