- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi elifff_____
-
Elif bence artik konu acma.
Yanlis anlama senin iyiligin icin.
Herseyi burada anlattigin icin eskiler isitilip isitilip onune suruluyor.
Konu acinca sadece sinirlerin yipraniyor sorunlarin cozulmuyor.
Hatta ben senin yerinde olsam uyeligimi iptal ederdim.
Cok fazla bilgi verdin. Esinle ikinizin universitede calistigini batum olayini felan herkes biliyor. Hatta karadeniz tarafinda oldugunuzu bile biliyoruz. Taniyam biri cikmasi bile ihtimal.
Herkes dedigim 100 kisi vardir. Bu kadar cok insan bu kadar cok bilgi bilince de her kafadan bir ses cikiyor ve isler daha cok sarpa sariyor.
Bu uyeligini kapat yonetimle irtibata gec. Baska uyelik alacaksan al ama bu kadar cok bilgi verme.
Tabi benim nacizane tavsiyem. Uymak veya uymamak sana kalmis.
Bana da az önce batum olayı bitti artık sormayın yhaa yazmış. Üniversitede çalıştığı için düşünme yetisinden sıkıntı olmadığını biliyorum. Kv si elif evde yokken anahtarla evine girip heryere bakıp mektup bırakmış. Mektupta oğluma iyi bakmıyorsun, ev temiz düzenli değil, çocuk neden yapmıyorsun falan yazmış. Elif bunu kocasına söylememiş. Sonra da yine minik kıskançlıklarla kavga çıkarmış ama. Elif ne ayak anlamadım ya cidden anlamadım. Kocası batum için otomatik rezervasyon yapılmış haberim yok demiş elif de inanmış
Lorena' yı kapattığı gibi mi ?Elif bence de artık konu açmayıp bir psikiyatrın kapısını çalmalı.
Ayrıca adam eğer Elif öğrenmese bal gibi de takacakmış boynuzu, bu KOCAMAN detayı es geçip eltinin oğlanı sevdi diye ağlarsa evet ben de Batum olayını açarım yeniden. Çünkü aklı selim insanlar gibi düşünmüyor Elif. O akademik kariyerin çok şansa yapıldığı öyle belli ki. Yazık.
Ne ki akademik kariyeri, merakımı cezbetti :)
Üniversitede öğretim görevlisi sanırım eşiyle beraber.
Wowow şaşkınım şuanda. Hayatta bu konuları açanın bi akademisyen olduğunu düşünmezdim davranış şeklinden sebep yani
Hangi akademik kariyer hola?Lorena' yı kapattığı gibi mi ?Elif bence de artık konu açmayıp bir psikiyatrın kapısını çalmalı.
Ayrıca adam eğer Elif öğrenmese bal gibi de takacakmış boynuzu, bu KOCAMAN detayı es geçip eltinin oğlanı sevdi diye ağlarsa evet ben de Batum olayını açarım yeniden. Çünkü aklı selim insanlar gibi düşünmüyor Elif. O akademik kariyerin çok şansa yapıldığı öyle belli ki. Yazık.
Diyorum ya analitik düşünme sıfır. Kendini ifade ediş biçimi sıfır. Muhakeme yeteneği yerlerde. Tesadüfe oluyor bazı şeyler.
Hangi akademik kariyer hola?
2014 ilkbahar Ales' e girmiş elif. Konularında da 2016 ocak ayında işe başladığı yazıyor okulunda. KPSS'den falan da 68 almış. Lorena'ya baktım öyle yazıyordu. 68 alanlar kusura bakmasın ama bu akademisyen olmak için yeterli mi? 70 almış işte uca uç, sonra da nişanlısının torpili sayesinde mülakatı geçmiş gibi geldi bana daha çok. Geçtiyse o da. Tabi bu konuda bir bilgim yok. Nasıl oluyor ki bu işler? ALES'ten sonra hemen öğretim görevlisi mi oluyorsun?
Yeter artık kess!!!Lorena' yı kapattığı gibi mi ?Elif bence de artık konu açmayıp bir psikiyatrın kapısını çalmalı.
ya sen ne saçmalıyosunHangi akademik kariyer hola?
2014 ilkbahar Ales' e girmiş elif. Konularında da 2016 ocak ayında işe başladığı yazıyor okulunda. KPSS'den falan da 68 almış. Lorena'ya baktım öyle yazıyordu. 68 alanlar kusura bakmasın ama bu akademisyen olmak için yeterli mi? 70 almış işte uca uç, sonra da nişanlısının torpili sayesinde mülakatı geçmiş gibi geldi bana daha çok. Geçtiyse o da. Tabi bu konuda bir bilgim yok. Nasıl oluyor ki bu işler? ALES'ten sonra hemen öğretim görevlisi mi oluyorsun?
Senin kadar yerlerde değil hiçbirşeyDiyorum ya analitik düşünme sıfır. Kendini ifade ediş biçimi sıfır. Muhakeme yeteneği yerlerde. Tesadüfe oluyor bazı şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?