- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bilmiyorum ya hatasını anlar sanmıştımBen daha once de soylemistim,sana hak vermedigim noktalar da olmasiyla birlikte esinle birlikte hayattan beklentilerinizin farkli oldugunu dusunuyorum. Senin yerindeolsam ayrilirim cunku asamiyorsunuz sorununuz her ne ise. Bir omur boyle yok yere sacmaliklarla mucadele etmekle gecmez ki
O zaman böyle küs gibi yaşıycazSize ne yazılsa boş. İşinize gelen yorumları dikkate alıyorsunuz sadece. Adam artık sizin saçma yasaklarınızdan , kıskançlık nöbetlerinizden o kadar bunalmışki sizi ciddiye almamaya başlamış. Sürekli azarlanan çocukların arsız olması gibi birşey bu.
evt bunu istemek hakkım diye düşün ki her zaöan hak verdi banaSizin eltinizle aranız kötü diye eşinizin de eltinize duvar örmesini istiyorsunuz.
Diğer tüm konularınızı göz önüne alarak boşanmalısınız, anlaşamıyorsunuz.
Sanmiyorum. Adam seni hesaba bile almiyor,tinlamiyor bile be canim. Birak sal ipini gitsin yoluna. Sen de senin gibi dusunen biriyle mutlu ol. Boyle hayat olmazBilmiyorum ya hatasını anlar sanmıştım
Ama bışanma işi ha diyince olan bişey değil ki şu an zaten haxır değilimSanmiyorum. Adam seni hesaba bile almiyor,tinlamiyor bile be canim. Birak sal ipini gitsin yoluna. Sen de senin gibi dusunen biriyle mutlu ol. Boyle hayat olmaz
Niye ha deyince olmasin? Bosaniyorum senden bitti diyeceksin, tutacaksin bir avukat. Evi ayiracaksin. O zaman zaten aranizda sadece bir imza kalmis olacak. Gerisi mahkemede halledilirAma bışanma işi ha diyince olan bişey değil ki şu an zaten haxır değilim
Huzursuzluğu ben değil benimle uğraşan kişi çıkarıyor ama eşim onu tercih ettiElif o kadar çok kıskançlık yapıyorsunki haklıda olsan haksızsın artık.
Neden bu kadar takıntılısın bu konuda?
Adamın seni aldatma potansiyelinden dolayı. Adam aldatacak olsa bir şekilde aldatır. Sen artık kendine çeki düzen ver. Aile içinde dahi huzursuzluk çıkarıyorsun. Bahsettiğin örneklerin hiç birinde sıkıntı yok. Kocaman adam cidden nerede nasıl davranılacağını bilmiyorsa uyar ama senin eşin gayet bilinçli.
Evliliğinsw uzatmaları oynuyorsun bence.
Hayır kadın olması filan değil onun yüzünden çok üzüldüm ben buna herkes şahit oldu zaten ir değil iki değil çoğu kez canımı sıkmak için uğraştıEşinizi olduğu gibi kabullenmek yerine ondan sürekli değişmesini talep ettiğiniz sürece, evet sürekli mutsuz ve huzursuz olacaksınız.
Diyorsunuz ki "eltim benim yüzümün düşeceğini bile bile eşimle konuşuyor" Peki bir soru, neden o kadına istediğini veriyorsunuz ki? Ben sizin yerinizde olsam eltim bana inat mı yapıyor, bin katını yapardım. Onun bana inat eşimle konuştuğunu düşünüyorsam o durumda eşimin yanına gider ben de onlara laf atardım veya çocuğunu severdim veya onunla konuşurdum. Kenara çekilip de suratımı asıp ona bu mutluluğu vermezdim.
Bana eltiyi sevmeme sebebiniz sırf kadın olmasından kaynaklı gibi geliyor, çünkü siz eşinizin çevresinde asla bir kadın olsun istemiyorsunuz ve bu konuda mutlaka doktora gitmelisiniz. Boşanmak gibi bir planınız da yok, mutsuz bir evliliğin içinde kaybolacaksınız. Size de yazık..
Ev
evt bunu istemek hakkım diye düşün ki her zaöan hak verdi bana
burdaki yorumlardan azıcık daha farklı olarak :
ben de kesinlikle eşimin eltimle konuşmasına izin vermezdim
sonuçta elti dediğin seni üzen biri, senin en yakınının seni en üzenle iyi olmasını kabullenemiyorsun!
bence tavrını koy, sakinleşin düzgünce konuşun ama bu arada çok sık gitmeyin onlara.
İşte Hakkı'n değil
Dün de yazdım konuna çoğu kişi kvsini sevmiyor ama eşine annene tavır al da demiyor
Adam rutin konuşuyor işte
Sanki elitini alıp da boğaza yemeğe gitmiş
Bir de şu var mesela sen eltini iki yıldır tanıyorsun o 10 yıldır bir oturmuş düzen var
Ayrıca da etlinin senin gıcıklığına bunu yaptığını sanmıyorum küçük çocuklulara alınınca öp amcanı vs bu ülkede denilir döv mü deseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?